Bi doktor 2yaşından sonra gece deliksiz uyuması gerekir, geceleri artık acıkmaz, gece süt içen çocuk gündüz yemek yemez demişti.Gece süt iyi degilmi çocuklara?
Gerci bizimki gece sütünu çoktan bıraktı ama isterdim icmesini. Gece sütü çocukları tombis yapiyo. Icsin isterdim
gece sütü mü vermişBize de annem taaa ortaokula gidene kadar vermiş.. sonrası malum obez olmuşum
Rahatsız olduğunu bilsek sakalasmazdikboşlamayanlarda didişiyo
nalet çıksın
Kac defa kalkiyor benimki sutu icip yatardiBi doktor 2yaşından sonra gece deliksiz uyuması gerekir, geceleri artık acıkmaz, gece süt içen çocuk gündüz yemek yemez demişti.
bense gece sütünü kesmek istiyorum
uykum sürtük oluyo
herif süt getirmiş kaynatıyom yogur mayalayacağım lor peyniri yapacağım ders calışmak yalan oldu yine
Tarif ver bende deniyim..herif süt getirmiş kaynatıyom yogur mayalayacağım lor peyniri yapacağım ders calışmak yalan oldu yine
Evet canim kadın usenmeden hergece kalkar 4 cocukuna verirmis süt.. sonrası malum...gece sütü mü vermiş
bu kadıncağız hiç deliksiz uyumamıştır o zaman
Heeee işler vardı evde biraz onlari hallettimBeydoş ve Deroş iyice boşladiniz
Benimkide beğenir yemeklerimi... beni daha çok beğenirbenimkide beğenir yemeklerimi
Senin şu makarna Kızartmanı bi dünyaya tanıtsa yaa...Gerçi dünya mutfağını gördüğü için benim adamın kriterleri yüksek yemek konusunda.
ama restorandaki aşçılara yetişecek halim yok
Senin şu makarna Kızartmanı bi dünyaya tanıtsa yaa...Bütün dünya basını sizin evin önüne gelir bu dahi asciyi görmek icin
Börülce geldi oturduk az önce kalkti
off kendime sinir oldum evi toplayıp derse oturaaktım ya toplamaya başladım gözüme battı halıları cırp divan örtülerini kaldır çırp bi baktım bütün evi süpür sil temizledim camların bile üstünden geçtim off kaldı dersler yine bu sınavlardan kalırsam cok kızacam kendime ama kafam adetime takılı ya ondan böle oldu odaklanamadım derse bitürlü simdi bitti işim arada çamaşır bile yıkayıp serdim neyse akşam rahat rahat çalışırım artık
bende üşenmiştim salata yapmaya turşu çıkarmıştım erik turşusu
bugün nasıl oldun atabildinmi üstünden pazar günün etkisini
benim hergün yürüyüşe gittiğim komşuda kaynana
ama geline gittimi sen dinlen ben burdayken yemekler benden gez toz dermiş mutfağa sokmazmış
ama bana geldimide yapmaz zaten çok yoruluyom çocuklardan diyormuş gel burdn yak
böyle gelinlerde var ama istisna
Dünden kalan sarımsaklı un çorbası
ıspanaklı gozleme
sebzeli karnıbakar yemeği
benimde tavuk sotem var dünden yeter bana zaten bugün bi üstkata komşuya git bi yandakine git derken boğazım boş durmadı
eşimde cumartesi izinli oluyor ama bazen pazarada kayabiliyor izin
ee ilkez karşılaşaz olacak okadar heyecan
ben kk den tanıştığım biriyle yüzyüze tanıştık tüp bebek yaptırdığımda
sanki sürekli görüştüğüm biri gibi hissettim
Afiyet olsunbir bendemi komsu yok birde basakta
benimkide beğenir yemeklerimi
herif süt getirmiş kaynatıyom yogur mayalayacağım lor peyniri yapacağım ders calışmak yalan oldu yine
Yimemizi yidik grip cayi icecik
Senin şu makarna Kızartmanı bi dünyaya tanıtsa yaa...Bütün dünya basını sizin evin önüne gelir bu dahi asciyi görmek icin
Herifin iş arkadaşına hasta ziyaretine gidiyoz kaynoş takıldı peşimize yine
of yaa bıktım
Hasta görmeye Bi adet yek kişilik nevresim takımı
Bi adet salon takımı
Bi adette fincan seti goturuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?