Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıslar kocam çaığırıyo ben bi gidiyim mucuk bebişlerim
belinay yarın sabaktan gel tamammı
yeşil cim tatlım sen yarın mı gidiyon mersine
giderken haber et inince de ara

tamam tatlım bak bakalım kocişine
evet tatlım yarın akşam gideriz eşim işten çıkınca
ararım tatlım merak etme sen

ttm tatlım yarın evdeyım bol bol cene calarız bende cıkıyorum:2::2::2: yenı yıla bole hasta gırmek ıstemıyorum öpüyrm hepıcınızı

yenı yıl hepımıze bebısımız getırsınnnnnnnnnnnnnnn

gecmıse baktım bulamadım szıı ayol koyarımda gerı sılme varmı:44::44::44:
benım kımlıgım ortaya cıkmasın

sayfaya attığın resimler silinmiyo canım yasak profiline atarsın veya albüm yaparsın sadece istediğin kişiler görür ordan ister herkesi seçersin ister arkadaşlarınn görmesini sana kalmış yaani

baktım selamını göremedim yoksa neden selamını almayalım hoşgeldin

ama ama yazmıştıım hemde oha demiştim son girdiğimden beri 3-4 günde 269 sayfa yazışmışsınız demiştiim.. sonra başka şeylerde yazdım ama tınlayan olmadı tabii çok dalmıştınız heralde resim koyma mevzusuna

farketmedim hem bazen 10 saniyede sayfa atladığı için kaynıyor bazen bende birşeyler soruyorum cevabını alamıyorum ama alıştım çok çabuk ilerliyor sayfalar
ve çoğununluk çalışıyor onun için bende alıştım artık bu duruma
ben zaten resim eklemeyide beceremedim

evet fark ettim topiğin üyesi baya çok sanırım amma yazışma olmuş 3 günde yaa neyse profilinde albüm yap veya profiline ekle bence sayfaya atma sakın silemezsin kalır öyle

evet fark ettim topiğin üyesi baya çok sanırım amma yazışma olmuş 3 günde yaa neyse profilinde albüm yap veya profiline ekle bence sayfaya atma sakın silemezsin kalır öyle

evet çok üyesi var ama muhabbette sarınca insan vazgeçemiyor sen neden 3 gündür girmedin
profilimede çok uğraştım ama olmadı kabul etmiyor kk beni çirkin kadın bizim gözümüzün zevkini bozma diyor demekki
yok canımya beceremedim ben albümüde denedim 1 kere ama olmadı bende çok üstünde durmadım ama deneyecem onu
evet bazı arkadaşlar silemedi malesef

Estağfurullah canım ne çirkinii? Yaa eşim evdeydi 3 gündür akşamları o yüzden giremediydim bugün geri nöbete döndü o yüzden 1gün evde 1gün nöbetçi o evde oluncada girmiyorum eşimle ilgileniyorum öyle yaani sendemi bebiş isteyenler kervanındansın? ne kadar oldu evleneli?

yok canım ben latife yaptım bir türlü resim eklemeyi beceremediğim için
evet bende 14 yıllık evliyim ilk sayfada liste var herkesin bilgileri yazıyor bak oradan herkesi tanıyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…