Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bende seni seviyom Beydoş
canımmmm
bende seni seviyom
dualarım seninle bidenem RABBİM hayırlısıyla kurtarsın

normal oğumu da cesur olduğumdan yapmadımki ayol mecbur bırakıldım
olsun yinede doğurdun yaa
kardeşim karıştırdı...ewet ya kararsızlık kötü bişey ama eskiye göre yine düzeldim biraz...tamam ikisinede koyayımda bakın..
Duramiyom agridan herif geliyi Dr gidecez
en akıllıcası...
Ortopedi Dr gitsem acilemi gitsem
ben sana acile git dedim şimdi oldu den hem filminin gerekirsede emarın sonucunu hemen alırdın sonra gerekirse giderdin ortopediye
canım bir kan testi yaptır kesin sonuç alırsın
Simdi geldim röntgen ve emar istedi röntgen çekildim emar yarin sabah 9 da emari görmeden bisi diyemem dedi agridan oluyom ben yarinimi beklicem dedim krem ve hap yazdi emzirebilirsin dedi
ben sana demiştim
özel hastane illaki emar çektirecek hep para tuzağı neyse boşver,ağrın dursunda önemli olan o
Hastanede tekerlekli sandalyeyle dolandirdi herif kucagimda miraç yanimizda hakan Allah beterinden esirgesin
kıyamammmm
Disarda öyle bir yağmur yagiyorki resmen seller gidiyiiiii Rabbim evsiz barksizlara yardim eylesin
aminn burdada öyleydi dindi biraz...
Beydos nerdesin giiiii?
burdayımm

[QUOTateşte içinde kepçe asla 910698, member: 306680"]içine kepçe koymayı hiç denemedim,denerim artıksöndürdüm zati hep unuyuyorum ben yaaa[/QUOTE]
Orta ateste icinde kepce asla tasmaz

sağol canım baktınmı kız bu ne hızmerak etme jetgilliğinden bişey kaybetmezsin sen
yukarıdaki mesaclarımı gördünmüyinemi uzun almışımağrın hafifledimi
uzaninca iyiyim
herif beni beğendi kapımıza yapıştılar
1 haftadır hasta diye gitmiyordu,lakin hafta başında geri başlayacak

Baslasin
Kapiyami yapistilar gorucu usulumuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…