Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

görgülü ve düşünceli insanın hali başka...
Arkadasim Cigdem gilin gelinlerin hamile oda gelmişti. Kaynana gelini dizinin dibine
Oturtup findikla bademle besledi
O geline nasil deger veriyor kizlarindan ayirmiyor maasallah
hey gidi
İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ diyelim ne diyelim..

çok güzeller saracım hepsine katılıyorumm..

tekrar gözünüzadın canım RABBİM ismiyle yaşatsın...çok şükürki sende iyisin gelmiş geçmiş olsun ,ama eyşana kıyamam kuzum yaaaaa..

günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaar herkese güzel bir gün diliyorum sağlık mutluluk huzur hiç peşinizi bırakmasın
aminn canım sanada günaydınnn....
Bir kilo daha vermisimmmm
hadi gözünaydınn
Bugün evi supurmem gerekiyo
Zaten hergun milli camasir yikama gunum
Yemek ne yapsam taze fasilye var onumu pisirsrm
benimde ewi süpürmem gerek
Kizlarrr maasallah miraç 8 aylik ve emekliyorrrr bunun arkasına koşmaya bende gram et kalmayacak sanirimm
ne güzel işte bedawa spor
Beydoş kahvaltıdan cikamadinmi
çıktımmm

Ayyyy sabahtan beri miraç agliyor zor susturdum yaaaa
ne zaman bir yere gidelim yada biri gelsin bu cocuk boyle yapiyiiigecede 100 defa uyandi sabah babasi corap almak icin cekmeceyi acinca 6 da uyandi

ne zaman bir yere gidelim yada biri gelsin bu cocuk boyle yapiyiiigecede 100 defa uyandi sabah babasi corap almak icin cekmeceyi acinca 6 da uyandi
benim en küçük kızkardeşim öyle olurdu,kim gelse ewe sonrasında saatlerce ağlardı..biraz dua falan oku çocuğa belki iyi gelir..

Yerde yuvarlanirken kafasi arabasına değdi carpmadi hava sadece değdi Abboowwwww evi basima yikti

Günaydın kızlar
Herkese hayırlı bi gün olur inşallah
Dün o kadar yoğundu ki gelince eve dualarımi okuyamadim ilk defa okuyamadan yattım...

Dumanı düşündüm hep. Bi hafifleme geliyo ya doğumdan sonra insana. Çok güzel bi duygu. Kızcagiz kurtuldu darısı biz diğerlerine. Inşallah hayırlısı ile.

Inşallah geçer böyle çok zor Alış daha yeni yeni az bişey alışmaya başladı. Aynı insanları sık sık görürse sorun yok. Farklı insanları görünce oluyor. Kaynimi nadir görüyor. Her gördüğünde kıyameti kopariyor. Kimi sık sık görse ona biraz biraz alisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…