Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

off kendime sinir oldum evi toplayıp derse oturaaktım ya toplamaya başladım gözüme battı halıları cırp divan örtülerini kaldır çırp bi baktım bütün evi süpür sil temizledim camların bile üstünden geçtim off kaldı dersler yine bu sınavlardan kalırsam cok kızacam kendime ama kafam adetime takılı ya ondan böle oldu odaklanamadım derse bitürlü simdi bitti işim arada çamaşır bile yıkayıp serdim neyse akşam rahat rahat çalışırım artık

Ellerine Saglik hayatim kafan başka yerde olduğu için calissanda anlamazdinki en azından ev temizlenmiş mis gibi otur evin çok guzel hakkarideki dandik evi düşün mis gibi otur ohhhhhh

Saolun ama sütten gecmezmis cnm Drdiyor
Yani temasta oolduğun için geçermiş çocuğa hep yanlis biliyorsunuz karismak gibi olmasinda
hee bitek sen bilirsin zaten
doktordan doktorada çok farkediyo.
Bi doktor,çocuğa 2 yaşından sonra gece beslenmesi yasak, artık geceleri süt içmicek dedi.
başka doktor. 4 yaşına kadar gece süt içebilir dedi. Buyur burdan yak
hatta bazen nenelerimizin dedikleri doktorların bildiklerini çürütüyo
her doktora inanma çok bilmiş şişko kamyon bediha

Ne bagiriyon safinazz tek Dr la kalmam asla oğlum 5 yasinakadar gece sutu içti ölmedi şükür

Gece süt iyi degilmi çocuklara?
Gerci bizimki gece sütünu çoktan bıraktı ama isterdim icmesini. Gece sütü çocukları tombis yapiyo. Icsin isterdim

okudum canım ama sen dedikten sonra

NAZOO bizim burdada 11 liraydı sinema biletleri bencede biraz daha indirmeliler..

bencede sonrada türk milleti sanata ilgi duymuyor oluyor

bende üşenmiştim salata yapmaya turşu çıkarmıştım erik turşusu
bugün nasıl oldun atabildinmi üstünden pazar günün etkisini

benim hergün yürüyüşe gittiğim komşuda kaynana
ama geline gittimi sen dinlen ben burdayken yemekler benden gez toz dermiş mutfağa sokmazmış
ama bana geldimide yapmaz zaten çok yoruluyom çocuklardan diyormuş gel burdn yak
böyle gelinlerde var ama istisna

nazooooş kim kime cvp yazarsa yazsın boşver
Bi gün bize gelin yaaa arabanız varmıydı
bak heyecanlandım yine

yok sattık arabımızı geçen mayısta ama anlaşalım bigün dolmuşlada geliriz biz
yada siz gelin nasıl musait olursanız kocalarımıza soralım ne zaman diyecekler bakalım 3 senedir tanışıyoruz 1 senedir aynı şehirdeyiz artık tanışmanın zamanı geldi

Sutlu pirinccorbasini bilirmisiniz harika olmus

evet bilirim çocukluğumda annem çok yapardı

Dünden kalan sarımsaklı un çorbası
ıspanaklı gozleme
sebzeli karnıbakar yemeği

yan etkisi olsa doktor kullan demezdi zaten tüp bebekte bu ilacı veriyorlar

nerdeyse grip olduğuna sevinecen ama iyi olmuş bahane olmuş her şerdeki hayırda budur

Birde misafire demiski kizin çocuğuna bakiyom hafta sonu gelin misafir de demiski napacazki sen yine çocuğa bak
Sanki kirkli bebe 1.5 yasinda cicuk

Bana yikilmayi biliyorlardi ohhh olsun

oh iyi olmuş

biz hafta sonu müsait oluruz
senin eşin hangi gün izinli
ya nazo ben heyecanlanıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…