Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geç kalma bebeğim ol zaman hayırlısıyla atlat şu ameliyatı. zor bi ameliyatmıymış

selam kızlar nasılsınız...ben cok keyifsizim fazla girmek istemıyorum k.k ya bebiş konusundan uzaklaşmak icin

olanlar kolay korkmayın diyo, inşallah bende kurtulurum şuan başka bişey düşünemiyorum zaten öle tatlım, Allah zor sınavlar vermesin bunada şükür
amin cnm inşallah biz de dua ederiz sana kolayca atlatırsın. bu işlemden sonra hamile kalan olmşmu

selam kızlar nasılsınız...ben cok keyifsizim fazla girmek istemıyorum k.k ya bebiş konusundan uzaklaşmak icin
pelinim annem noldu kuzum haklısın aslında bunları konştukç.a daha geriliyor insan. sen bilirsin cnm kendini hazır hissettiğinde gel. hep beebkten konşmuyokki biz.
dedikodu yaparık

slm kızlar ben geldim daha yeni geldik doktordan oğluşuma dolgu yaptı dişçi ama maşallah hiç gıkını çıkarmadı yawrum çok cesaretli yawwwwww

evet öyle cnm ama bugün adetim geliyorum dedi sağolsun her ay ziyaret eder.
sancım oldu çok

nasıl bi sancı oluyo ben hiç adet olmadan önce sancı falan çekmem...sadece göğüslerim ağrır..ki düşükten sonra onuda unuttum ağrımıolar hiç bakalım bu ay nasıl olacak..olcammı..offf offff...bu stres çok kötü yawfff(

selam canım
kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tabi
aslında öylede iyi hissedermiyim bilmiyorm canım...artık ne pacagımı bilmiyorum her şeyi deniyorum...
pelinim annem noldu kuzum haklısın aslında bunları konştukç.a daha geriliyor insan. sen bilirsin cnm kendini hazır hissettiğinde gel. hep beebkten konşmuyokki biz.
dedikodu yaparık
başagım bu aralar moralim cok bozuk hic aklımdan atamıyorum bebek konusunu...evet hep bebeişten konuşmuyoruz zaten ara sıra gelirim ama sık girmeyi düşünmüyorum haber vereyim dedim canım...
slm kızlar ben geldim daha yeni geldik doktordan oğluşuma dolgu yaptı dişçi ama maşallah hiç gıkını çıkarmadı yawrum çok cesaretli yawwwwww

hoşgeldin canım...gecmiş olsun ogluşuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…