ağrın var ya şirretliğin üstündeAma cvp yazmisimiyi beslenmek kosuluyla demisim gormezden gelmemisim
Heeee aksam ve gece sallamadan uyuyor bana eziyet kiz Deroş koca göbeğiyle salliyiiiayyyy ne olacak ,bu çicuk fena alışmış o zaman sallanmaya..
ağrın var ya şirretliğin üstünde
SEVİNÇ yaa acaba gardırop tipi buzdolabımı alsaydım ama çok tuzluydu
abowww yazık hamile kadına yaaaa,sallamamaya alıştırmanın bir yolu varmıki acaba,bu yabancılar nasıl yapıyorda hiç ayaklarında sallamadan uyutuyolar..ayakta sallama bizim TÜRK toplumuna ait bişey heralde..Heeee aksam ve gece sallamadan uyuyor bana eziyet kiz Deroş koca göbeğiyle salliyiii
gerçektenmi kız ondanmı alaydımHee bencede ondan alaydin
Ben hec kararsiz dedeğilim Esim çok sever Alis verisimi kafamda birseyler nettir hemen alir cikarim
abowww yazık hamile kadına yaaaa,sallamamaya alıştırmanın bir yolu varmıki acaba,bu yabancılar nasıl yapıyorda hiç ayaklarında sallamadan uyutuyolar..ayakta sallama bizim TÜRK toplumuna ait bişey heralde..
gerçektenmi kız ondanmı alaydım
ben kararsızım napim,orda çok uzun sürmedi ama aklım kaldı onlarda da akşam herife diyorum GEÇMİŞ OLSUN artık diyor
tamamYok beee dolabin çok guzel güle güle kullan kafani karistirma artik
hayrolsun canım,bende öyle oluyorum zaman,zaman ..ama bu yaşadıklarımızdan dolayı gayet doğal,güçlü durmak ve görünmek adına zamanında yaşayacağımız acıyı erteleyince böyle duygu patlaması oluyor ağlamak istiyorsan ağla rahatlarsın..
Sara cnm hic birseyi içine atma ağla bagir Cagir rahatla . La havle oku bolbol bugün cuma salavat getir rahatlarsin
Günaydın. Hatunlar
tamamuyudumu miraç
haklısın canım,insan zaten her istediğini her istediği zamanda yapabilse gerçekleştirse ne güzel olurdu ama olmuyor işte..çok haklsısın canım bugün hiç karışmasınlar öyle sakince bir köşede oturayım yiyip içmekde istemiyorum hiç bir iş yapmakda ama dokunsalar ağlayacam işteyim ve bir sürü iş var bu saydıklarımı yapamam yine güçlü olmak zamanı
şu an bu dediğini yapsam beni deli diye tımarhaneye kapatırlar iş yerindeyim çünkü ama avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum o doğru
günaydın canım bugün nasılsın aliş nasıl
ay zor yaa çicuk zorrrrYok ya cildiricimmmm bu çocuklar boyle bir hasta ol bir bisey olsun cildiriyolar eziyet icin
Pasa hepinizi çok özlemiş
Çok slmi var
Herkes sana küs dedim
PC bozuktu bosunami gelmedik dedi
Şimdide adresini şifresini unutmuş
Bende yeni adres al dedim
Jetgil sevincenazar degdi basakin nazari oturuyom kös kös
sallama bırak ,ayağın daha kötü olur ALLAH korusun..başka bir şekilde oyalanmazmıki..Biraktim valla sallamiyom ayagim agriyiiii
HHeee çocuk kurudu tost sandivic derkenderoş nereye kayboldun yinee,eminim yine tost yemişsindir başka bişey yeme zati çicuk tost gibi çıkacak senin yüzünden
Oyuncaklarini doktum ortaya oynuyir bakimsallama bırak ,ayağın daha kötü olur ALLAH korusun..başka bir şekilde oyalanmazmıki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?