Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seraycım maşallah güzel hatunmuşsun eşin senden baya büyük heralde allah mutluluğunuzu ömür boyu sürdürsün inşallah aman nazar değmesin

hade kıs wallamı sen minyon tiplisin eşin daha büyük duruyo güzelim beeeeeeeenim maşallah

evet şimdi bile kimse 30 yaşında olduguma inanmıo...orda makyajla falan gösteriomda yaşımı..canlı canlı inanmıolar..saol canım hepimize maaşallah

selam kızlar nasılsınız...ben cok keyifsizim fazla girmek istemıyorum k.k ya bebiş konusundan uzaklaşmak icin
canım sana ne iyi gelicekse onu yap hakkında hayırlısı olsun kuzum üzme kendini herseyin caresi vardır
pınarım hacercim hoşgeldiniz nassınız iyimisiniz kızlar

h.b sultanım bende bugun pek keyifsizim valla birsey yapasım gelmiyo işler bana bakıyo ben onlara bir an önce evime gitmek istiyorummm

kıyamam ben sanaaaaaaaaa noldukine neden keyifsizsin tatlım anlat bakam dur seni öpeyim bi

kızlar akşama ne yemek yaptınız yaaaaaaaaaaaaa benim hiç yapasım yoktu çarşıyada çıkınca canım istemedi kocama söyledim yemek yapmak istemiyoruuuuuuuuuuum bugün dedim oda sağolsun dışarıdan getiircek

h.b sultanım bende bugun pek keyifsizim valla birsey yapasım gelmiyo işler bana bakıyo ben onlara bir an önce evime gitmek istiyorummm

canım menin geçmedimi keyifsizliğin takma kafanı herşeye yaaaa oluruna bırak ablacım su akar yolunu bulur herşey gönlünce olsun güzel kardeşim menim

kayınvalidemlere gidiyorum canım ne yapıyolar bilmiyorum

taze fasülye yaptım akşamdan...pilav turşu salata yapcam gidincede...pratik şeylere kaçıom walla uğraşamıom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…