bizim halimizi anladın zaar biz zobalılar öyleyik işteİliklerime kadar isindimdi cikincada g.tüme kadar dondum
Arabanin bagajini doldurdum
deroşşş nerdesin kadın,iyice formdan düştün,ama ağırlaştın ya ondandır..yuvarlanarakmı geziyon artık
bizim halimizi anladın zaar biz zobalılar öyleyik işte
kadının evini boşalttınnn
ne bilimmm,ultra lüküs evinin ihtişamından unutmuşsundur belki dedimdiAnlamammi dune kadar bizde zobaliydikben boşaltmadim kendi doldurmus
Bulgur pilo salcasiz olur zatibende etli bezelye ve SALÇASIZ bulgur pilavı yapayım
ne bilimmm,ultra lüküs evinin ihtişamından unutmuşsundur belki dedimdi
tabiki salçasız olur ,okarının herşeyi bir acayipBulgur pilo salcasiz olur zatiggerçi o kari çiğbulgur yiyi
Yokkk nerden geldigimizi unutmak biz
afiyet ,şifa olsunBalli limonlu ihlamur yaptim
Beydoş
aminnnnnnnTopikimizi 3. Dogumgunu 4. Yila giriyoruzbol bebisli saglikli sihhatli seneler olsun
belki de koymuyordumay kötü yaaa,çorba her zaman iyidir ben o çorbayı kaynoşta içmiştim hiç beğenmedim ,acaba o mu yapamamıştı bilmem..
yüzünü çevirmen neye yararCnm emzirirken yüzümü çevirdim ama biz hava değişiminden de etkilendik sobanin yaninda Eyice isindim mutfağa cikinca usudum birde sabaha karsi soba sönmüş kalktim usumusum
AminnTopikimizi 3. Dogumgunu 4. Yila giriyoruzbol bebisli saglikli sihhatli seneler olsun
Et suyuna cirba ve mantim var ddunden yanina ne yapsam bilmiyorumbeydagliveantim var dunden ost: 38083995 .!.:güzeller bugünkü menünüz bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?