Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hee dedin ne bilim uzman gorsun dedik
BU mesacı dememiştim ama neyse buda vardı,benim annem bir kaç kez düşmüştü ondan biliyorum bölümüne gittinmi süründürüyolar ama direk acile götürüyodum ben yeni düştü diyordum röntgen,alçı,emar ne gekiyorsa hemen yaptırıyor sonuç alıyorduk..sakalımız yokki lafımız dinlensin

kız DEROŞŞŞŞŞŞ bana nerdesin diyon kendin kayboluyon TOSTÇUUUU

Yaaa normalde bende oyle yaparim panikledim noldu anlamadij

Hatirladim ben sasmistim görücü usulü çok yok hep kendimiz bulmusuz ne varsa
he hep bulmuşsunuz
şka bir yana memnunsanız sorun yok canım,ALLAH iyilerle karşılaştırsın,çok şükür benim kocam çok iyi,bizim saygı ve sevgimiz yıllar geçtikçe arttı ..ilk başta aşk oldumu dersen hayır,ama inanılmaz bağlıyız birbirimize..

Ben çok memnunum bir daha dünyaya gelsem yine evlenirdim allah binkere razi olsun
Biz çok sewerek evlendik bizimde günden güne artti rabbime sukur

İnsallah hastane çok kalabalık ti kafa beyin kalmadi
zaten insan hastaneye gidince sarhoş gibi oluyor ben bir gün kendime gelemem
Beydoş buzdolabi 2500 diyor sen iyi almissin
kız 2500 olan buzluğu alt kısımda olandı...değiştirdik ya bunu 2700 e aldık dolabı makinada 1700...
sen nerde baktınki 2500 a kazıklandıkmı biz

Acil anlamaz dediniz
Acile gitmis olsaydinda en fazla film cekip ortopediye gonderirlerdi acilden gercekten acil durumlar disinda bi kirik cikik suphesi yada kaza vs disinda emar istemezler devlet odemez mesela acil drlari antibiyotigi 400 mg a kadar yazabilir 600 mg icin uzmana yada aile hekimine gitmen gerekir suan dogru olani yaltin obur turlu isin dahada uzardi

Ben bilmedigim seyi bosa konusmam

süt koydum ocağa he yine unutmazsam iyibakıp geleyim

kısık ateşte kaynatırsan taşmaz canım ben hep öyle yaparım

Acil anlamaz dediniz

evet öyle dedim çünkü senin sorunun ortopedinin ilgi alanı ve uzman görüşü herzaman farklı olur bu yüzden ortopediye git dedim

inşallah krem ve ilaçlar faydalı olur rahatlarsın dinlendir dizini doktor neden kaynaklanabileceğını söylemedimi hiç

tamam canım denerim....
hani basınca dizin ağrıyodu senin keapçıyı duyunca uçmuş hemenbari eve getirtseydiniz
ne yiyon maraşta adanamıgerçi hiç biyerde adana adana gibi olmazaz yede dizine ağırlık yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…