Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anam yazabilsem yazıcam kk açık ama ben nerelerde sürtüyom bi bilsen kıçımın üstüne oturamadım bu gün anasını satayım çıkıyom ben sevgilim evden cepten yazarım
k.çına kurban çıkta evden yaz hade

canalrım nasılsınızzzzz ben 2 gündür pek gelemdim yemek hazırlayacağım size bir bakim dedimmm

selam kızlarrrrr erenayımmmm nabersiniz bakalım birazdan çıkıcam bi bakiim dedim:)

nasıl olayım mutluyummm hemdee çokkkk
eşimle gezmeye çıktık bugün dedim ona bi koltuk bakalım diyeee biz bakarken eşim hadi alalım dediii
koltuklarımın siparişini verdimmm kolları beyaz parlak deri oturma yerler mor ve nubukkk
çoook mutluyummmm

Bende agustosta kaybettim 23 agustosta
Amin insallah

uyy minik sevgilimmm:)bende yoktum bugün yoksa anmazmıyım seni:)

bakıyorum da karılar yine beni anmamış

daha yeni geldim işe 12de kalktım ohhhh

myhoss um annem nasılsın yavrummmmmmmmmm
nikolaycımmmm maşallahh canımmmAllah ikinizide korusun tatlım...hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum canım
ben geldimmmmm dr gittim bebişimin kalp atışını gördü dr ama aç olmadğım için yarın bidaha gidecem kan vercem.
masallah canımm:)Allah mutluluğunuzu arttırsın:)

koltuklarınız şimdiden hayırlı olsun:)gelince resimlerini eklersin bakarız tatlım
bugünde benim bayramım:)eşim izinli pazartesiye kadar çalışmıcak:)
oohh be evlendiğimizden beri yılbaşları bölükpörçük geçiyordu...baya bi hasretlenmiştim kocacıma iyi oldu..:)
kayınvalidemlerde gitti bugün eşimin halasında kalacaklar sonra artık evlerine dönerler:)
alışmıştım onlara neysee artık eşimle başbaa kalma zamanı yuppiii

inşallah becerebilirsem eklerimm sağol
seninde gözün aydınn iyi bir hafta sonu geçireceksiniz herhaldeeee:130::130:

ozeycim çok geçmiş olsun tatlımmm...

kızlar kendinizie iyi bakın görüşmek üzere.....
erenayımmmmm
başağımmmmm
pınarımmm
serayım
nazemirim
karacalım
hürremim
gamzelalim
pelinim
nikolaycım
maonyam
myhoşum

veeeeeeeeeeeee saracımmmmm eee assolistler en son söylenir:)

unuttuğum varsa nolur kızmayın unuttuklarım varsa onlara gelsin

Bende agustosta kaybettim 23 agustosta
Amin insallah

Son düzenleme:

iyi akşamlar sende kendine iyi bak dolunayımmm

merhaba herkese.bugün çok canım yanıyor.bu satırları yazarken dahi ağlıyorum.bunaldım artık.anlamıyorum anlayamıyorum.... milletin çocuğum olmuyor diye bana ne olduğunu dahi bilmedikleri şeyler içirmeye çalışmalarından, sürekli şunu yap bunu yap demelerinden, hamile birini görünce dua et bizim gelinin çocuğu olmuyor demelerinden herşeyden sıkıldım artık. kendimi toparlıyorum tam üzülmüyorum artık millet beni üzmek için uğraşıyor sanki.yoruldum ben...çok yoruldum...

ahh canım ya ne kadarlık evlisinn?geçecek canım geçecek ben 6 yıldır bekliyorum zamanında bende çok üzüldüm nelere maruz kaldım ama atlattım bi zaman sonra yaran kabuklaşıyor ve acıtmamaya başlıyorrrr...
o kendini bilmez patavatsızları da takma canım benim ne hissettiğimizi bizden başkası anlayamazzz
üzme kendini zamanı gelincede söylen herkese içine atma sakınn
sustur onlarıı olurmuuuu?????

çok kalbim kırık elimde olsa keşke şuan tonlarca bebeğim olurdu 1 yıllık evliyim artık psikolojim çok bozuldu inan birini sustursam birileri hep konuşuyor bugün birine eşimin halasına gittik oraya akrabalardan gelenler oldu bana zorla ne olduğu belirsiz şeyler içirdiler çocuk içinmiş bunaldım

ayy canım üzülme daha çok erken anca bebek zamanı gelmiş korunuyom desene be gülüm niye uğraşıyosun milletin çenesiyle doktorlar tedavi bile vermiyo 1 yıl bebek için çok kısa bir süre
allahım bekletmesin ama bu kadar takma bak hep senden daha kötü durumda olanlar var ben 7 yıllık evliyim ilk bebeğimi 20 haftada erken doğumla kaybettim o günden beridir de bekliyorum ama bak olmadıı üzülmüyorum vardır bir hayır diyorumm milletede benden çok üzülmeyin diyodum tersliyodum ve susturuyodum artık kimse tek kelime edemiyor bu konuda
sabırlı ol canımmm allah hayırlısını versiin bir gün olacak bebeğin

umarım canım...umarım...saol... iyiki burdaydın ve bana cevap yazdın...çok saol...

merhaba kızlar. 2 gündür giremedim ablamdaydım özlemişim buraları

merhaba kızlar. 2 gündür giremedim ablamdaydım özlemişim buraları
cewo cum kırmızılar geldimi bi haber vereydin eyydiii annem be:18:
umarım canım...umarım...saol... iyiki burdaydın ve bana cevap yazdın...çok saol...

emos um sen nerelerdesin cnm listeye aldık seni ama gelemiyosun sen üzülüyorum internetin yok mu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…