afiyet olsun size canım daha ne olsun sende herşeyini yapmışsın elleerine sağlık tatlım
7 yaşında erkek canım
kıs karı dün sana baktım biraz ne fettan karısın senkızlar ben birazdan çıkıcam malum akşam oluyo bizimkiler birazdan dökülür eve sizi seviyorum kendinize iyi bakın yarın grşrüz öpüyorum kocamaaaaaaaaaaaan
iyi annem iş güç ne olsun sen nasılsınnbrsin başakcmmmm
iyi annem iş güç ne olsun sen nasılsın
tamam canım inceliğin için tşk ederim. gözümüz seni arıycak arada hatrımızı sor.aslında öylede iyi hissedermiyim bilmiyorm canım...artık ne pacagımı bilmiyorum her şeyi deniyorum...
başagım bu aralar moralim cok bozuk hic aklımdan atamıyorum bebek konusunu...evet hep bebeişten konuşmuyoruz zaten ara sıra gelirim ama sık girmeyi düşünmüyorum haber vereyim dedim canım...
geçmiş olsun sexy karının oğlunaslm kızlar ben geldim daha yeni geldik doktordan oğluşuma dolgu yaptı dişçi ama maşallah hiç gıkını çıkarmadı yawrum çok cesaretli yawwwwww
aman yaşama canım boşver o sancıyı çok kötünasıl bi sancı oluyo ben hiç adet olmadan önce sancı falan çekmem...sadece göğüslerim ağrır..ki düşükten sonra onuda unuttum ağrımıolar hiç bakalım bu ay nasıl olacak..olcammı..offf offff...bu stres çok kötü yawfff(
bi tek ben varım galiba bana sor napıyon diye?allahıma şükür bu günü de kazasız belasız geçti napıyonuz??
kursta mı yoruldum annem yoruyolar mı seni gitme o zaman bencebende kurstan geldim çok yorgunumm biras dinleniyim de işlerimi halledeyim teyseme gidicemmm yarın sabahh
seni biliyorum cnmbende varım...
seni biliyorum cnmbende varım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?