Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

annene çok geçmiş olsun biliyorum hasta olduğunu canım Allah şifa versin
kaynana her yerde her yaşta kaynana işte adı batasıca kendileri hiç gelin olmadılar sanki ama zamanında kendileri gelinken ne hinlik düşünmüşlerse gelinleride öyle düşünür zannediyolar cadalozlar

Belim sirtim heryerim ağrıyii azcık erken geldim yatağa...
Yataktan canlı bağlantı yapiyom

iyice ağırlaştın canım kaç haftalık oldun

çiğ gıdalar yemekte genetik
benim halamın çocuklarında falan var
çiğ makarna pirinç yiyenler falan
halamın torunlarında da çiğ hamur yiyen çocuklar doğdu

çiğ makarna pirinçmi bide hamur

evet canım hepsi gereksiz bunların ama ne yapacan el mecbur katlanıyoruz

Beydoş babaannene inanamiyorummmmmmm annenin kendine bakar hali yok birde kaynanaylami ugrasiyor tövbe tövbe gitsin kizina küs gitti zaar hayret birşey
Poffff kaynana her yasta kaynana iste

aynen bunların yaşı maşı yok kaynana milleti işte

papatyac yi bende hatırlıyorum çok fazla sohbetimiz olmamıştı ama birileriyle kavga edip gitmiştide kiminle kavga ettiğini bilmiyodum

egunal kolay kolay kimseyle kavga etmez yıllardır tanıyorum onu heleki tüp bebek yapmış aşılama yapmış biriyle asla boş yere tartışmaz çünkü kendiside bu yollardan geçmiş birisi olarak ne kadar zor bir süreç olduğunu bu dönemde hormonların herşeye nasıl aşırı tepki verdiğini bilir tartışmışlarsada muhakkak karşılıklı kırıcı bir durum olmuştur kaldıki insan biriyle tartıştı diye burayı terkedip gitmez bidaha hiç gelmemek üzere egunal bu topiğin müdavimi değil ki buraya geldiğinde ounla karşılaşsın ve rahatsız olsun öyle bile olsa rahatsız olmaması gerekir burası sanal ortam onun yazdıklarına cevap vermez olur biter yani kk ya gelmemek için bir tartışmayı bahane etmek yanlış bence hepimiz zaman zaman uzak kalmak istiyoruz gelmiyoruz ama sonra kürkçü dükkanı misali geri geliyoruz neden çünkü buradaki dostluklarımıza arkadaşlıklarımıza önem veriyoruz gelmesekte aklımız hep burda ve birbirimizi merak ediyoruz

bende bu topikte bir tartışma yaşadım ve haksız olduğumuda düşünmüyorum ama bi müddet gelmedim buraya ama kk ya hep geldim sizlerede arada baktım bazen yazdım bazen sadece okudum unutmadım yani sonra yeniden aranıza döndüm ben biriyle tartıştım artık gelmem deyip çekip gitmek ve hiç habersiz bırakmak bana yanlış geliyor bu benim düşüncem tabi herkesin düşüncesine saygım var yalnız demem o ki papatyac nin gidişinden egunal sorumlu değil o gitmek istediği için gitti bence tartışmada bahane oldu

Bencede

DERİN,SARA,BAŞAK,SEVİNÇ sağolun kızlar,aslında sevmem anlatmayı ama dün patlayacak gibiydim bir tek size ucundan kıyısından anlatabiliyorum..
gerçekten istisnai durumlar haricinde gelinler sevilmiyor ve kaynana her yaşta kaynana..ben asla haksızlığa dayanamayan bir insanım hele yalana ve riyaya hiç gelemem çıldırırım..bunu yapan isterse kendi öz anam,babam olsun söylerim ..ben babaannemi çok ama çok seviyorum ama bu sefer çok ileri gitti eskiden hadi biz karışmıyorduk neler yapıyordu anneme aama artık hasta benim annem heleki bu rahatsızlığından sonra çocuk gibi oldu annem..bu durumunu bilen insan nasıl böyle davranabilir bilmiyorum,onada yaşlı deyip bişey olursa vicdan azabı çekeriz diyorum,babamıda düşünüyorum...
offf bilmiyorum,canım sıkkın işte ama halama telefonda bayağı bir döktüm içimi zaten onda düşünce olsa neyse yaa..

Oyy kotu olmus yaptirinca pisirirsen sende yada firinlama kismini yapmadan yapabilirsin yakin zamanda kurdan kebabi yapasim var bide lahana ve yaprak sarma sarmak istiyom epeydir yapmadim yaprak bulamadim henuz
biz yazdan yaprağımızı salamura basarız bütün kış yeriz ben yapraksız duramam

Beydoş babaannen dun annenin aglattimi resmen gozumun önüne geldi ya
Halana soyledigin iyi olmus ohhh bilsinler

Evet cnm çok saol onun sayesinde nefes aliyorum bugün ama tadi kotuydu
tadı kötü ama çok işe yarıyor..
Evet bende basilmis ariyorum zaten tazesini nerden bulim bu mevsimde
biliyorum zaten bu mevsimde taze olmaz biz yazdan hazırlıyoruz,sende pazarlarda bulabilirsin..bizim pazarlarda satılıyor..
Beydoş babaannen dun annenin aglattimi resmen gozumun önüne geldi ya
Halana soyledigin iyi olmus ohhh bilsinler
hemde nasıl ağladı kurban olduğum ,bende onu öyle görünce gözüm döndü...

Allah vicdan merhamet versin başka birşey demiyorum

Slm kızlar bebegin kesesi ve kalp atışlar hangi haftada belli oluyor

bende olsam deliye dönerim kendime yapılanı bi yere kadar kaldırabilirim ama anneme yapılırsa asla anam benim herşeyim

Allah vicdan merhamet versin başka birşey demiyorum
amin aslında nenem çok merhametlidir ama bir tek anneme işlemiyor merhameti demek..
Kaynanamda kaynanasıyla oturuyor 40 senedir babaannesi çok severiz ama bazen neler neler yapiyorrrr çok zor valla
hemde ne zo bazen annemin sabrına şaşırıyorum nasıl bunca yıl katlanmış,belkide ondan bu hastalıklara kaldı..
neyse ben kalkıp işlerimi halledeyip gideyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…