yaa ben yeşil mercimeklisine de koyuyorum ama
koymasam lezzetli olmazki
iki çıt
Gunaydin geberiyom resmen bütün kemiklerimi hissediyorum canim birşey istemiyor annemin sütlü pirinç corbasi var karabiberli ondan koydum icecem
Dun Esim erken geldi biraz çocuğa bakacakti bende yatacaktim yemeği yedik bitki cayimi iciyordum kayinbabam eşimi aradi caya geliyoruz diye esimde sevinç grip yatiyor yinede gelin dedi on dk sonra bizdelerdi herif sen otur istersen yat ben hallederim dedi
Hic ses etmedim adam cayi yapti yanina birşeyler cikarmis servis etti topla bulasigi koy
meyve hazirla bulasik mak yikanmisti onu yerleştirdi yenileri dizdi anasi yerinden kimildamadi
damak tadıyla alakalı canım bende mercimekli bulgur pilavını salçasız seviyorum mesela
heee iki çıt iki defa enter tuşuna basmak demek
kıyamam sen iyice hasta oldun yaaaaa doktora gitseydin canım ilaç verirdi çok çekmeden iyileşirdin
kaynana takımının hepmi sütü bozuk olur yaaaa (iyilerde vardır belki onlar hariç) vicdansızlık bu sen hasta yat onlar keyif yapsın oh ne ala memleket
Mercimekli bulgur pilavina salça konduğunu ilk defa duyuyorum.
Cnm emzirdigim için ilaç icemiyorum aile hekimi grip ilaci icemezsin dedi çocuk daha küçük olduğu icin
Sutlu pirinccorbasini bilirmisiniz harika olmus
Kızlar oylama zamanı...
KK nın geleneksel EN leri yarışmasında oylama başladı...
Linki ziyaret edip oylarınızı kullanabilirsiniz...
Her kategori için anket açılmış 3 sayfa..
İlk sayfadaki kategorilere oy verip diğer sayfaları pas geçmeyin...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kadinlar-kuluebue-enleri.1211/
Ayyy okudum sok oldum biz sadece sebzeli olursa yani sigan biber domates felan ona salca koyarim yoksa salca koymayiz bulgur pilo yaanladım canım ballı limonlu ılık su iç ballı süt iç çok iyi geliyolar
mercimekli bulgur pilavını salçalı olarak TKB seviyo canım
afiyet olsun canım duydum ama hiç yapmadım nasıl yapıyosun
Girip bakmadim bile senin hatrina bakip oy veriyorumoy verdim canım senin aday olduğun bölümlerde benim oyum hep sana biliyosun
kızlar bu arada egunal benim çok sevdiğim arkadaşlarımdandır hem çok iyi kalpli hemde çok yardımsever biridir kendisi
Ayyy okudum sok oldum biz sadece sebzeli olursa yani sigan biber domates felan ona salca koyarim yoksa salca koymayiz bulgur pilo ya
Cnm pirinci az suyla haslamaya aliyorsun pirincler hafif acilinca yavas yavas sutunu koyup karistiriyirsun iyice kaynayip kivam alinca ac tuz ve bol karabiber tam grip icin bogazim yumusadi valla
Girip bakmadim bile senin hatrina bakip oy veriyorum
Hava berbat karsi bina görünmüyor sisten
yeşil mercimekli bulgur pilavına salçamı konurrryaa ben yeşil mercimeklisine de koyuyorum ama
koymasam lezzetli olmazki
ay kötü yaaa,çorba her zaman iyidir ben o çorbayı kaynoşta içmiştim hiç beğenmedim ,acaba o mu yapamamıştı bilmem..Gunaydin geberiyom resmen bütün kemiklerimi hissediyorum canim birşey istemiyor annemin sütlü pirinç corbasi var karabiberli ondan koydum icecem
Beydoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?