Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin geberiyom resmen bütün kemiklerimi hissediyorum canim birşey istemiyor annemin sütlü pirinç corbasi var karabiberli ondan koydum icecem

Dun Esim erken geldi biraz çocuğa bakacakti bende yatacaktim yemeği yedik bitki cayimi iciyordum kayinbabam eşimi aradi caya geliyoruz diye esimde sevinç grip yatiyor yinede gelin dedi on dk sonra bizdelerdi herif sen otur istersen yat ben hallederim dedi
Hic ses etmedim adam cayi yapti yanina birşeyler cikarmis servis etti topla bulasigi koy
meyve hazirla bulasik mak yikanmisti onu yerleştirdi yenileri dizdi anasi yerinden kimildamadi

Saat 10 da gittiler uyuyana kadar saat 11 oldu miraç uyandi onu emzir derken saat geçti uykum kacti poffff yinede herif misafir gidince eline Saglik diyor ne yaptimki bise yapamadim eskiden olsa beyninin etini yerdim hic ses etmedim adam ne yapsin

yaa ben yeşil mercimeklisine de koyuyorum ama
koymasam lezzetli olmazki

damak tadıyla alakalı canım bende mercimekli bulgur pilavını salçasız seviyorum mesela

heee iki çıt iki defa enter tuşuna basmak demek

Gunaydin geberiyom resmen bütün kemiklerimi hissediyorum canim birşey istemiyor annemin sütlü pirinç corbasi var karabiberli ondan koydum icecem

kıyamam sen iyice hasta oldun yaaaaa doktora gitseydin canım ilaç verirdi çok çekmeden iyileşirdin

kaynana takımının hepmi sütü bozuk olur yaaaa (iyilerde vardır belki onlar hariç) vicdansızlık bu sen hasta yat onlar keyif yapsın oh ne ala memleket

Mercimekli bulgur pilavina salça konduğunu ilk defa duyuyorum.

Cnm emzirdigim için ilaç icemiyorum aile hekimi grip ilaci icemezsin dedi çocuk daha küçük olduğu icin

Mercimekli bulgur pilavina salça konduğunu ilk defa duyuyorum.

Cnm emzirdigim için ilaç icemiyorum aile hekimi grip ilaci icemezsin dedi çocuk daha küçük olduğu icin

anladım canım ballı limonlu ılık su iç ballı süt iç çok iyi geliyolar

mercimekli bulgur pilavını salçalı olarak TKB seviyo canım

oy verdim canım senin aday olduğun bölümlerde benim oyum hep sana biliyosun

kızlar bu arada egunal benim çok sevdiğim arkadaşlarımdandır hem çok iyi kalpli hemde çok yardımsever biridir kendisi

anladım canım ballı limonlu ılık su iç ballı süt iç çok iyi geliyolar

mercimekli bulgur pilavını salçalı olarak TKB seviyo canım
Ayyy okudum sok oldum biz sadece sebzeli olursa yani sigan biber domates felan ona salca koyarim yoksa salca koymayiz bulgur pilo ya

afiyet olsun canım duydum ama hiç yapmadım nasıl yapıyosun

Cnm pirinci az suyla haslamaya aliyorsun pirincler hafif acilinca yavas yavas sutunu koyup karistiriyirsun iyice kaynayip kivam alinca ac tuz ve bol karabiber tam grip icin bogazim yumusadi valla

aynen bizde öyle canım sebzeli bulgur pilavının dışındakilere salça koymayız

hııım bu çorba aklımda bulunsun grip olursak yaparım

Girip bakmadim bile senin hatrina bakip oy veriyorum

sağol canım

ay kötü yaaa,çorba her zaman iyidir ben o çorbayı kaynoşta içmiştim hiç beğenmedim ,acaba o mu yapamamıştı bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…