seraycım maşallah güzel hatunmuşsun eşin senden baya büyük heralde allah mutluluğunuzu ömür boyu sürdürsün inşallah aman nazar değmesin
hee kı benimkinide geçem dolguya götürdüm geçmiş olsun canım
yooo ben ondan 4 ay büyüğüm
hee kı benimkinide geçem dolguya götürdüm geçmiş olsun canım
hade kıs wallamı sen minyon tiplisin eşin daha büyük duruyo güzelim beeeeeeeenim maşallah
canım sana ne iyi gelicekse onu yap hakkında hayırlısı olsun kuzum üzme kendini herseyin caresi vardırselam kızlar nasılsınız...ben cok keyifsizim fazla girmek istemıyorum k.k ya bebiş konusundan uzaklaşmak icin
pınarım hacercim hoşgeldiniz nassınız iyimisiniz kızlar
canım sana ne iyi gelicekse onu yap hakkında hayırlısı olsun kuzum üzme kendini herseyin caresi vardır
h.b sultanım bende bugun pek keyifsizim valla birsey yapasım gelmiyoişler bana bakıyo ben onlara bir an önce evime gitmek istiyorummm
h.b sultanım bende bugun pek keyifsizim valla birsey yapasım gelmiyoişler bana bakıyo ben onlara bir an önce evime gitmek istiyorummm
kızlar akşama ne yemek yaptınız yaaaaaaaaaaaaa benim hiç yapasım yoktu çarşıyada çıkınca canım istemedi kocama söyledim yemek yapmak istemiyoruuuuuuuuuuum bugün dedim oda sağolsun dışarıdan getiircek
[ı] ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz byyyyyyyy[/ı]
kızlar akşama ne yemek yaptınız yaaaaaaaaaaaaa benim hiç yapasım yoktu çarşıyada çıkınca canım istemedi kocama söyledim yemek yapmak istemiyoruuuuuuuuuuum bugün dedim oda sağolsun dışarıdan getiircek
ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz byyyyyyyy
taze fasülye yaptım akşamdan...pilav turşu salata yapcam gidincede...pratik şeylere kaçıom walla uğraşamıom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?