valla her çicuk bir değldirHakan 6 sene tek cicuktu
kilosu normal cnm yaaa şişko olmasınada gerek yok, ama senşn oğlan yemek filan yiyo barim Ege ne khvaltı yapar ne çorba içerKuzum yaaa boşver diyecem ama elinde olmuyo insanin. Sen kocanla mutluluğuna bak.
bende az önce geldim walla hiç halim yoktu birden Bismillah dedim ve oğlani tartıya goturdum. Tam kapılar kapaniyodu. Sağolsunlar aldılar.
Neyse velhasil sonunda 4 aydır goturmedigim çocuğu tarttirdim 10.700
dedim çok az almış. 1 yaşından sonra az aliyolar. Hareketli oluyorlar ki Alis çok hareketli. Emekleyerek heryere gidiyo.
Ege de hareketlimi?
Kaynosum oğlun zayıf diyo bana.
adam gelmeden bi da düşünangaraya gönderir seni
seni çok iyi anlıyorum bende hiçbişey yapamiyom bunalıma gircek gibi oluyom bazen. Yemegimi bile yedirmiyotabi buna şükür yinede. Herşeye rağmen.
haklısın EROŞTA ARABA KULLANIRDI KOCASI fanustan çıkmasına izin verdiği zamanlardaeroş aklıma geldi oda hep araba kullanırdı
bende akşam geldim eşim eve gelmeden eve gidince şok olma sigara külü döküldü süpüremedim diyor
beni alıştırıyor aklı sıra halbiki evin içinde sigara içmesine külü dökmesinden daha çok sinir oldum
ama benim ifade ettiğim tepsi popo bu değildikiBendeeeeBirde tepsi popoya sen surekli kullaniyonya
sevonunki tartışmasız kamyon bedihaBenimki portakal ordakal
ama basosun ki kek kalıbı yok yook mindarAyyyy çok güldüm yaaaa..
beydos görmedimi bunu daha...onun ki ne olsun
nerdesin hatun döndünm yuvaya
evet kafiye süper olduiyi hadi alda görek....ben bile sewmiyorum o sesi çicuk ne yapsın...
ayyy çok güzel uymuş kafiyeee
ok ben ne zaman bol domates görsem adet olurum yada hamileysem kanamam olur ama inşaallahta bu sefer çıkmaz
biz daha kurmadık bile,zobalık hava yok burda
benim babaannemde öyle der yani nenem..
iwetttttt
benimde çok dökülüyor bir kuaförün söylemesi üzerine şampuanıma evigen ve bepanten iğne kırmıştım,çok işe yaramadı..şimdide bebe şampuanı kullanıyorum...ama kansızlığın varsa saçlar ondanda çok dökülüyor
tarzını sevsinler,o ne öyle evin içinde kafada bereylemi karşılıcan adamı
abowwwww yanlışlıkla o kapıdan girmesin seni bereyle görünce
geldim
edoş annenlerde duruyodu dimi herkesin ilgisi onda ne güzel..ewe gelince yabancılık çektimi,madem yalnız oynamak istemiyor bir kardeş yapıver
Ozaman benimki cinsss de tek cçocuk bilmemne dinevalla her çicuk bir değldir
beş parmağın beşinin de bir olmadığı gibi
sevo hanım bunu da unutmyalım
sevonunki tartışmasız kamyon bediha
Hayirli cumalar bacilarrrrrrr
Dun aksam miraci ayagimda salladim uyudu
Ayagimdan indirdim ayağa kalkarken dizime birşey oldu sabaha kadar agridi şimdide büküp acamiyom üzerine zor basiyom yaaaa
neyse sonra devam ederim oku oku yarısına gelemedim kocam gelecek şimdi
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
geçmiş olsun dikkat et krem falan sürüp ovala canım geçmezse doktora git
Saol cnm valla aksama kadar dayanabilirsem acilen gidecem topallayarak yuruyorum
Cnm hafif sis gibi sanki ice doğru kikirdak kismina bastirinca çok aciyor bukup acamiyorumdizindeki kıkırdak kısmı incitmiş olmalısın şişlik falan yok dimi
Cnm hafif sis gibi sanki ice doğru kikirdak kismina bastirinca çok aciyor bukup acamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?