gördünmü nazemircimmm...
seraycım gördüm maşallah ALLAH mutluluğunuzu daim etsin... bende becerebilsem koyacamda bir türlü beceremedim
silebilirsin canım hemencik ne olur ne olmaz
cnm ben kasım6 da olmştum.kız bizim aynı değilmiydi ben 6 sında olmuştum seni de öyle biliyordum
geç kalma bebeğim ol zaman hayırlısıyla atlat şu ameliyatı. zor bi ameliyatmıymışİnşallah canım benim, gönlümüze göre olur herşey, hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize amiiiiin Yarabbim,bende adetimi bekliyorum bugün yarın teşrif ederlerse doktora gitcez ameliyat günüm belli olcak,bende ameliyat olup kurtulmak istiyorum şu myomlardan,doktor geç kalmayın dedi başak:18:
geç kalma bebeğim ol zaman hayırlısıyla atlat şu ameliyatı. zor bi ameliyatmıymış
cnm ben kasım6 da olmştum.
aralık1 de oldum.
şimdi de aralık 29 olcak sanırım. ne manyak bi adet bu yaa:95:
tatlım hani orda son3 adet tarihini soruyo yabaşakcım bak seninkini hesaplattım 26 aralık dio muhtemelen tabi..Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
amin cnm inşallah biz de dua ederiz sana kolayca atlatırsın. bu işlemden sonra hamile kalan olmşmuolanlar kolay korkmayın diyo, inşallah bende kurtulurum şuan başka bişey düşünemiyorum zaten öle tatlım, Allah zor sınavlar vermesin bunada şükür
selam kızlar nasılsınız...ben cok keyifsizim fazla girmek istemıyorum k.k ya bebiş konusundan uzaklaşmak icin
tatlım hani orda son3 adet tarihini soruyo ya
1aralık 6kasım 7ekim benimkiler
bu şekilde baktığımda 28 aralık batınız diyor.:44:
pelinim annem noldu kuzum haklısın aslında bunları konştukç.a daha geriliyor insan. sen bilirsin cnm kendini hazır hissettiğinde gel. hep beebkten konşmuyokki biz.selam kızlar nasılsınız...ben cok keyifsizim fazla girmek istemıyorum k.k ya bebiş konusundan uzaklaşmak icin
evet öyle cnm ama bugün adetim geliyorum dedi sağolsun her ay ziyaret eder.hmmm 3.yü bilmediğim için 2 sini yazıp baktım canım..hadi hayırlısı bakalım...
slm kızlar ben geldim daha yeni geldik doktordan oğluşuma dolgu yaptı dişçi ama maşallah hiç gıkını çıkarmadı yawrum çok cesaretli yawwwwww
evet öyle cnm ama bugün adetim geliyorum dedi sağolsun her ay ziyaret eder.
sancım oldu çok
slm hoşgeldin
ayrıyeten çok geçmiş olsun
slm kızlar ben geldim daha yeni geldik doktordan oğluşuma dolgu yaptı dişçi ama maşallah hiç gıkını çıkarmadı yawrum çok cesaretli yawwwwww
geçmiş olsun maaşallah onakaç yaşında canım?
aslında öylede iyi hissedermiyim bilmiyorm canım...artık ne pacagımı bilmiyorum her şeyi deniyorum...selam canım
kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tabi
başagım bu aralar moralim cok bozuk hic aklımdan atamıyorum bebek konusunu...evet hep bebeişten konuşmuyoruz zaten ara sıra gelirim ama sık girmeyi düşünmüyorum haber vereyim dedim canım...pelinim annem noldu kuzum haklısın aslında bunları konştukç.a daha geriliyor insan. sen bilirsin cnm kendini hazır hissettiğinde gel. hep beebkten konşmuyokki biz.
dedikodu yaparık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?