Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben geldimmmmm dr gittim bebişimin kalp atışını gördü dr ama aç olmadğım için yarın bidaha gidecem kan vercem.
ayyy canım ne kadar sevindim adına anlatamam cok güzel bir mutluluk kalp atışları pıt pıt atıyo minnacık birseyy allahım bizede nasip et yarrabbimm aminnnnnnnnnn
offfffffff ne lanet bi gün yaa

al bendende okadarr karnım agrıyo sıkılıyorum içimde bir sıkıntı var birine catmak çin yer arıyorum böyle gögüslerimde acıyo daha reglimede var ama ocak 11 bilemiyecegim yanii niye böyle oldumm bennn yaaaaaaaaaaaaaaaaa

süper olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........offf offffffff..iyice yüreğiciğim sıkıldı yawffffff...

anam o tiplerden bizde de var onlardan dolayı bileğimi kessem kanım akmaz

ya hani insanınçok kötü günü olur ya herşey üst üste gelir o şekilim şu an bitse de gitsek modundayım

benim de göğüslerim ağrıyo canım yanıyo sinir kat sayım tavan yapmış bir de sorun sorun ay daraldım iyice canım yaa

süper olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........offf offffffff..iyice yüreğiciğim sıkıldı yawffffff...

milli piyango idaresiiiiiiiiiiiiiiii duy bizi yaaaaaaaa

başakcımmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn...walla hep aklımdaydın sen ve erenay nerde bu kızlar diodum...ama bi türlü yazamadım...işlerim çoookkkk (((( nasılsınnnn?
sağol beebğim inandım sana şimdik. uyudum öğlene kadar

selam canım nasılsın başakcım, belirtilerin varmı doktora kontrollerin oluyomu senin bak adetten sonra incir suyu iç yumurtlamaya iyi geliyomuş tatlım
tatlım ben aralıkın 1inde adet olmştum en son. incir suyu içmeye başladım. adetim çok pis düzene mi girdi nedir 28 günde bir adet olmaya başladım sanırım bu da bugün adet günüm demek oluyor. ve bugün sabah çok feci adet sancısı geçirdim. şu an kırmızı yok ufukta ama sancılar gösterdi kendini.

bu arada 2kez klomen tedavisi gördüm bıraktım cnm 1aydır saldım kendi haline. şu an tedavi aşaamsında diilim.

inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım bakalım tatlım

nazemircimm senmiydin resimlerini görmedim diyen geçmişi karıştırırken görmüştüm...hemencik gösterip geri silebilirim istersen..

selamlar nasılsınız diyecem ama bazıları için kötü birgün inşallah herşey düzelir

kız bizim aynı değilmiydi ben 6 sında olmuştum seni de öyle biliyordum

İnşallah canım benim, gönlümüze göre olur herşey, hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize amiiiiin Yarabbim,bende adetimi bekliyorum bugün yarın teşrif ederlerse doktora gitcez ameliyat günüm belli olcak,bende ameliyat olup kurtulmak istiyorum şu myomlardan,doktor geç kalmayın dedi başak:18:

insallah kuzum kırmızı kartı görmessinde kendimden cok sevinirim inanki benimde ne hkmetse gögüslerim feci agrıyo ve yanıyo karnımdada bi agrı var sinirden sanırımm bunlar bilmiyorum valla bu ay korundukta sadece hafta sonu krunmadım onuda unutmusuz 10,11günüme denk geliyo hamile kalmıs olabilirmiyimki acaba simdi cekilkide kaldım yaaaaa
benimde bugün inşallah gelmez...

insallah gelmez canımmm

seraycım gördüm maşallah ALLAH mutluluğunuzu daim etsin... bende becerebilsem koyacamda bir türlü beceremedim
silebilirsin canım hemencik ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…