Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yuuuuuh ne işi var sizinle bu arkadaş akrabanız falan değilse gelmesi çok saçma
yok bee
eşimin iş arkadaşı kaynoşun Bi alakası yok
amway muhabbeti yapacak ya o yüzden her yere peşimize takılıyo
zaten böyle yuzsuz olmazsan bu işi yapamazsın

fırınım bozuldu yaa
Bu halimle küçük cocugumla utanmadan beni calistiracak kendi de oturup krizinin çocuğuna bakacak yaziklar olsun
gelini kullanmayı çok sewerler,gerçekten yazıklar olsun..demekki nasıl oldun demeyi ve bunun için aramayı biliyormuş aslında ama,amaç başka tabiii birde hasta olduğunu bile,bile çağırıyor yuh be yuhh
Beydoş yine anandamisin
he biliyon mecburum ben anama gitmeye,bugün geç gittim iyikide geç gittim benim anam bu yaşta bile kaynana derdi çekiyor kendi derdi yetmez gibiçok sinirliyim ve canm acayip sıkkın
nasıl resim ekleniyorya beceremedim bi türlü
ne resmi eklicektin nazo
Afiyet olsun bir bendemi komsu yok birde basakta
bende de yok

Beydoş ve Deroş iyice boşladiniz
benmiiihadi deroş neyse ama benn
Heeee işler vardı evde biraz onlari hallettim ama beydos neler ceviriyo acaba bilmiyim
hep beydoş gelmez zatiasıl gelmeyen başak karısıben mecburum anama gitmeye
beydooooooş neredesin kuzum
annemdeydim canım yaa..benim annem rahatsız biliyosunuz sol tarafı felçli kemik erimesi ileri düzeyde birde babannem bizimle yaşar yıllardır çok sewerim hep saygı gösteririz..bugün anama neler etmiş çıldırdım 75 yaşında hiç birşeye hali yok,ama kavgada aslan kesilmiş..sonrada halama gitmiş..annemde iyi değildi geç geldim..bende çıldırdım..
Hasta görmeye Bi adet tek kişilik nevresim takımı
Bi adet salon takımı
Bi adette fincan seti goturuyom
canım sıkkın olmazsa kahkahayla gülerdim ama hiç içimden gelmiyor..
yok bee
eşimin iş arkadaşı kaynoşun Bi alakası yok
amway muhabbeti yapacak ya o yüzden her yere peşimize takılıyo
zaten böyle yuzsuz olmazsan bu işi yapamazsın
doğru bu tür işleri yapabilmek için gerçekten öyle olmak gerkiyor..bana teklif gelmiştiyalvardı kadın yap diye asla yapamam dedim..

Oyy kotu olmus yaptirinca pisirirsen sende yada firinlama kismini yapmadan yapabilirsin yakin zamanda kurdan kebabi yapasim var bide lahana ve yaprak sarma sarmak istiyom epeydir yapmadim yaprak bulamadim henuz

Beydos
Çok üzüldüm canim anneni uzmelerine...
Sen annene moral verseydin bari..
Kadincagiz zaten rahatsız birde üstüne gelmisler çok üzüldüm...

Beydoş gitsin kızında yaşasın yaa
annen madem rahatsız
ne saçma illa oğlanda kalcak

oy verdim canım senin aday olduğun bölümlerde benim oyum hep sana biliyosun

kızlar bu arada egunal benim çok sevdiğim arkadaşlarımdandır hem çok iyi kalpli hemde çok yardımsever biridir kendisi
papatyac vardı bi zamanlar. biz ona papoş derdik.
çok çok sevdiğim bi arkadaştı. muhabbetinden aşırı lezzet alırdım. ksa bi süre yazıştı bizimle. kkyı bıraktığında çok üzülmüştüm
hala da aklıma gelir ara sıra.
b tüp bebek topiğinde egunal ile tartışma yüzünden bırakmıştı kkyı
yeni aşılaması olmuştu çok hassastı, aralarında bi tartışma oldu..ondan sonra girmedi bi daha
egunal ı görünce hep papoş gelir aklıma
egunal aslında çok yardımsever iyi biri biliyorum ama ben onu hep papoşla yaptığı tartışmayla hatırlıyorum ve üzülüyorum

Bulgur pilo salcasiz olur zati ggerçi o kari çiğbulgur yiyi

Yokkk nerden geldigimizi unutmak biz
çiğ gıdalar yemekte genetik
benim halamın çocuklarında falan var
çiğ makarna pirinç yiyenler falan
halamın torunlarında da çiğ hamur yiyen çocuklar doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…