Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oglanin ogretmenine hediye almaya ciktik ugradik yedik ictik kactik onlar gelmesin diye gityim kac gun oldu

İyiyim yormiyi akilli benim oglum
iyi
afiyet olsun canım ....
bende sewmem hazır çırbaişte bildiğin erişte çorbası ama iç anadoluda bacak çırbasıda diyiler...
ben özellikle izlemedim şeref meselesini pazar günü dizi izlemek istemiyorum...

günaydınnn ewet bugün DUMANNNNNN DOĞURUYİİİİİİ
Sayin Deroş hnm yok geçmiş şöyle boyle okuyun cvp hazin diye ahkam kesiyidin kaç defa verdim tarif git oku
HE Haklısınnn
Meraklişarlar öğretmenimiz bayan ve kapali
Bizde pierre cardin den eşarp aldik
güle güle kullansın zarif bir hediye
Dun mangal basinda tikinmadim
Bir sis ciğer ve tek bir tane köfte yedim
Ve bol salata ayran
Catladiniz merak tan
he heeee

SARACIMM ben kabak musakkayıda öyle yapıyorum oda çok güzel oluyor,yani 1 yemek kaşığı yağ ile kızartmış oluyosun sebzeleri,hatta kuru köfte,patates bile yapıyorum aynı şekilde..elma dilimi baharatlı ,kekikli patateside yapıyorum çok güzel oluyor..yanına 1 tepside domatesleri ikiye kesiyorum yeşil biber,soğan pişiriyorum şahaneee...

günaydınnn ewet bugün DUMANNNNNN DOĞURUYİİİİİİ

HE Haklısınnn

güle güle kullansın zarif bir hediye

he heeee
Ben zaten mesaci yazdığında okumustum. Bütün mesaclari okurum. Geçmişte aramiycam yazmak istemiyosan senin keyfin bilir sevinç hanim. Aklımda kaldığı kadariyla yaparım zor bişi deel nasıl olsa

DUMANNNNNNN BUGÜN DOĞURUYORRRRRRCANIM ARKADAŞIMMM,BİDENEMMMMALLAH SAĞSALİM KURTARSINNNN
Hee nasıl haber alicaz ki kendi gelip yazmayana kadar. Inşallah güzel geçer sezaryeni ve cok ağrıları olmaz inşallah.
Hemen sütü gelir bebiside emer inşallah.
Sezeryanin bu yönünü sevmiyom hemen süt gelmiyor çoğu zaman

Sen biliyin aklımda kaldığı gibi yaparım

Bu halde ne misafiri
arkadas gecmis olsuna
hıııım güzelmiş caım iyi günlerde kullansın sizinde kesenize bereket
saol hayatim
Ben zaten mesaci yazdığında okumustum. Bütün mesaclari okurum. Geçmişte aramiycam yazmak istemiyosan senin keyfin bilir sevinç hanim. Aklımda kaldığı kadariyla yaparım zor bişi deel nasıl olsa

ne bagiriyon
Ben arar ogrenirim

haklısın kuzum hamile kadını üzüyor bu sevinççsen sıkılma yazar zahir yazmasada sara yapmıştı o yazar
daha olmadı ben yazarım unutmadıysam
amin inşaallah biraz daha vakit geçsin ararım...
Kalkimde kahvaltı yapiiim
Sonrada Anama telefon açiiim
Ana gibi yar olmaz
hee doğru...

hııım bende bugün akşama mercimek çorbası yapacam yanına ne yapsam diye düşünüyodum baharatlı patates ve domates biber kızartayım fırında

herşeyi fırında yapmaya başladım elektrik faturası tavan yapacak bu ay

deroş kız sevinçle kavga etmeyin ben yazayım sana kabak salatasını

kabakları yıka kabuklarını kazı rendele sonra tavaya koy kısık ateşte suyunu salıp çekene kadar kavur hiç yağ ekleme sonra bırak soğusun bi kapta sarımsaklı yoğurt yap içine dereotu doğra ve bolca ceviz içi ekle ceviz içini um gibi etme dişe gelecek şekilde hazırla sonra hepsini kabakla karıştır üzerini ikiye bölünmüş cevizle süsle hepsi bu kadar

ne ara mesac yazdım şimdi yoktun burda
bir ara ggirdim
sevoşşşş dizin nasıl oldu ,ağrın varmı daha
İyiyim bin sukur
Düğün elbisesi almaya gidiyom...

Yilan derisinden cikette al ustune yilan hikayesine dondu srnin ilbise kendimi tutamiyoree elbise alacagina inaniyoree evw getirwbilecegine inanamiyoree ustune zimbalat magazadan cikarken yoksa kayboluyoree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…