Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla Edoş tek çocuk olduğundan böyle heralde.
kalabalık olduğumuzda çok mutlu kendi kendine oynayabilir
ama ikimiz kaldığımız da burnumdan getiriyo
hç bişe yaptırmıyo, yalnız kalmayı tek oynamayı sevmiyo
tek çocuk olduğundan böyle zahiiirrr

Niye sutten keseyim oglumu
Hamileyken bile emziriliyor iyi beslenmek kosuluyla sankim hemen hamilemi kaliyok miraci on ayda buldum
walla hamile kadının sütü bebeği zehirler diye duymuştum ben yanlışmı duymuşum benim kuzenim emzirirken kazayla hamile kaldı öğrendiğinde hemen kesmiştihem ne biliyon 10 ay süreceğini bellimi olur belik ilk aydan kalırsın inşaallah
yok kuzum yemedim zaten sevmem...
ayy walla yorgunlukta çekilmez nasıl insanlar varya hadi çalıştığını bilip geliyon yatıya niye kalıyosun dimi ama,walla benim bir kaynım ve eşi öğretmen o kadar ısrar ediyolar ancak gidersem hafta sonu gidiyorum yazık diyorum çalışıyolar oda yarım gün düşün..
aminn,çok haklısın saracım bende öyle olurum hep bu yüzden çoğu zaman kendimi savunamadığım olmuşturçünkü titreme ve çarpıntı sonrasında ağlamaya döner bende..
Bende sabah saglikocagina giderken kaynosa ugradim yol ustu girumcek geldi sonra onun oğluna bakiyorlar öğretmen ya kendisi hoşgeldin dedim ayyy gribim opne dedi aaa oylemi oğlundan uzak dur ozaman dedim
iyi demişsin
haklısın başağım çok iyi anlıyorum seni,bende hep içime atarım anlatmayı pek sewmem yıllar geçti ailem bile yaşadıklarımın çoğunu bilmezler..böylesi insanlar yüzünden en güzel çağın,dönemin ,evliliğinin en güzel dönemleri zehir oluyor...
bizim kayınbaba ve kaynana çocuklarını paramatik gibi görürler evlerinde yaşadığımızda yani üst katta,eşim sürekli para verirken evden çıkma fikrimizi bile söylemeye korkardık bir keresinde ima ettik diye neler ettiler...neyse eşimin işleri bayağı bir kötü olmuştu o dönem bunlarda sağda solda konuşuyolarmış bize hiç yardım etmiyolarçıksalarda kiraya versek diye,biz duyuyorduk ama hiç imkanımız yok diye duymamazlıktan geliyoduk.sonunda herif dayanamadı ve bize neler söyledi resmen kovdu bizi...o zaman borç harç çıkmıştık,sonrasında o evinde hayrını görmediler ya boşver...bir yandan bana iyilik yaptı ama sonrasındada evimden çıkmıyolardı.....bu yazdığım çok kısa ve çok kibar bir özeti...
inşaallah sizde kovulursunuz diyeyimmi

sağl cnm, yok ben taktım rowentaya sessiz ya ondan
hatta biliyomusun Ege bile rahatsız oluyo üpürgenin sesinden
ege varken süpürge yapamıyorum
ya süpürgeyi kapatıyo yada ağlıyo
iyi hadi alda görek....ben bile sewmiyorum o sesi çicuk ne yapsın...
bütçeyi sıkmalar hiç bitmiyo zaten canım yaa
hee doğru
Miraç ada maaşallah
babasını suriyeliler kapmaz inşalllah
ayyy çok güzel uymuş kafiyeee
inşallah innşallah
suya anlat tersi çıksın derlerdi büyükler
ok ben ne zaman bol domates görsem adet olurum yada hamileysem kanamam olur ama inşaallahta bu sefer çıkmaz
beydoşşş sen yakmaya başladınmı zoba
biz daha kurmadık bile,zobalık hava yok burda
inşalah üşütmek gerçi büyüdükçe zorlaşıyo giydirmek yeleği çıkarıyo atıyo 'yan yan' diyerekten. yanmış beyefendi
----------
abukat sevinç (baaanem avukata abukat derdi)
benim babaannemde öyle der yani nenem..
Dumos doguriiii ptesi
iwetttttt
benimde çok dökülüyor bir kuaförün söylemesi üzerine şampuanıma evigen ve bepanten iğne kırmıştım,çok işe yaramadı..şimdide bebe şampuanı kullanıyorum...ama kansızlığın varsa saçlar ondanda çok dökülüyor
bugün adamıa üzerrimde bi bluz
altımda siyah tayt dizlerime yakın çoraplar ve kafamda da bere ile karşılıcam

bu tarz benim
tarzını sevsinler,o ne öyle evin içinde kafada bereylemi karşılıcan adamı
hee eve glmeden önce onların kapının önünden geçiyo
abowwwww yanlışlıkla o kapıdan girmesin seni bereyle görünce
Beydoş anasindan gelemedi zaahirrr
geldim
edoş annenlerde duruyodu dimi herkesin ilgisi onda ne güzel..ewe gelince yabancılık çektimi,madem yalnız oynamak istemiyor bir kardeş yapıver

sağol canım havada güzeldi gezdik yürüyüş yaptık güzel geçti

özledinmi bilemem geçmiş 72 sayfa daha var bakalım özleyip benden bahsettinmi bakak görek

Bende elimi atinca et gelsin istiyom kemiklere carpiyim hep bana komsularim yakinlarim oldum olasi kilo al der hep kocamda sagolsun destekci bana ben kemik siyirmayi seviyom diyor

benimkide etli seviyormuş tam tersini söylese huzursuzluk çıkacak çünkü

yok deme.
çünkü biz çıkınca evi kapatıp çıkıcaz
ziiira bu ev bizim zamanı gelince satıp başka yerden ev alcaz.
hayallerim bu yönde .

Bi anne babanın evladına bu şekilde davranması ne acı.
ben o kişileri insan sıfatına bile yakıştırmıyorum kaldıki anne baba olsunlar.

evet ya ben azıcık fazla yesem vicdan yapıyorum bide yiyipde kilo almayanlar var nasıl imreniyorum

benimkide bütün gece inleyip uyutmaz beni ama ben hasta oldumu hissttirmem bile

araba kullandığının havasını da attı hemen

eroş aklıma geldi oda hep araba kullanırdı

Kac ay sonra 50 gordum tartida cok mutluyummm

bende görsem 50 yi mutluluktan göbek atarım

saçma sürtük herşey
ev pislik qibi
süpürgem yok

bende akşam geldim eşim eve gelmeden eve gidince şok olma sigara külü döküldü süpüremedim diyor
beni alıştırıyor aklı sıra halbiki evin içinde sigara içmesine külü dökmesinden daha çok sinir oldum

Marttan sonra korunmaya birakacam

evet canım bursadan bağlanmıştım ama kimse yoktu bende fazla kalamadım
sende olmasan beni kimse görmemiş
beyazlarımı boyadım,sürenin dolmasını bekliyim

benimde boyanacak boyayı aldım üşeniyom soğukta boyamaya

Kuzum yaaa boşver diyecem ama elinde olmuyo insanin. Sen kocanla mutluluğuna bak.
oooo saçma sürtük lafı iyi yapıştı size de

Ege 1 yaşından beri zar zor kilo alıyo şu an 11 kilo daha dün baktırdım:)
bende az önce geldim walla hiç halim yoktu birden Bismillah dedim ve oğlani tartıya goturdum. Tam kapılar kapaniyodu. Sağolsunlar aldılar.
Neyse velhasil sonunda 4 aydır goturmedigim çocuğu tarttirdim 10.700
dedim çok az almış. 1 yaşından sonra az aliyolar. Hareketli oluyorlar ki Alis çok hareketli. Emekleyerek heryere gidiyo.

Ege de hareketlimi?
Kaynosum oğlun zayıf diyo bana.

bugün adamıa üzerrimde bi bluz
altımda siyah tayt dizlerime yakın çoraplar ve kafamda da bere ile karşılıcam

bu tarz benim
adam gelmeden bi da düşün angaraya gönderir seni

suriyeliler yakindi dimi

hee 40lı bebek olsa biraz durur bari
Ege hep devamlı bilrkikte oynamak istiyo
uyuyana kadar hiç bi iş yapamıyom
uyursa ne ala
seni çok iyi anlıyorum bende hiçbişey yapamiyom bunalıma gircek gibi oluyom bazen. Yemegimi bile yedirmiyo tabi buna şükür yinede. Herşeye rağmen.

deroşşş salata yimeye gitmiştin dönmemişsinn
kız salatayı yedim midem nasıl kazandı
Kaşarlı tost yedim iki tane sonra kesti beni.
Aksama yemek yapmadım herif işyerinde yiyecek.

Hakan 6 sene tek cicuktu

Nazo hosgeldin canim

hoşbuldum canım tam çıkıyordumki senin mesajı gördüm
sana geçen hafta cuma bir yasin okumuştum yazmıştım burayada ama gözün kaçtı heralde
yarında okurum okuyunca yazarım yine
şimdi çıkmam lazım eşim gelecek birazdan benimde az bulaşığım var yıkıyımda geleyim iyi akşamlar

Pasa hepinizi çok özlemiş
Çok slmi var
Herkes sana küs dedim
PC bozuktu bosunami gelmedik dedi
Şimdide adresini şifresini unutmuş
Bende yeni adres al dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…