Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayır bafs değildi
daha onceydi
sanırım eroştu
Bi şeye yetşemeyince sinirleniyosun
mükemmel olmak zorunda değilsin
demişti
Yokkizzzz. Sessa ydi o
neyse boşver tek iyi tarafı yemek yapmayacaksın,inşaalah herşeye seni beklemezler yine sakın yapayım deme kadın deşerim seni
Yokkizzzzz dizim agriyiiii

BAŞAK daha gelmedi mi kız süpürgen,ay böyle yazınca birden sana cadı diyesim geldi

Gelin hamile kizi yanina oturttu kimildatmadi çerez seçti yedirdi meyve yedirdi diğer torunları ilgilendiler gorumceleri etrafta pervane

DEROŞŞŞŞ bu tarz benimde bu hafta GİZEM gidecekmiş,ÖZLEM,AYŞEGÜL ve İKİZLER finale kalacakmış..yarışmayıda İKİZLER kazanacakmış...bak ben yazıyorum sonra yine HAMİLEŞARLIK yapıp hayır ben yazdım bu bilgiyi deme
bana VAHİY geldii,baklım doğrumu

Kesinlikle dun akşamki kaynanayi goreydin sacini basini yolardin maasallah allah bozmasin

Gelin hamile kizi yanina oturttu kimildatmadi çerez seçti yedirdi meyve yedirdi diğer torunları ilgilendiler gorumceleri etrafta pervane
amin ALLAH bozmasın...
şans mı diyelim ne diyelim anacım bilemedim,yada sen ordan ben burdan kaynoşlarımızı analım adana dilinde kibarca

Gelin bir dusuk yaptı akdi evine götürdü misafir odasina yatak yapti bebek gibi bakti kadin. Ben düşük yaptim hastaneden ciktim iki gün sonra kaynanam kiziyla hataya gidip evine misafir odasi tkm ve yatak odasi tkm almisti Nasil yureginiz el verdi
Bazi seyler hic unutulmuyor

doğru söylüyorsun unutulmuyor, ben aklıma gelince çıldırıyorum aslında en çokta kendime kızıyorum bu kadarına nasıl izin verdim diye ama boşuna iş işten geçti,ama asla eskisi gibi değilim yinede biz yüzlerine bakıp herşeylerine koşuyoruz..
ne düşünceli insanmış ,insan olan bunu yapmalı bence aslında doğru olan o...
bizimkiler acayip....

Sans bacim ama gelinde çok iyi
Niye biz kotumuyduk sans yokki
Olsun bizde kocalarimizdan yana sansliyiz
ewet doğru çok şükürki onlar iyi zaten benim kocamda onlar gibi olsaydı nasıl katlanırdım yada katlanırmıydım bilmem..
ayrıca bizim gibi iyi insanlar onların şansı..böylesi insanlara kendileri gibi gelin lazım..

Evet kendime diyorum ne salakmisim
Yinede şu gün olmuş hic birşey olmamis gibi yuzyuze bakiyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…