hazır çirbadan nefret ederim hiç yapmadımhe duydum,erişte gibi hamur,nasıl yaptın anlataydın,inşaallah hazır çırba deeldir
sevinç APILAN bağa gitti,hayla mangalın başında diyiler
datlum bizim burda börek içini hazırlıyosun yada lahmacun vs..arıyosun fırını kapına kadar geliyolar ve alıyolla..pişirip getiriyolla
o dün deelmiydiio yüzden izleyemezsin,ama netten izliyeceksen bilmem,bende hiç zevk almam netten ...
bu espriyi tekrar alıntı yapmak istedimArabadayiz eve donuyoz utunu yap hadi senin icon muzik sonses actimoynuyom arabada
küçüküm ya ben kuzum aılam olur kendisi doğal olaraksewiNC aplami?
heee sormadım. Topiginin başında dursaydinda misafir ve ziyaretcileri karşılaşasaydin
ne var kız Koçtaşda iki günde bir ordasinizbedava mi dagitiyolar
heee aferin onasevinç anlamamistir kesin
Ilk sayfada canim onu kastediyor doğru düzgün tarif verememis
onun koçtaşta herşey varla alakası yok kuzumNe ararsan var gecen yagli radyator baktiydik bugunde matkap aldik daha oncede mutfagima zebra perde aldimdi zaten kipa koctas medismarkt hepsi biarada yanyana bi gittikmi hepsini geziyik kipadanda cayci aldim
hayret yerinde durabildinmiRapor veriyim
Kaynimin kalkacagi yoktu
Kaynos aradi ateşi yakiyok gelin diye
Neysek alinacaklari aldik miracin karnini doyirup cikmam uzun sürdü
Anaaam bir gittik meydanda bise yok
Ben oglumu aldim oturdum
Herif atesi yakti yedik ictik cay ictik kactik
Oglanin ogretmenine hediye alduk ewe geldik
Miracin karyola besigini bizim odaya kurduk
Tv basinda keyif yaptik simdi yataktan baglaniyim iyi geceler
1. sayfadaki listemizde herşey yazıyo cnm.BEN BULAMADIMDA CN O YUZDEN
Öperimkoklarim cnmiyi yapmışsınız canım afiyet olsun
hakanın öğretmenine ne aldınız merak ettim
miracım canım yegenim uslu duruyo demek annesini üzmüyo aferim ona benim yerime öp onu canım koklaya koklaya hemde
kaynana milletinin geçmiş olsuna gelmemesine şaşırmamak lazım onlar için gelinler hasta olamaz olsa bile yine onlar kaynananın hatırını sormalı falan filan amaaaaan boş veeer en güzelini sen yapıyosun
bende bağırsaklarımı bozdum galiba oysa bişeyde yemiyorum ama akşamdan beri çok fenayım
Aslında uyumam lazım ama bi türlü gidemedim yatağa.Sevinç şimdi rüyasında mangal yapıyordur.. tikiniyodur..
hayret yerinde durabildinmi
kurup toplayıp yıkayıp yerleştirmedin yani
kız bu bağda bitek piknikmi yapılıyo yoksam ev mi varorda
Günaydın kızlar
Altın kizlar
Ben 6.30 da görevi devraldım herifden oğlan 3.30 dan beri ayakta.
Inşallah hepimiz için hayırlı bi hafta olur
Duman bugün doğum yapiyiiii sağsalim kucağına alsin bebisini. Rabbim Her isteyene nasip etsin inşallah.
Sayin Deroş hnm yok geçmiş şöyle boyle okuyun cvp hazin diye ahkam kesiyidin kaç defa verdim tarif git oku
Bu halde ne misafiriMiracin karnini doyurdum abisi 3 ders yapip gelecek ben onunla kahvalti yapcem evi toplayıpkahvalti hazirlayayim daha aksama misafir var
Tek kişilik yedin yaniDun mangal basinda tikinmadim
Bir sis ciğer ve tek bir tane köfte yedim
Ve bol salata ayran
Catladiniz merak tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?