Dünden kalan sarımsaklı un çorbası
ıspanaklı gozleme
sebzeli karnıbakar yemeği
bağırırım ağzınıda yolarımNe bagiriyon safinazz tek Dr la kalmam aslaoğlum 5 yasinakadar gece sutu içti ölmedi şükür
canım telden mi yuklicen altta dosya yukle diyorya oraya tıklıcannasıl resim ekleniyorya beceremedim bi türlü
benimde tavuk sotem var dünden yeter bana zaten bugün bi üstkata komşuya git bi yandakine git derken boğazım boş durmadı
biz hafta sonu müsait oluruz
senin eşin hangi gün izinli
ya nazo ben heyecanlanıyorum yaa
canım telden mi yuklicen altta dosya yukle diyorya oraya tıklıcan
hee ben dicektim alakasız menü olmuş bencede mesela gözlemeye ayran çorba yakışır yada kahvaltılık ve çay sebzeli badılcana pilav olacak illaki sarımsaklı un çorbası ne basooo tarif verirmisin ilk defa duydum değişik bişey zaarYoooo hhec obez deeel oğlum
Alakasiz
menü
heeee alaka kuramadım bugunYoooo hhec obez deeel oğlum
Alakasiz
menü
bağırırım ağzınıda yolarım
burda bildiğimiz şeyi , yıllardır da süregelen bilgiyi söylüyoruz, Bi doktordan duydun diye
hemen inanmışın bilmişlik yapıyon
bütün yediklerin sütünden geçiyoda virüs mü geçemiyo.
başka doktorada sorsan değişik bişi der
ama sen hemen bayrağı diktin
Ohhh neguzel yaa benim Komsum yok doğru düzgün kimseyi tanimiyomonlarda sana geliyormu
hee ben dicektim alakasız menü olmuş bencede mesela gözlemeye ayran çorba yakışır yada kahvaltılık ve çay sebzeli badılcana pilav olacak illaki sarımsaklı un çorbası ne basooo tarif verirmisin ilk defa duydum değişik bişey zaarDünden kalan sarımsaklı un çorbası
ıspanaklı gozleme
sebzeli karnıbakar yemeği
kocan gelmicekmibenimde tavuk sotem var dünden yeter bana zaten bugün bi üstkata komşuya git bi yandakine git derken boğazım boş durmadı
heeee alaka kuramadım bugun
misafir gelmiyo ya, ne varsa onu yapıyoruk
bize bu kadar menüde fazla
herif karnıbakar yemez
çorbayıda canı her daim istemez
bitek gözlemeyi onun için yaptım.
şimdi tlfda aç olmadığını söyledi.
boşuna yapıyorum ben zaten.
restoranda çalışmasının sonucu
heeee alaka kuramadım bugun
misafir gelmiyo ya, ne varsa onu yapıyoruk
bize bu kadar menüde fazla
herif karnıbakar yemez
çorbayıda canı her daim istemez
bitek gözlemeyi onun için yaptım.
şimdi tlfda aç olmadığını söyledi.
boşuna yapıyorum ben zaten.
restoranda çalışmasının sonucu
kocan gelmicekmi
ayy bende yakıştıramadım mantı çorba yanına bişiy yapmadım komşum bazlama yapmış sıcacık getirdi şimdi tost makinesine koydum ısıtıcam sofrada yirik ohh misss
Anaaaaammmmm kiz senin heriftemi restoranda calisiyiiiiİlk defa duydum havaalanini biliyokta restorani duymadiydik adam ne yapsin senin basarisiz yemeklerini
Afiyet olsunbir bendemi komsu yok birde basakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?