Anaaa kız inşallah biran önce geçerDeroş bende hepinizi seviyom dizim çok agriyiiiiiiiii
Inşallah sagsalim kucagina alırsınSelam millet nasılsınız görüşmeyeli... Pazartesi doğum yapıyorum haber vereyim dedim daha birsürü işim var olurda giremezsem bilin yani :) dua edin bana çok korkuyorum , bende bebiş isteyen herkes için edicem Allah kabul etsin inş
Beydoş saol annem yok çok sallamam hemen uyur uyuyuncada birakirim ayagimi toplarken bise oldu
ben bugün çok duygusalım içimden oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor hani ne yerdeyim ne gökte denir ya öyleyim hayırdır inşallah
amin Allah hayırlısını versin herşeyingünaydın kızlar hayırlı cumalar RABBİM gönlünüzden geçen her ne varsa kabul etsinn...
normal oğumu da cesur olduğumdan yapmadımki ayol mecbur bırakıldımhoşgeldin nazocummm
o zaman fac e nasıl giriyor,orda görüşmedinizmi..birde dikkat et paşa n ile biten sözcüklerin sonunu hep m basar hayla öyle yazıyosa aynı pc den yazıyodur
hem gelip deseydi şu,şu sebeplerden gelemedik yine bağrımıza basarız..insanlık hali olabiliyor zaman,zaman hepimiz uzaklaşabiliyoruz burdan biz sadece çok merak ediyoruz gelmeyenleri..neyse aleyküm selam..
bu ne kızzzzzKAMYON BEDİHA mııı
senin ifade ettiğin bence EVDE BIRAKILAN
uleyn bir konuştun geceden beri yağmur yağıyorama gelmek istiyorsan gel,kışlık arkadaş oluruk
komili almıştım yaa onu bitirmedim daha,ama saçlarım alışınca artık yumuşacık oluyor...zeytinyağıda iyi besler dewam et kokusuna dayanabilsen arada yumurta sarısı kır içine oda besliyormuş benim hiç böyle şeylere sabrım yok yapamam...
birde saçını yakın zamanda kestirmediysen uçlarından kestir...
walla sen cesursun çatır,çatır normal doğuran karı spiraldenmi korkacak.
Sagsalim kucagina alirsin insallah cnm dualarim seninle korkma ayni yerden kesip biciyiilerSelam millet nasılsınız görüşmeyeli... Pazartesi doğum yapıyorum haber vereyim dedim daha birsürü işim var olurda giremezsem bilin yani :) dua edin bana çok korkuyorum , bende bebiş isteyen herkes için edicem Allah kabul etsin inş
sevoşş yaşlılıktan olmasın
bak bu ihtimali hiç düşünmüyosun
yaşın geçiyo artık.
nazara gelecek yaşı çoktan geçtin
çok iyiyimiş deroşiate işte bizim burda çocuklar hep tombis tombis... yani obeze yakın. Ama tombul çocuk da çok sevimli duruyiii..
evet seni anlıyorum tabiki.
Inanirmisın yemek bile yapamıyorum bazen.. yanii hiçbi is yapamadığım zamanlarda oluyo. Başka bi iş yapmamı istemiyo.. söyle adamakilli rahat rahat kahvalti yapmayali uzun zaman oldu. Hep acele acele ayakta kahvaltı yapıyorum. Bu tabi ki şikayet değil Allahıma çok şükür Rabbim onu bana verdi. Onu sağlıklı hayırlı bi şekilde buyutebilmeyide nasip etsin.
Sadece konuşuyoruz burda çocuklarımızı.. ama çok zor Muş çocuk büyütmek çok güzel olduğu kadar. Rabbime şükürler olsun. Bizde böyle en fazla 2 3 yaşında kendi kendine oynamasini öğrenirler o zaman çok ihtiyaç duymazlar.
Yeni kanun çıktı burda iki yaşında anaOkulu'na başlıyor çocuklar eskiden 3 yaşında basliyorlardi. Anneleri çalışma hayatına teşvik etmek için 2 ye indirdiler. Haftada 15 saat gonderebiliyosun. Normal ilkokul ama anaokulu kısmı var oraya.
çoktan bıraktı sütü. Çok nadir içiyor. Bırakmasına rağmen çok denedik ama icmedi. Icse daha kilolu olurdu zati. Çok inat bi cicuk
sanada hayırlı cumalar
çok geçmiş olsun
damarlar üst üste gelmişse o da ağrı yapar
inşallah bi an once geçer
küçük çocukla çok zor
hepimize oluyor o dediğinden canim benim.
Normal yaniii. Ağla rahatlarsin.
Ben hiç tutamam zati
BENDE ÖYLE DUYDUM canim ..
Iyi değil derler. Hamile.kadin emzirmeyi bırakmalı derler
Yokkkk geliyor kocamsevoş nerdesin doktoramı gittin
kocan gelemezse akşamaca idare etcen
çok iyiyimiş deroş
burda bezli çocğu almazlar kreşe
Alişin totişi değiştirirler artıkın he mi
noldu ki kız yine kafanı kim karıştırdıgerçektenmi kız ondanmı alaydım
ben kararsızım napim,orda çok uzun sürmedi ama aklım kaldı onlarda da akşam herife diyorum GEÇMİŞ OLSUN artık diyor
karının günahını aldırıyosun heee
oh ok şükürDuramiyom agridan herif geliyi Dr gidecez
Kimsem yoikkkkoh ok şükür
gurbet olmasa anamız bacımız yardıma gelir bi kaç gün
hey gidi
kocan işe gitmiyomu bugünOglanin kahvaltısıni verdim
Kocise kahvaltı hazırladım
Birazdan kahvaltı yapiciiik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?