Canim yaniyor acilden girsem film emar hemen hallolurduNiye ilgilenmedilerim?
yarn da beklıyeym diye düşünmüştm beklemiyim mi
Bensana dedim acile git diyeCanim yaniyor acilden girsem film emar hemen hallolurdu
Canim sakin ol omer 2 yasindayken iki dizim birden tutulmustu wc ye bile zor gidiyordum ilcedeydik ozaman en yakin dr 1 saat tam 15 gun eve kas gevsetici ilac ve kremlerle oturdum gorumcen tesadukf bendeydi o bakmisti bana sonra gecti neydi bilmiyorum oyle dr a gidememistim gecer insallah seninde gece yatakta sagimdan soluma bile donemiyordum batiyodu aciyodu biri surekli bicak sapliyodu dizlerime sanki hali fircalamistom o ara ve omeri surekli ayagimda salliyordum ayagimda ona baglamistim geldi gecti tam 15 gun surmustuSinirlerim gerildi papatya cayi iciyom
Ozaman niye soruyorsunki kararini vermissinnormal adet günüme göre hesapladm ben garanti olsun diye yarın yapacam
ilgilenmezler diye uzmana gittikBensana dedim acile git diye
Ustune basamiyom acip bukemiyom ne zormus ilaci ictim kremde surdum ayyy 15 gun naparim ben kimsede yokkkCanim sakin ol omer 2 yasindayken iki dizim birden tutulmustu wc ye bile zor gidiyordum ilcedeydik ozaman en yakin dr 1 saat tam 15 gun eve kas gevsetici ilac ve kremlerle oturdum gorumcen tesadukf bendeydi o bakmisti bana sonra gecti neydi bilmiyorum oyle dr a gidememistim gecer insallah seninde gece yatakta sagimdan soluma bile donemiyordum batiyodu aciyodu biri surekli bicak sapliyodu dizlerime sanki hali fircalamistom o ara ve omeri surekli ayagimda salliyordum ayagimda ona baglamistim geldi gecti tam 15 gun surmustu
Kocanmi götürdü
Ozaman niye soruyorsunki kararini vermissin
ilgilenmezler diye uzmana gittik
Ustune basamiyom acip bukemiyom ne zormus ilaci ictim kremde surdum ayyy 15 gun naparim ben kimsede yokkk
14. günde adet olunur dedikten sonra karar verdim başta kafam karışıktı
Ayy Kıyamam yaaaOzaman niye soruyorsunki kararini vermissin
ilgilenmezler diye uzmana gittik
Ustune basamiyom acip bukemiyom ne zormus ilaci ictim kremde surdum ayyy 15 gun naparim ben kimsede yokkk
Heee kocam geldi saolsun
amin canim..Hastanede tekerlekli sandalyeyle dolandirdi herif kucagimda miraç yanimizda hakan Allah beterinden esirgesin
Oyy kuzum gecmis olsun ayagimdan hakkaride kac ay herifinkucaginda tekerlikli sandalyede bastonla gezdim tam 8 ay Allah beterinden kprusun gecer insallahHastanede tekerlekli sandalyeyle dolandirdi herif kucagimda miraç yanimizda hakan Allah beterinden esirgesin
Ayy Kıyamam yaaa
Miraç efendi de uslu dursa bari . Olmassa kocan izin alsınbi kaç gün..
dusunsene kaynosun var ama hayri dokunmiyi sana aynı bizimkiler gibi..
bende tam diycekdim kararin I vermiş niye sorMuş diye..
amin canim..
Inşallah bugün geçer agrın yarına bişeyin kalmaz..
Oyy kuzum gecmis olsun ayagimdan hakkaride kac ay herifinkucaginda tekerlikli sandalyede bastonla gezdim tam 8 ay Allah beterinden kprusun gecer insallah
Aminnn kış geldi evsizlerin yardımcısı olsun RabbimDisarda öyle bir yağmur yagiyorki resmen seller gidiyiiiii Rabbim evsiz barksizlara yardim eylesin
aynen öyleeeeÖzel hastaneler paranla rezil olma yeriymiş bir kez daha anladik
hamile olma olasılığın yüksek gozukuyo cnmkızlar ne olur yardım edin artık dayanamıyorum acaba hamile miyim yok yok değilim diye diye deli oldum
çatlama iğnesi üstünden 18. gün geçti
normal adet günüm bazen 28. bazen 30. günde adet olurum dün 28. günüm geçti yarını bekliyorm umutlanmali mıyım sizce
Aynı bizimkiler gibi çok benciller.Miraç hastanede usluydu arabada da uyumuş gelirken yavrum oto kkoltugunda sizmis
Hic bir zaman bana hayirlari olmadiki krem soğuttu biraz üstüne basmazsam agrimiyo yarini atlatirsam pazar günü evde kocam bakar sağolsun
Aynı bizimkiler gibi çok benciller.
varsa yoksa kendileri
Bir süre üstüne basma bari sevinç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?