Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kuzum yaaa boşver diyecem ama elinde olmuyo insanin. Sen kocanla mutluluğuna bak.
bende az önce geldim walla hiç halim yoktu birden Bismillah dedim ve oğlani tartıya goturdum. Tam kapılar kapaniyodu. Sağolsunlar aldılar.
Neyse velhasil sonunda 4 aydır goturmedigim çocuğu tarttirdim 10.700 :KK57:
dedim çok az almış. 1 yaşından sonra az aliyolar. Hareketli oluyorlar ki Alis çok hareketli. Emekleyerek heryere gidiyo.

Ege de hareketlimi?
Kaynosum oğlun zayıf diyo bana.
:KK51:

adam gelmeden bi da düşün:KK53: angaraya gönderir seni:KK53:

:KK70::KK70::KK70:

seni çok iyi anlıyorum bende hiçbişey yapamiyom bunalıma gircek gibi oluyom bazen. Yemegimi bile yedirmiyo:mad: tabi buna şükür yinede. Herşeye rağmen.
kilosu normal cnm yaaa şişko olmasınada gerek yok, ama senşn oğlan yemek filan yiyo barim Ege ne khvaltı yapar ne çorba içer
Egede çok hareketli tabii yoruldumaccık oturuyum demez:KK47:sen kaynoşa bakma çok bilir onlar:63:
------------
anlıyosun dimi beni anlamayanlarda varda o yüzden soruyorum.
hakkaten çok zor dedğin çok doğru bunlıma giresim geliyo:KK53:
bak mesela sabah kalkıyoruz ya Ege hemen başlıyoruz oynamaya
yatakları zor topluyorum.bi yandan Egeyle oynayıp kahvaltı hazırlıyorum fırt fırt bişiler yiyip yediğimi toplamadan oynamaya devm. ama kimse anlamıyo bu çocuk hiç mi durmuyo canımm diyolar ama tek başına 2 dakka oynamıyor:KK51:

tabiiki çok şükür şikayet etmek için anlatmıyorum lakin paylaşıyorum durumumu yoksa insanın kocası bile anlamıyo durumunu anlatmazsan:KK51:

eroş aklıma geldi oda hep araba kullanırdı:110:

bende akşam geldim eşim eve gelmeden eve gidince şok olma sigara külü döküldü süpüremedim diyor
beni alıştırıyor aklı sıra halbiki evin içinde sigara içmesine külü dökmesinden daha çok sinir oldum:mad:
haklısın EROŞTA ARABA KULLANIRDI KOCASI fanustan çıkmasına izin verdiği zamanlarda:KK51:
bu aralar Eroş sık geliyo aklıma faceten bakim dedim bu kez bulamadım kocasını
çocuğu iki yaşına değcek, ikinciyi yapar belkim:KK51:
-----------
sizde sigara içmek yasaktı dimi:KK48:

iyi hadi alda görek....ben bile sewmiyorum o sesi çicuk ne yapsın...

ayyy çok güzel uymuş kafiyeee:KK70:

ok ben ne zaman bol domates görsem adet olurum yada hamileysem kanamam olur ama inşaallahta bu sefer çıkmaz:KK14:

biz daha kurmadık bile,zobalık hava yok burda:KK14:

benim babaannemde öyle der yani nenem..

iwetttttt:KK9::KK9:

benimde çok dökülüyor bir kuaförün söylemesi üzerine şampuanıma evigen ve bepanten iğne kırmıştım,çok işe yaramadı..şimdide bebe şampuanı kullanıyorum...ama kansızlığın varsa saçlar ondanda çok dökülüyor:KK14:

tarzını sevsinler,o ne öyle evin içinde kafada bereylemi karşılıcan adamı:63:

abowwwww yanlışlıkla o kapıdan girmesin seni bereyle görünce:eek:

geldim:110:

edoş annenlerde duruyodu dimi herkesin ilgisi onda ne güzel..ewe gelince yabancılık çektimi,madem yalnız oynamak istemiyor bir kardeş yapıver:110:
evet kafiye süper oldu
------------
ayy ne güzel yaa adananın kışını seviorum, kışları göç etsem kuşlar gibi:KK51:
-------------------
dalin kullanıyosun dimi etki ettimi barim,
kansızlığım olduğunu pek sanmıyorum ama bellide olmaz tabii
akşam zeytinyağı sürdüm 1 saatten fazla durdu yıkadım şuan durumdan çok memnunum bi kaç kez daha yapıcam, beslenemiyo galiba saçlarım
--------------------
bereyle karşıladım şaştı herif:63:
-------------
neyseki beni bereyle görmeden önce suriyelilerin kapısından geçmişti
beni gördükten sonra geçmiş olsaydı kesin girerdi içerdi:KK70:
-------------
kızzzzzz annemlerde tabiiki duruyor biri oynamasa biri oynuyo Egeyle çok mutlu orda bana hiç ellemiyo

eve gelinceyabancılık çekmiyor ama sıkılıyor biraz kalabalıktan yalnızlığa geçince:KK14:
şimdi kardeş yapsam da kardeş doğup oynama yaşına geleneşdaanııı Edoş okula başlar.
önümüzdeki ay spiral taktiricim korkumu yenersem dur bakim:KK14:

nazooooş duydunmu bacım suriyeli sürtükler bzim heriflere kancayı atmışlar
herifler lokum karıları b.kum diyolarmışşş

Hayirli cumalar bacilarrrrrrr
Dun aksam miraci ayagimda salladim uyudu
Ayagimdan indirdim ayağa kalkarken dizime birşey oldu sabaha kadar agridi şimdide büküp acamiyom üzerine zor basiyom yaaaa

Hayirli cumalar bacilarrrrrrr
Dun aksam miraci ayagimda salladim uyudu
Ayagimdan indirdim ayağa kalkarken dizime birşey oldu sabaha kadar agridi şimdide büküp acamiyom üzerine zor basiyom yaaaa

günaydın canım sanada hayırlı cumalar

geçmiş olsun dikkat et krem falan sürüp ovala canım geçmezse doktora git

[QUOeşimin ra_28, post: 37900112, member: 238516"]o zaman akşamı bekleme hemen doktora git[/QUOTE]
Cnm esimin isi çok uzakta bu ayaklada araba kullanamam

Back
X