Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ne bagiriyon safinazz tek Dr la kalmam asla oğlum 5 yasinakadar gece sutu içti ölmedi şükür
bağırırım ağzınıda yolarım
burda bildiğimiz şeyi , yıllardır da süregelen bilgiyi söylüyoruz, Bi doktordan duydun diye
hemen inanmışın bilmişlik yapıyon
bütün yediklerin sütünden geçiyoda virüs mü geçemiyo.
başka doktorada sorsan değişik bişi der
ama sen hemen bayrağı diktin

biz hafta sonu müsait oluruz
senin eşin hangi gün izinli
ya nazo ben heyecanlanıyorum yaa

eşimde cumartesi izinli oluyor ama bazen pazarada kayabiliyor izin
ee ilkez karşılaşaz olacak okadar heyecan
ben kk den tanıştığım biriyle yüzyüze tanıştık tüp bebek yaptırdığımda
sanki sürekli görüştüğüm biri gibi hissettim

Yoooo hhec obez deeel oğlum

Alakasiz
menü
hee ben dicektim alakasız menü olmuş bencede mesela gözlemeye ayran çorba yakışır yada kahvaltılık ve çay sebzeli badılcana pilav olacak illaki sarımsaklı un çorbası ne basooo tarif verirmisin ilk defa duydum değişik bişey zaar

Yoooo hhec obez deeel oğlum

Alakasiz
menü
heeee alaka kuramadım bugun
misafir gelmiyo ya, ne varsa onu yapıyoruk
bize bu kadar menüde fazla
herif karnıbakar yemez
çorbayıda canı her daim istemez
bitek gözlemeyi onun için yaptım.
şimdi tlfda aç olmadığını söyledi.
boşuna yapıyorum ben zaten.
restoranda çalışmasının sonucu

Terbiyesiz saygisiz ablanin agzinimi yolacan grip sütten geçmez kocakari hurafelerini curutuyorum burada bir Dr duymadim çok arastirdim hem hatirlatirim 2. Çocuğu buyutuyom anlayacagin tecrubem senden çok öyle makarna kizartmaya benzemez bu

Dünden kalan sarımsaklı un çorbası
ıspanaklı gozleme
sebzeli karnıbakar yemeği
hee ben dicektim alakasız menü olmuş bencede mesela gözlemeye ayran çorba yakışır yada kahvaltılık ve çay sebzeli badılcana pilav olacak illaki sarımsaklı un çorbası ne basooo tarif verirmisin ilk defa duydum değişik bişey zaar

benimkide yemez eve gelince kendime göre yapıyorum ben
sadece kurabiye börek gibi şeyleri bulunduruyorum çayın yanında seviyo

ayy bende yakıştıramadım mantı çorba yanına bişiy yapmadım komşum bazlama yapmış sıcacık getirdi şimdi tost makinesine koydum ısıtıcam sofrada yirik ohh misss

Anaaaaammmmm kiz senin heriftemi restoranda calisiyiiii İlk defa duydum havaalanini biliyokta restorani duymadiydik adam ne yapsin senin basarisiz yemeklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…