Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bulgur pilo salcasiz olur zati ggerçi o kari çiğbulgur yiyi

Yokkk nerden geldigimizi unutmak biz
tabiki salçasız olur ,okarının herşeyi bir acayip
hee unutma tabii
Balli limonlu ihlamur yaptim
afiyet ,şifa olsunkız evde keçi boynuzu pekmezi varsa bir cezveye bir çorba aşığı koy,üzerine çay kaşığının ucuyla karabiber,varsa az zencefil ekle ateşte bunu bir kez kaynayınca söndür..çok fazla soğutmadan bunu iç özellikle sabah ve gece yatmadan yap sevinç,boğaza ve öksürüğe çok iyi geliyor benim hiç geçmeyen öksürüğümü bu kesmişti..anamın tarifi eskiden öldürseler içmezdim şimdi hemen yapıyorum...

Topikimizi 3. Dogumgunu 4. Yila giriyoruz bol bebisli saglikli sihhatli seneler olsun
aminnnnnnn

Cnm emzirirken yüzümü çevirdim ama biz hava değişiminden de etkilendik sobanin yaninda Eyice isindim mutfağa cikinca usudum birde sabaha karsi soba sönmüş kalktim usumusum
yüzünü çevirmen neye yarar
sütünden alır çocuk

Sewos
Gecmis olsun canim..
Yüzünü çevirsende sütten geçer ama inşallah geçmez Miraç Efendi'ye....

Kahvalti yaptik oglani okula birakip geliyim sonra butun gun ders calisicam dunden yimegimde var et suyuna corba manti yanina ne eklesem ? Adet olmadim hala su sinavlari atlatayim tipis tipis dr a gidilecek ahh ahh nasil mutsuzum anlatamam dort gozle bekliyorumda ne gelen var ne giden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…