ben geldimmmmm dr gittim bebişimin kalp atışını gördü dr ama aç olmadğım için yarın bidaha gidecem kan vercem.
ne güzel canım sevindim senin adına inşallah kucağınada alırsın
hacer senin bugün günün ne oldu bi belirti varmı?
belirtilerim pek yok ama beklemedeyim canım bende adet olursam ameliyat olcam myomlardan hamileysem olmıcam beklemedeyim hayırlısı inşallah canım, seninkini Allah tamamına erdirsin dua et olurmu öpüyorum yemeğe çıkıyorum tatlım öğle sonrası görüşürüz
belirtilerim pek yok ama beklemedeyim canım bende adet olursam ameliyat olcam myomlardan hamileysem olmıcam beklemedeyim hayırlısı inşallah canım, seninkini Allah tamamına erdirsin dua et olurmu öpüyorum yemeğe çıkıyorum tatlım öğle sonrası görüşürüz
Merhaba kizlAr
Ben 34 yaşındayım 4.5 yasında bir oğlum var ikinci bebeğime hamileyken 4 ay evvel 5.5 aylık hamileyken kaybettim ikinci oğlumu Ali erenimi ....doktor tekrar deneyebilirsiniz diyor ama ikinci iki yasına gelsin üçüncüyü düşünürüz diyensevgili kocam istemiyor şimdi cocuk felan cocuk düşünmüyorum diyor 38 yasında doğurursun acelen ne diyor moralimi bozup duruyo oturup ağladım bugün üzüntüden
Elimden tek oğluma sarılıp dua edip şükretmenden baka birşe gelmiyor
ben geldimmmmm dr gittim bebişimin kalp atışını gördü dr ama aç olmadğım için yarın bidaha gidecem kan vercem.
evet ablacım çok haklısın çok üzülüyorum güzel tarihimizi bu şekilde gösterdikleri için.canım muhteşem yüzyıl filim olarak güzel bende izliyorum ama osmanlı sarayındaki kadınlar bu kadar açık asla giyinmezlerdi saç baş açık ortalık yerlerde dolaşmazlardıki kaldıki göğüz bağır açık dolaşsınlar.birde 46 sene padişahlık yapmış osmanlının 10.cu padişahı ve aynı zamanda halife olan KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN 'ı sadece haremi düşünürmüş gibi göstermeleri çok yanlış ve kötü bence çünkü padişah sürekli seferde ve 46 senelik zamanın sadece 10 küsür yılı sarayda geçmiş dizi yapılırken bunlara dikkat edilmesi gerek diye düşünüyorum keşke tarihi olayı anlatıp arada sarayı padişahı ansalardı o zaman istedikleri gibi kurgulayabilirlerdi hürrem sultana gelince dizide haklıymış gibi gösteriliyo ama çok kötülükler yapmış bir insan ve ondan sonraki sultanlar onu örnek alarak osmanlıda kadınların devlet işine daha fazla karışmasına sebep olmuş ki bunun sonuçlarıda iyi olmamış tarihi bilenleriniz bilir
başak bende seni görmek istiyorum annem
evet ablacım çok haklısın çok üzülüyorum güzel tarihimizi bu şekilde gösterdikleri için.
fkat elden bişey gelmiyor. günümüze uyarlayarak
e bi de reyting nasıl alınır sevişme sahneleriyle soyunularak alınır bu düşüncelerle birlikte böyle bir dizi ortaya çıkarmşlar.
bence bu o ölmüş insanlara büyük iftiradır haksızlıktır, bunun hesabını nasıl verecekler bilemiyorum.
keşke gerçekten bir osmanlı dizisi çıkarsalardı ortaya hepimiz de çok güzel bilirdik geçmişimizi izlerdik.çok faydalı bir dizi olurdu.
kuzum bu arada sana da gösteririm kendümü ne dimek.
gerçi dün ben resmimi koyunca kimsecikler kalmadı burda ama
bakıyorum da karılar yine beni anmamış
daha yeni geldim işe 12de kalktım ohhhh
myhoss um annem nasılsın yavrummmmmmmmmm
myhoss um annem nasılsın yavrummmmmmmmmm
offfffffff ne lanet bi gün yaa
aynennnn bitermi sence bu gün
kı ne oldu işte mi?? eş te mi?? memelerin ne halde??
memeler kimin umrunda abla iştekileri gırtlaklıycam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?