ayyy canım ne kadar sevindim adına anlatamam cok güzel bir mutluluk kalp atışları pıt pıt atıyo minnacık birseyy allahım bizede nasip et yarrabbimm aminnnnnnnnnnben geldimmmmm dr gittim bebişimin kalp atışını gördü dr ama aç olmadğım için yarın bidaha gidecem kan vercem.
offfffffff ne lanet bi gün yaa
valla canım elbet biticek ama benim üzüldüğüm nokta günlerin bitmesini isterken aslında ömrümüzü bitiriyoruz
hayat nolurdu lan önüme şöle bi servet sersen bende çatır çatır yesem içsem gezsem nolurduuu
anam o tiplerden bizde de var onlardan dolayı bileğimi kessem kanım akmaz
al bendende okadarr karnım agrıyo sıkılıyorum içimde bir sıkıntı var birine catmak çin yer arıyorum böyle gögüslerimde acıyo daha reglimede var ama ocak 11 bilemiyecegim yanii niye böyle oldumm bennn yaaaaaaaaaaaaaaaaa
süper olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........offf offffffff..iyice yüreğiciğim sıkıldı yawffffff...
sen işten mi çıktın annem anlamadım:44:bakıyom da kendini ben işten çıktıktan sonra göstermişsin
sağol beebğim inandım sana şimdik. uyudum öğlene kadarbaşakcımmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn...walla hep aklımdaydın sen ve erenay nerde bu kızlar diodum...ama bi türlü yazamadım...işlerim çoookkkk(((( nasılsınnnn?
sen işten mi çıktın annem anlamadım:44:
tatlım ben aralıkın 1inde adet olmştum en son. incir suyu içmeye başladım. adetim çok pis düzene mi girdi nedir 28 günde bir adet olmaya başladım sanırım bu da bugün adet günüm demek oluyor. ve bugün sabah çok feci adet sancısı geçirdim. şu an kırmızı yok ufukta ama sancılar gösterdi kendini.selam canım nasılsın başakcım, belirtilerin varmı doktora kontrollerin oluyomu senin bak adetten sonra incir suyu iç yumurtlamaya iyi geliyomuş tatlım
haa evet karacalım kuzum aynen saat 6dan sonra göstermiştimsen dün akşam üstü resimlerini görtermedin mi
nazemircimm senmiydin resimlerini görmedim diyen geçmişi karıştırırken görmüştüm...hemencik gösterip geri silebilirim istersen..
tatlım ben aralıkın 1inde adet olmştum en son. incir suyu içmeye başladım. adetim çok pis düzene mi girdi nedir 28 günde bir adet olmaya başladım sanırım bu da bugün adet günüm demek oluyor. ve bugün sabah çok feci adet sancısı geçirdim. şu an kırmızı yok ufukta ama sancılar gösterdi kendini.
bu arada 2kez klomen tedavisi gördüm bıraktım cnm 1aydır saldım kendi haline. şu an tedavi aşaamsında diilim.
inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım bakalım tatlım
tatlım ben aralıkın 1inde adet olmştum en son. incir suyu içmeye başladım. adetim çok pis düzene mi girdi nedir 28 günde bir adet olmaya başladım sanırım bu da bugün adet günüm demek oluyor. ve bugün sabah çok feci adet sancısı geçirdim. şu an kırmızı yok ufukta ama sancılar gösterdi kendini.
bu arada 2kez klomen tedavisi gördüm bıraktım cnm 1aydır saldım kendi haline. şu an tedavi aşaamsında diilim.
evet bendim ben görmedim resimlerini koyarsan sevinirim bekliyorum
kız bizim aynı değilmiydi ben 6 sında olmuştum seni de öyle biliyordum
insallah kuzum kırmızı kartı görmessinde kendimden cok sevinirim inanki benimde ne hkmetse gögüslerim feci agrıyo ve yanıyo karnımdada bi agrı var sinirden sanırımm bunlar bilmiyorum valla bu ay korundukta sadece hafta sonu krunmadım onuda unutmusuz 10,11günüme denk geliyo hamile kalmıs olabilirmiyimki acaba simdi cekilkide kaldım yaaaaatatlım ben aralıkın 1inde adet olmştum en son. incir suyu içmeye başladım. adetim çok pis düzene mi girdi nedir 28 günde bir adet olmaya başladım sanırım bu da bugün adet günüm demek oluyor. ve bugün sabah çok feci adet sancısı geçirdim. şu an kırmızı yok ufukta ama sancılar gösterdi kendini.
benimde bugün inşallah gelmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?