yüzünü çevirmen neye yarar
sütünden alır çocuk
Sewos
Gecmis olsun canim..
Yüzünü çevirsende sütten geçer ama inşallah geçmez Miraç Efendi'ye....
hangi mesacı alıntı yapmışsın ya neyse,koyulmaz başakçım demekki sen yanlı hatırlıyonbelki de koymuyordum
o kadar uzun zaman oldu ki mercimekli bulgur pilavı yapmayalı
hiç aklımda yok
kişiden kişiye değişiyor canım herkeste bulantı olacak diye bir kural yok ama en erken bildiğim kadarıyla 6 ıncı haftadan başlıyor...Kızlar bu mide bulantılari nezamn başlıyor gebelikte
yeter kız daha ne yapacan mantı doyurucu çünkü..Et suyuna cirba ve mantim var ddunden yanina ne yapsam bilmiyorum
yap mutlaka çok iyi geliyor gece yatmadan da yap mutlaka..Beydoş keciboynuzu pekmezim var yapayim bogazim aciyiiii
BAFSSSSS bu neeee kızzzz
Oktay ustanin tarifi canim firinda haslama et hemen yap afiyet olsun cik kolayy eti hasliyorsun sonra guzel bol bagarat yapip yannada arpacik sogan koyuyorsun benim arpacik soganim yoktu kucuk soganlarimi ikiye boldum koydum firinda ustu kizarip soganlar pisene kadar tutuyosun az et suyu oluyo borcamin dibinde tabi yaninada patates kizartiyosun et sulu yada tavuk sulu sade pirinc pilavinida yaptinmi tabagi susle ve yeeehangi mesacı alıntı yapmışsın ya neyse,koyulmaz başakçım demekki sen yanlı hatırlıyon
kişiden kişiye değişiyor canım herkeste bulantı olacak diye bir kural yok ama en erken bildiğim kadarıyla 6 ıncı haftadan başlıyor...
yeter kız daha ne yapacan mantı doyurucu çünkü..
yap mutlaka çok iyi geliyor gece yatmadan da yap mutlaka..
BAFSSSSS bu neeee kızzzzçok güzel görünüyor eti çok sewrim bennnnn
Miraç inda burnu akiyor çocuğun
güzeller bugünkü menünüz bellimi
Günaydın kızlarrrrr
9 da kalktım..
Uzun süredir bu kadar uzun uyudum
Gerci gece iki üç defa kalktım ama uykumu almış gibi hissediyorum.
Çok güzel bi duyguymus. Uykuya doyup kalkmak
Kurban etinin sonlari bitiremeyenler varsa kaburgalari kemikli etleri yimekiste size evelsi gun yapmistim dusunmeyin ne pisircem diyeresim yuklemeyi ogrendim eferin bene
Slm.kızlar ya tüpbebek yapıldı en basından beri estrofem tablet kullanıyorum keseyi görene kadar kullan sonra bırakırız hormon salgılayamadıgın için dedi bu ilaç yan etkisi varmiki.bebek için kullanan varmı
Şok şok şok kaynana aradi nasilsin Nasil oldun bilmem ne bende sasirdim aksam halimi gördü cçünkü durdu durdu şey yarin misafir gelecekte sende yarina kadar iyi olursunsende gel diyiciydim
Ben :gelemem cok kotuyum basimi kaldiramiyorum
O : ama yarina kadar epey olursun
Ben : hayir gelemem cok kotuyum yarina duzelemem
O : sey yemek yapacamda onun icin gel dediydim
Ben : hakani gonderir yemeklerden aldiririm
heee cok dusunuyorKaynosun seni çok düşünüyoMuş sevos çok şanslısin
Börülce geldi oturduk az önce kalkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?