Iyi en azından o var....Allah razı olsun ondanda. Yine iyi kötü eşler destek bize ..Bugün yemek olayi herife ait
canımmmmBende seni seviyom Beydoş
bende seni seviyomheeee doğrudurüstelik ilk önce kucağımda salliyom sonra mayisinca ayağimda salliyom..
heee yabancılar sadece yatağına koyuyor kitap okuyorlar sonra çıkıyorlar odadan o ya uykuya dalmış oluyi ya da mecburen dalmak zorunda.
Aksamlari herif salliyo gecede...
mecbur
Allaha Şükür iyi diyelim iyi olsun. Yorucu ama yapacak bişey yok
nerden bildin
ben ikinizide seviyom
dualarım seninle bidenem RABBİM hayırlısıyla kurtarsınSelam millet nasılsınız görüşmeyeli... Pazartesi doğum yapıyorum haber vereyim dedim daha birsürü işim var olurda giremezsem bilin yani :) dua edin bana çok korkuyorum , bende bebiş isteyen herkes için edicem Allah kabul etsin inş
Allah basimdan eksik etmesin cnmIyi en azından o var....Allah razı olsun ondanda. Yine iyi kötü eşler destek bize ..
Pisirmeyle uğraşmaz sanirimNe pişircek sana bugün?
olsun yinede doğurdun yaanormal oğumu da cesur olduğumdan yapmadımki ayol mecbur bırakıldım
kardeşim karıştırdı...ewet ya kararsızlık kötü bişey ama eskiye göre yine düzeldim biraz...tamam ikisinede koyayımda bakın..noldu ki kız yine kafanı kim karıştırdı
vallahi seni öyle iyi anlıyorum ki kararsılzık çok kötü bişi
bazen en kötü karar bile kararsızlıktan iyi oluyo
ben bi mağazadan kıyafet aldığımda eve gelince pişamn olur
3-4 kere kıyafet değiştiririm
artık utanırım gidemem mağazaya
sen aldığın dolabın markasını yazda bakim netten inceliyim sana fikrimi veriyim
en akıllıcası...Duramiyom agridan herif geliyi Dr gidecez
ben sana acile git dedim şimdi oldu den hem filminin gerekirsede emarın sonucunu hemen alırdın sonra gerekirse giderdin ortopediyeOrtopedi Dr gitsem acilemi gitsem
canım bir kan testi yaptır kesin sonuç alırsınkızlar ne olur yardım edin artık dayanamıyorum acaba hamile miyim yok yok değilim diye diye deli oldum
çatlama iğnesi üstünden 18. gün geçti
normal adet günüm bazen 28. bazen 30. günde adet olurum dün 28. günüm geçti yarını bekliyorm umutlanmali mıyım sizce
ben sana demiştimSimdi geldim röntgen ve emar istedi röntgen çekildim emar yarin sabah 9 da emari görmeden bisi diyemem dediagridan oluyom ben yarinimi beklicem dedim krem ve hap yazdi emzirebilirsin dedi
kıyamammmmHastanede tekerlekli sandalyeyle dolandirdi herif kucagimda miraç yanimizda hakan Allah beterinden esirgesin
aminn burdada öyleydi dindi biraz...Disarda öyle bir yağmur yagiyorki resmen seller gidiyiiiii Rabbim evsiz barksizlara yardim eylesin
burdayımmBeydos nerdesin giiiii?
acil pek bişi yapmaz iğne yapar
uzmana git
Allah bi avazda kurtarsın canım
ağladım geçti galiba sanırsam heralde
hadi git gelincede yaz hemen seni merak ediyom
ortopediye git acildekiler ne anlar
Ortopedi yada fizik yedaviye gitmelisin canim
ben demedim aksine ilk acile git diyen benimAcil anlamaz dediniz
bulaşık mak:BOSCH SMS68NO8TR
buzdolabı: BOSCHKDN56AI32N
içine kepçe koymayı hiç denemedim,denerim artıkSütun altini çok açma birde içine kepçe koy tasmaz
sağol canım baktınmı kız bu ne hızİkisinde guzel güle güle kullan
herif beni beğendi kapımıza yapıştılarHerifi Nasil begendinde aldin bu kararsizliklanspora devammi
ben demedim aksine ilk acile git diyen benim
uzaninca iyiyimsağol canım baktınmı kız bu ne hızmerak etme jetgilliğinden bişey kaybetmezsin sen
yukarıdaki mesaclarımı gördünmüyinemi uzun almışım ağrın hafifledimi
herif beni beğendi kapımıza yapıştılar
1 haftadır hasta diye gitmiyordu,lakin hafta başında geri başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?