Hasta görmeye Bi adet tek kişilik nevresim takımı
Bi adet salon takımı
Bi adette fincan seti goturuyom
yok beeyuuuuuh ne işi var sizinle bu arkadaş akrabanız falan değilse gelmesi çok saçma
yok onu yemezlerhahaytyok artıkk bende hasta numarası yapemde geçmiş olsuna gel
İnanmıyorum mm mm mmHerifin iş arkadaşına hasta ziyaretine gidiyoz kaynoş takıldı peşimize yine
of yaa bıktım
Yuhhhhh bide beni kiniyordunHasta görmeye Bi adet tek kişilik nevresim takımı
Bi adet salon takımı
Sonunda ders calisiyorum
İnanmıyorum mm mm mm
Yuhhhhh bide beni kiniyordun
Nevresim tkm yeterdi
Kolay gelsin cnm
ben basağın bunları götürdüğüne inanmıyorum senin arkadaşlarının getirdiklerine nispeten öyle dedi sanki
İyi geceler....
fırınım bozuldu yaaOktay ustanin tarifi canim firinda haslama et hemen yap afiyet olsun cik kolayy eti hasliyorsun sonra guzel bol bagarat yapip yannada arpacik sogan koyuyorsun benim arpacik soganim yoktu kucuk soganlarimi ikiye boldum koydum firinda ustu kizarip soganlar pisene kadar tutuyosun az et suyu oluyo borcamin dibinde tabi yaninada patates kizartiyosun et sulu yada tavuk sulu sade pirinc pilavinida yaptinmi tabagi susle ve yeee
gelini kullanmayı çok sewerler,gerçekten yazıklar olsun..demekki nasıl oldun demeyi ve bunun için aramayı biliyormuş aslında ama,amaç başka tabiii birde hasta olduğunu bile,bile çağırıyor yuh be yuhhBu halimle küçük cocugumla utanmadan beni calistiracak kendi de oturup krizinin çocuğuna bakacak yaziklar olsun
he biliyon mecburum ben anama gitmeye,bugün geç gittim iyikide geç gittim benim anam bu yaşta bile kaynana derdi çekiyor kendi derdi yetmez gibiBeydoş yine anandamisin
ne resmi eklicektin nazonasıl resim ekleniyorya beceremedim bi türlü
bende de yokAfiyet olsunbir bendemi komsu yok birde basakta
benmiiiBeydoş ve Deroş iyice boşladiniz
Heeee işler vardı evde biraz onlari hallettimama beydos neler ceviriyo acaba bilmiyim
annemdeydim canım yaa..benim annem rahatsız biliyosunuz sol tarafı felçli kemik erimesi ileri düzeyde birde babannem bizimle yaşar yıllardır çok sewerim hep saygı gösteririz..bugün anama neler etmiş çıldırdım 75 yaşında hiç birşeye hali yok,ama kavgada aslan kesilmiş..sonrada halama gitmiş..annemde iyi değildi geç geldim..bende çıldırdım..beydooooooş neredesin kuzum
Hasta görmeye Bi adet tek kişilik nevresim takımı
Bi adet salon takımı
doğru bu tür işleri yapabilmek için gerçekten öyle olmak gerkiyor..bana teklif gelmiştiyalvardı kadın yap diye asla yapamam dedim..yok bee
eşimin iş arkadaşı kaynoşun Bi alakası yok
amway muhabbeti yapacak ya o yüzden her yere peşimize takılıyo
zaten böyle yuzsuz olmazsan bu işi yapamazsın
Oyy kotu olmus yaptirinca pisirirsen sende yada firinlama kismini yapmadan yapabilirsin yakin zamanda kurdan kebabi yapasim var bide lahana ve yaprak sarma sarmak istiyom epeydir yapmadim yaprak bulamadim henuzfırınım bozuldu yaa
geliyapabilirsiullanmayı çok sewerler,gerçekten yazıklar olsun..demekki nasıl oldun demeyi ve bunun için aramayı biliyormuş aslında ama,amaç başka tabiii birde hasta olduğunu bile,bile çağırıyor yuh be yuhh
he biliyon mecburum ben anama gitmeye,bugün geç gittim iyikide geç gittim benim anam bu yaşta bile kaynana derdi çekiyor kendi derdi yetmez gibiçok sinirliyim ve canm acayip sıkkın
ne resmi eklicektin nazo
bende de yok
benmiiihadi deroş neyse ama benn
hep beydoş gelmez zati asıl gelmeyen başak karısı ben mecburum anama gitmeye
annemdeydim canım yaa..benim annem rahatsız biliyosunuz sol tarafı felçli kemik erimesi ileri düzeyde birde babannem bizimle yaşar yıllardır çok sewerim hep saygı gösteririz..bugün anama neler etmiş çıldırdım 75 yaşında hiç birşeye hali yok,ama kavgada aslan kesilmiş..sonrada halama gitmiş..annemde iyi değildi geç geldim..bende çıldırdım..
canım sıkkın olmazsa kahkahayla gülerdim ama hiç içimden gelmiyor..
doğru bu tür işleri yapabilmek için gerçekten öyle olmak gerkiyor..bana teklif gelmiştiyalvardı kadın yap diye asla yapamam dedim..
sevoooo ayy çok güldümBanada öyle geldi kiskanc kari
sevoooo ayy çok güldüm
valla ben deroş gerçek zanneder demiştim ama
bence sen deroşun koltuğunu kaptınnnn.
bu kez yumoşun beyazını aldımniyeki
hangisini aldın hoşuna kaçtımı
belkide karşı da bina yokturHava berbat karsi bina görünmüyor sisten
papatyac vardı bi zamanlar. biz ona papoş derdik.oy verdim canım senin aday olduğun bölümlerde benim oyum hep sana biliyosun
kızlar bu arada egunal benim çok sevdiğim arkadaşlarımdandır hem çok iyi kalpli hemde çok yardımsever biridir kendisi
çiğ gıdalar yemekte genetikBulgur pilo salcasiz olur zatiggerçi o kari çiğbulgur yiyi
Yokkk nerden geldigimizi unutmak biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?