iyi yoksa yokk sen yaz gavurcanııı
niyekiBugün farklı Bi yumuşatıcı denedim.
hep aynısını kullanıyordum meğer yumuşatıcı değiştirmek ne güzel bişimiş.
ayrıca marketten alırken kokladığımz gibi kokmuyorlar, yıkanınca daha güzel kokuyorlar.
yumuşatıcı deyince aklıma beydoş geldi
nerdeki bu hatun
çoklu alıntı yapınca pembe sütündan çıkamıyosun saracım ben yapamadım,ama tekli alıntıda sıkıntı olmuyor...sana cevap yazdım okuyabildinmi..
yok kız ne güzeli latife yaptımm..çok haklısın sarcım bende aynı senin gibi kendime günlerce dert ediyorum,ama inan bana ne yaşanıyorsa o anda cevabını verince çok rahtlıyosun öbür türlü üzerine,içine ağırlık oluyor..ben herşeye susardım bir gün evde resmen çıldırdım hepte onların yüzünden eşimden çıkarırdım hırsımı o gün çok büyük yemin ettim yeter kendime saygımı yitirmicem kendimi bu kadar ezdirmicem ve hepsine yeri geldiğinde saygımı , uslüpümü ve kişiliğimi bozmadan cevaplarımı ve rahatsızlıklarımı söylicem diye ..ve artık yapıyorumda gerçekten daha rahatım ,inan bana daha çok işe yarıyor..beydoşum kaynana ve görümceyle güzel bir gün nasıl geçer banada anlatsana dünden beri beni hasta ettiler benimkiler başım çatılıyo resmen
geçmiş olsun grip oluyorsun,pöfff çok kötü yaaa...Ayyy bogazim yaniyor yaaa grip oluyorum sanirimdun eve geldim terli terli kosturdum dus al derken usuttum sanirim kombiyi actik ama ev isinana kadar usudum
Beydos
Nerdesin bugün?
kızkardeşimdeydim derincim...Beydos
Bu tarz benimde Ayşegül elenmiş
gizem değilmiş
Ayşegül çok göze batıyordu artık
bizde seni çok seviyoruz saracım,bende merak ediyorum hep kızlar nasıldiye insan sorumluluk duyuyor.bende çevremde pek kimseyle dert paylaşmam ama sizlerle aradada olsa dertleşiyorum...haklısın canım çoklu alıntıda sorun oluyo kk da ne zaman düzene girecek acaba buraya gelmeyide artık istemiyorum ama gelmesemde sizleri merak ediyorum sizler bana çok yakın arkadaşlarımsınız
cevabını okudum canım sağol ama yapacak bişey yok olan bize oluyo sağlığımızı bozuyolar Allahda onların sağlığını bozsun
reçetesinde emzirenler kullanmasın yazıyoKiz basak eminmisin o haplardan evde var icsemmi korkuyom
Ayşegül tartışmanın sonunda kafasını arkaya çeviriyodu yaBeydos
Bu tarz benimde Ayşegül elenmiş
gizem değilmiş
Ayşegül çok göze batıyordu artık
yaa ben yeşil mercimeklisine de koyuyorum amasağolun kızlar bende bulgur pilavında karar kıldım et sote salata da yapacam yoğurttaçıkarırım oldu bitti
başakcım salçasız bulgur pilavı olur canım patatesli yeşil mercimekli taze fasulyeli bulgur pilavına salça koymam ben bide sebzeli yapıyosamda salça koymam onun yerine domates koyarım
nazooooş kim kime cvp yazarsa yazsın boşverbu alıntılarda garip olmuş kimin kime cevap yazdığı belli değil
ben tavuk sote yaptım (salçasız) pilavımda vardı turşu çıkardım yedim
misafirimize gözünü belertmeGonca14
Cnm gaz icin ne icim diye sordun rezene cayi ic dedim neden rezene cayi diye siruyorsun hem gaz icin hemde gebeyken ve emzirirken iciliyir zararli degilde ondan umarim aciklayici olmustur
iki çıtkızlar alıntı yaparken alıntının hemen altından yazmayın yani pembe sütunun içinden yazmayın bir iki çıt aşağısından yazın o zaman normal oluyor
aferim enişteye sanada geçmiş olsun canım
geçmiş olsun grip oluyorsun,pöfff çok kötü yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?