Ellerine saglikEvi süpurdum
Bulasiklari yikadim
Makinaya çamaşır attim
Birazdan duş alır saçıma fön çekerim
Malum akşam ağır toplarla görüşmemiz var
Hamis kaldı kendini saldı demesinler
Temizlik gibisi yok
Bir süpürge bile yapsan rahatliyoo insan bi ferahlık geliyiii
Bunu senden beklemezdim lavanta kokulum ince esprimi es gecmissin kiz yolda telefon nosu gorunce demisin insan gormus gibi ben yolda giden telefon nosu gormedim hec diye saka yaptuydum neyse kendim soleyip kendim gulem sunuda aciklattirdin ya pehhbende 7 saat bıraktım...
varmış ama,bizim burda varmı önemli olan o
eskiden her yerde telefon nosu olurdu,eskiden email mi vardı hey gidi
ewet öyleymiş benim kaynımgiller orda oturuyor hayla sobasız oturuyolarmış...
şiir yazan ikinci kişi kim açıkla bunuuu kimsenin görmediğini yine sen nerden gördün eyyyyyy DEROŞŞŞŞ
teprik ederim insanın kendini bilmesi güzel ,o saatte ki çenebaz
uyarı aldılar artık çok göstertemiyolar
amin canım günaydın
bilmiyorum kararsızım
sevoşşş bu ne güzel bir renkkk
bafs canim benim herkes deros mu hemen anlasınBunu senden beklemezdim lavanta kokulum ince esprimi es gecmissin kiz yolda telefon nosu gorunce demisin insan gormus gibi ben yolda giden telefon nosu gormedim hec diye saka yaptuydum neyse kendim soleyip kendim gulem sunuda aciklattirdin ya pehh
heee herif yuvarlar artık beniEllerine saglik
Heee agir toplar
Cirkin gormesin
Yuvarlanarakmi gidecen
Heee katiliyom
heee herif yuvarlar artık beni
bafs canim benim herkes deros mu hemen anlasın
Kız anlamamis ne yapcan.. olur böyle şeyler
Değmez
Sara kalburabastinin tarifini verirmisin çoksewerimde
heeee Alis benI kanepeden yuvarliyi aşağı atıyo zatiiiAliş yuvalasin futbol topu gibi pardon plates topu olur senden anca
inşallah cnm.Slm kizlar bugün uye oldum:))evli olmadigim icin bebek yapamıyorum:)) umarim ilerde evlenir bu topigin mudavimi olurum dimi basakss:)))
öğle yemeğine ikinizde evemi gidiyorsunuzkızlar benim midem bulanıyo başım dönüyo kendimi çok halzsiz hissediyom öğlenden beri böyleyim öğlene yemek bile hazırlayamadım eşim dışardan söyledi bana noluyo bilmiyorum şekerim düştü desem tatlıda yedim düzelmedi içim çekiliyo resmen akşam spora nasıl gidecem hiç bilmiyorum
öğle yemeğine ikinizde evemi gidiyorsunuz
gazan mübarek olsun cnmben çıkıyorum kızlar çok saygıdeğer kaynoşum sevgiye layık börülcelerim ve değerli eltim için evi düzenleyip kırmızı halıları döşemem lazım... pazara gitmem lazımm..
inşallah cnm.
peki üye olur olmaz bizim topiği tercih etmişsin
çokmu eğlenceliyiz hayatım[/QUOTE
]evet bi arkadasin tavsiyesiyle geldim; )) seni tanir gibiyim))
Geçmiş olsun tatlim yaa gitme bu gunluk spora..belliki bünyen zayif düşmüş. Sporla zorlama dinlen accik saracimm♡♥♡kızlar benim midem bulanıyo başım dönüyo kendimi çok halzsiz hissediyom öğlenden beri böyleyim öğlene yemek bile hazırlayamadım eşim dışardan söyledi bana noluyo bilmiyorum şekerim düştü desem tatlıda yedim düzelmedi içim çekiliyo resmen akşam spora nasıl gidecem hiç bilmiyorum
kızlar benim midem bulanıyo başım dönüyo kendimi çok halzsiz hissediyom öğlenden beri böyleyim öğlene yemek bile hazırlayamadım eşim dışardan söyledi bana noluyo bilmiyorum şekerim düştü desem tatlıda yedim düzelmedi içim çekiliyo resmen akşam spora nasıl gidecem hiç bilmiyorum
iş çıkışına kadar kendini iyi hissedersen gidersin aerobikine inşallahevet canım evimiz çok yakın iş yerimize o yüzden biz yemeklerimizi evde yeriz genellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?