Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin canım ne niyetle okuyorsan ALLAH dualarını kabul etsin bugün 1 tane daha okudum

Benimki portakal ordakal
ama basosun ki kek kalıbı yok yook mindar Ayyyy çok güldüm yaaaa..
beydos görmedimi bunu daha...onun ki ne olsun

bende gemliğe gidiyorumya aklıma geliyor
hatta babası pazarda patates satardı pazara gittik patatescilere bakıyorum
evet evin içinde yasak hiç sevmiyorum eşyalara siniyor nekadar havalandırsan gitmiyor kokusu

yönetici editör
halamın kızı olur
hepiniz oy vereceksiniz uleynnnnnnnnnnn

sevonunki tartışmasız kamyon bediha

nerdesin hatun döndünm yuvaya

çarşamba akşamı döndüm yuvama

nazooooş duydunmu bacım suriyeli sürtükler bzim heriflere kancayı atmışlar
herifler lokum karıları b.kum diyolarmışşş

bizim buralrdada çok gerçi çevremde yok ama çarşı içinde hep görüyorum
onu diyenler aynaya baksınlar

hoş geldin nazocum nasılsın

hoşbuldum canım

Cnm hafif sis gibi sanki ice doğru kikirdak kismina bastirinca çok aciyor bukup acamiyorum

geçmiş olsun canım doktora gittinmi

hoşbuldum canım

bu kamyon bediha olayı nedir anlamadım neyse geçmişi okumayı bitirince anlarım

tamam demem
ewet canım acı ama gerçek maalesef

ay bende evde sigara içilmesini hiç sewmem.kokusundan nefret ediyorum,hem nefesim daralır hemde heryer siniyor,neyseki benim herif içmiyor...
ben seni görmemmi hiç nazomm

sokakta bile önümden giden içerken sinirlerim bozuluyor okadar sevmiyorum
aynen benimde nefes darlığı var 2 kat etkiliyor

günaydın kızlar hayırlı cumalar RABBİM gönlünüzden geçen her ne varsa kabul etsinn...

amiiiinnnn

ben bugün çok duygusalım içimden oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor hani ne yerdeyim ne gökte denir ya öyleyim hayırdır inşallah

bende olurum arada, öyle durumlarda gözlerim parçalı bulutlu akmaya hazırdır
şarkı dinlersin kendinden bişeyler film izlersin senin derdinle ilgidir sanki inadına hepsi gözüne batar

bende hep duyardım hamileyken emzirilmez diye ama sevinç açıklamış durumu

Hee bencede ondan alaydin

Ben hec kararsiz dedeğilim Esim çok sever Alis verisimi kafamda birseyler nettir hemen alir cikarim

ben bi toka bile alsam çok kararsızımdırhiç sevmiyorum bu huyumu

abowww yazık hamile kadına yaaaa,sallamamaya alıştırmanın bir yolu varmıki acaba,bu yabancılar nasıl yapıyorda hiç ayaklarında sallamadan uyutuyolar..ayakta sallama bizim TÜRK toplumuna ait bişey heralde..

ilk baştan alışacak ablam yatırırdı çocukları uyumasalarda ağlasalarda ayakta sallamazdı ama sakindi çocukları

gerçektenmi kız ondanmı alaydım
ben kararsızım napim,orda çok uzun sürmedi ama aklım kaldı onlarda da akşam herife diyorum GEÇMİŞ OLSUN artık diyor

biz birbirimize ne kadar çok benziyoruz huy bakımından yoksa ikizimmisin

haklısın canım,insan zaten her istediğini her istediği zamanda yapabilse gerçekleştirse ne güzel olurdu ama olmuyor işte..

ay zor yaa çicuk zorrrr

deroş nereye kayboldun yinee,eminim yine tost yemişsindir başka bişey yeme zati çicuk tost gibi çıkacak senin yüzünden

naklen yayın

iyiki görmedi anlatınca kızar ama görseydi sadece kızmakla kalmaz düşünmesi bile kötü

sevinçççç sende HÜSNE gibimi ninni söylüyon çicuğa ondan uyumuyo zahirrne ses var ama kadında

ay aman insanı sevdiği şarkıdan soğutuyor

ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin

sevoşş yaşlılıktan olmasın
bak bu ihtimali hiç düşünmüyosun
yaşın geçiyo artık.
nazara gelecek yaşı çoktan geçtin

sevinç yaşlıysa biz ne edelim

normal oğumu da cesur olduğumdan yapmadımki ayol mecbur bırakıldım

doğum hikayen aklıma geldi

bende özdilek mağazasından mont aldım eve geldim beğenmedim sanki orda denememiş gibi
gittim geri verdim yerine başka bişeyler aldım
1 sene sonra yine mont aldım aynı yerden yine gittim geri verdim yerine mutfak alışverişi yaptım
dedimki 3. alıp değiştirisem kapıdan kovacaklar neyseki taşındıkda öyle bi sorun kalmadı

Derin genel anestezi canım iğneyi doğumdan sonra 1 hafta daha kullanacağım hiç kesmiyorum... Kızlarrrr hepinize teşekkür ederim allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
Sevinç e ne oldu ???

amiiiinnnnnnnnn

Simdi geldim röntgen ve emar istedi röntgen çekildim emar yarin sabah 9 da emari görmeden bisi diyemem dedi agridan oluyom ben yarinimi beklicem dedim krem ve hap yazdi emzirebilirsin dedi

iyi hap biraz rahatlatır yarın inşallah önemli bişey çıkmaz

Miraç hastanede usluydu arabada da uyumuş gelirken yavrum oto kkoltugunda sizmis
Hic bir zaman bana hayirlari olmadiki krem soğuttu biraz üstüne basmazsam agrimiyo yarini atlatirsam pazar günü evde kocam bakar sağolsun

bu mesajın altında bu reklam vardı bu neki dedim

(Akülü Sandalye Tamir Yedek Parça Tekerlekli Sandalye Teknik ) töbe

Herifi Nasil begendinde aldin bu kararsizliklan spora devammi

eşyalarda oluyor kararsızlık en azından ben öyleyim

iyi uzan o zaman..
heee görücü usülü daha öncede yazdımdı unuttun demek,hatta başak şaşırmıştı

ben ilk kez görürüyorum daha önceki yazdığında görmedim yada benim gelmediğim zamanlardaydı
çünkü geçmişi hep okurum

aynen bende körkütük aşık evlenmedim ama tanıdıkça büyüdü aşkımız

Ben çok memnunum bir daha dünyaya gelsem yine evlenirdim allah binkere razi olsun
Biz çok sewerek evlendik bizimde günden güne artti rabbime sukur

ALLAH bozmasın

zobayı kursakmıki bu hafta sonu bilemedim,hiçte kurmak istemiyom ya

kur nasılsa kaçışın yok en azından üşüdünmü yakarsın yada misafir gelir yakarsın

ALLAH bozmasın...
Aminnnnn
Ben bilmedigim seyi bosa konusmam

saol cnm emari gormem gerek dedi
evin oraya kebapci acildi
Arabaylan gittik
Hec adanadaki gibi olmiyiii
SEVOŞŞ az dıkınn
Bir kisilik yedik

beydoşş buzdolabın supeer
mutlu günlerde kullan
bence artıkın pişman olma
yeni modelden işte ne istiyosun kuş

Miraç hastanede usluydu arabada da uyumuş gelirken yavrum oto kkoltugunda sizmis
Hic bir zaman bana hayirlari olmadiki krem soğuttu biraz üstüne basmazsam agrimiyo yarini atlatirsam pazar günü evde kocam bakar sağolsun
hast.soğukmuydu
Allah başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…