Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evi süpurdum
Bulasiklari yikadim
Makinaya çamaşır attim
Birazdan duş alır saçıma fön çekerim
Malum akşam ağır toplarla görüşmemiz var
Hamis kaldı kendini saldı demesinler
Ellerine saglik
Heee agir toplar
Cirkin gormesin
Yuvarlanarakmi gidecen

Temizlik gibisi yok
Bir süpürge bile yapsan rahatliyoo insan bi ferahlık geliyiii

Heee katiliyom

Bunu senden beklemezdim lavanta kokulum ince esprimi es gecmissin kiz yolda telefon nosu gorunce demisin insan gormus gibi ben yolda giden telefon nosu gormedim hec diye saka yaptuydum neyse kendim soleyip kendim gulem sunuda aciklattirdin ya pehh

Bunu senden beklemezdim lavanta kokulum ince esprimi es gecmissin kiz yolda telefon nosu gorunce demisin insan gormus gibi ben yolda giden telefon nosu gormedim hec diye saka yaptuydum neyse kendim soleyip kendim gulem sunuda aciklattirdin ya pehh
bafs canim benim herkes deros mu hemen anlasın
Kız anlamamis ne yapcan.. olur böyle şeyler

KALBURA BASTI
1 su bardağı süt

1 su bardağı sıvıyağ

1 yemek kaşığı yoğurt

2 çay kaşığı karbonat yada kabartma tozu

2 çorba kaşığı irmik

Aldığı kadar un

Tüm malzemeleri karıştırıp kulak memesinden sert bir hamur yapıyosun ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp rendeye yada kevgirin üzerinde içine ceviz fındık fıstık ne istersen koyup şekil veriyosun yalnız ağzını kapattığın yer alta gelecek şekilde tepsiye diz .üzerine çatallada şekil verebilirsin Yağlı kağıt serilmiş tepsiye koyup 180 °C üzeri kızarana dek pişiriyosun. Piştikten sonra şerbetini hazırlayıp biri soğuk diğeri sıcak olacak şekilde şerbetini döküyosun.şerbeti çekince üzerini Hindistan cevizi yada fıstık ceviz gibi şeylerle süsleyip servis edersin.

akşam yazacaktım ama fırsat bulmuşken yazayım dedim.

Slm kizlar bugün uye oldum:))evli olmadigim icin bebek yapamıyorum:)) umarim ilerde evlenir bu topigin mudavimi olurum dimi basakss:)))

kızlar benim midem bulanıyo başım dönüyo kendimi çok halzsiz hissediyom öğlenden beri böyleyim öğlene yemek bile hazırlayamadım eşim dışardan söyledi bana noluyo bilmiyorum şekerim düştü desem tatlıda yedim düzelmedi içim çekiliyo resmen akşam spora nasıl gidecem hiç bilmiyorum

Slm kizlar bugün uye oldum:))evli olmadigim icin bebek yapamıyorum:)) umarim ilerde evlenir bu topigin mudavimi olurum dimi basakss:)))
inşallah cnm.
peki üye olur olmaz bizim topiği tercih etmişsin
çokmu eğlenceliyiz hayatım

öğle yemeğine ikinizde evemi gidiyorsunuz

ben çıkıyorum kızlar çok saygıdeğer kaynoşum sevgiye layık börülcelerim ve değerli eltim için evi düzenleyip kırmızı halıları döşemem lazım... pazara gitmem lazımm..
gazan mübarek olsun cnm
senden yarına kadar ses çıkmazsa jandarmaya haber veririz

Faturaları ödeyemedim.
hava yağmurluydu, Ege yürümek istedi yürürken düştü ustu çamur oldu
kucağıma alınca bende çamur oldum.
taksiye bindik eve geldik
acayip uyku bastırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…