Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hacer senin bugün günün ne oldu bi belirti varmı?

belirtilerim pek yok ama beklemedeyim canım bende adet olursam ameliyat olcam myomlardan hamileysem olmıcam beklemedeyim hayırlısı inşallah canım, seninkini Allah tamamına erdirsin dua et olurmu öpüyorum yemeğe çıkıyorum tatlım öğle sonrası görüşürüz

hayırlısı canım çok geçmiş olsun. umarım herşey istediğin gibi olur.

geçmiş olsun canım...hiç üzülme bende ağustosta kaybettim 5,5 aylık bebeğimi...korunma sürecimiz ekimde bitti ama eşim korktugu için bizde bişe yapamadık ilk başta...şimdi çok istediğimin farkına vardı..korunmuyoz...eşinde alışır zamanla...bende çok üzülmüştüm ilk başta ama onlarda haklı düşününce.....çektiğim acıyı gördü beni kaybetmekten korkuo,birdaha aynı şeyleri yaşamamdan korkuo...bak oğluşunda varmış senin...hiç üzülme canım...düzelir...

bakıyorum da karılar yine beni anmamış

daha yeni geldim işe 12de kalktım ohhhh

myhoss um annem nasılsın yavrummmmmmmmmm

evet ablacım çok haklısın çok üzülüyorum güzel tarihimizi bu şekilde gösterdikleri için.
fkat elden bişey gelmiyor. günümüze uyarlayarak
e bi de reyting nasıl alınır sevişme sahneleriyle soyunularak alınır bu düşüncelerle birlikte böyle bir dizi ortaya çıkarmşlar.
bence bu o ölmüş insanlara büyük iftiradır haksızlıktır, bunun hesabını nasıl verecekler bilemiyorum.
keşke gerçekten bir osmanlı dizisi çıkarsalardı ortaya hepimiz de çok güzel bilirdik geçmişimizi izlerdik.çok faydalı bir dizi olurdu.

kuzum bu arada sana da gösteririm kendümü ne dimek.
gerçi dün ben resmimi koyunca kimsecikler kalmadı burda ama

selam canım nasılsın başakcım, belirtilerin varmı doktora kontrollerin oluyomu senin bak adetten sonra incir suyu iç yumurtlamaya iyi geliyomuş tatlım

başakcımmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn...walla hep aklımdaydın sen ve erenay nerde bu kızlar diodum...ama bi türlü yazamadım...işlerim çoookkkk (((( nasılsınnnn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…