Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin nazocummm
Pasa hepinizi çok özlemiş
Çok slmi var
Herkes sana küs dedim
PC bozuktu bosunami gelmedik dedi
Şimdide adresini şifresini unutmuş
Bende yeni adres al dedim
o zaman fac e nasıl giriyor,orda görüşmedinizmi..birde dikkat et paşa n ile biten sözcüklerin sonunu hep m basar hayla öyle yazıyosa aynı pc den yazıyodur
hem gelip deseydi şu,şu sebeplerden gelemedik yine bağrımıza basarız..insanlık hali olabiliyor zaman,zaman hepimiz uzaklaşabiliyoruz burdan biz sadece çok merak ediyoruz gelmeyenleri..neyse aleyküm selam..
Ayyyy bayilazaaaammmm
bu ne kızzzzzKAMYON BEDİHA mııı
ama benim ifade ettiğim tepsi popo bu değildiki
bu rdaki nası bi popo anlamadım
senin ifade ettiğin bence EVDE BIRAKILAN
uleyn bir konuştun geceden beri yağmur yağıyorama gelmek istiyorsan gel,kışlık arkadaş oluruk

komili almıştım yaa onu bitirmedim daha,ama saçlarım alışınca artık yumuşacık oluyor...zeytinyağıda iyi besler dewam et kokusuna dayanabilsen arada yumurta sarısı kır içine oda besliyormuş benim hiç böyle şeylere sabrım yok yapamam...
birde saçını yakın zamanda kestirmediysen uçlarından kestir...
walla sen cesursun çatır,çatır normal doğuran karı spiraldenmi korkacak
Hayirli cumalar bacilarrrrrrr
Dun aksam miraci ayagimda salladim uyudu
Ayagimdan indirdim ayağa kalkarken dizime birşey oldu sabaha kadar agridi şimdide büküp acamiyom üzerine zor basiyom yaaaa
sanada hayırlı cumalar sevinççç çok geçmiş olsun canım ,kız ewde kas gevşetici falan yokmu sür bugün hiç bişey yapma gidebilirsende doktora git..çokmu sallıyon miraçı ayağında..

tamam demem
ewet canım acı ama gerçek maalesef
ay bende evde sigara içilmesini hiç sewmem.kokusundan nefret ediyorum,hem nefesim daralır hemde heryer siniyor,neyseki benim herif içmiyor...
ben seni görmemmi hiç nazomm

ben bugün çok duygusalım içimden oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor hani ne yerdeyim ne gökte denir ya öyleyim hayırdır inşallah

ben bugün çok duygusalım içimden oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor hani ne yerdeyim ne gökte denir ya öyleyim hayırdır inşallah
hayrolsun canım,bende öyle oluyorum zaman,zaman ..ama bu yaşadıklarımızdan dolayı gayet doğal,güçlü durmak ve görünmek adına zamanında yaşayacağımız acıyı erteleyince böyle duygu patlaması oluyor ağlamak istiyorsan ağla rahatlarsın..

sevoşşş dün sana bir mesac yazmıştım ama anca beğeniyon,merak ettim sen biliyomusun gerçekten hamile kadının sütü çocuğu zehirliyomu yıllardır toplumda böyle bilinir ve bende hep böyle duyarım..

Boyle durumlarda bu gurbetten binlerce kez nefret ediyom küçük çocukla rezil oldum.
Anacagizimi aradim sicak su ve sabunla masaj yap vikis sur sar dedi yaptim bakim emzirdigim için birşey yapamiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…