iyi gejelr kıslarr çok yorgunum we çokkk uykum war yarın yolculukda warr öptüm hepinizi
yok canım ben latife yaptım bir türlü resim eklemeyi beceremediğim için
evet bende 14 yıllık evliyim ilk sayfada liste var herkesin bilgileri yazıyor bak oradan herkesi tanıyabilirsin
yok canım ben latife yaptım bir türlü resim eklemeyi beceremediğim için
evet bende 14 yıllık evliyim ilk sayfada liste var herkesin bilgileri yazıyor bak oradan herkesi tanıyabilirsin
bu arada sorun olmazsa bişey sorabilirmiyim? Sizin neden bebiş olmadı peki? 14 yıl oldukça uzun bi zamanda? inşallah ablacım en kısa zamanda sabrının neticesini en güzel şekilde görürsünüzAllahım tüm isteyenlere verir umarım en kısa zamanda bebişlerimizi..
benim bilgilerimde yazıyor ama kısaca benim 2005 te bir düşük 2006 da dış gebelik oldu daha sonrada tedavi falanda oldum ama olamayınca olmuyor işte
amiiiin inşallah
güüü nayyy dııııııııııınnnnnnnn
herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahh
günaydın tatlım hayırlı cumalargüüü nayyy dııııııııııınnnnnnnn
herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahh
insallah amin canım hayırlı cumalar günaydınlar olsunngünaydınnnnnnnnn...hayırlı cumalarr....bütün dualarınız dilekleriniz kabul olur inşallahh...nasılsın myhosumm?
Ya Rabbi.. Ya Rabbiiiiiii !
Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri boş çevirme, tüm hastalarımıza şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, daralan gönüllere ferahlık nasip et Allahımmmmmm...
Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya Rabbi.. Ya Rabbiiiiiii !
Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri boş çevirme, tüm hastalarımıza şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, daralan gönüllere ferahlık nasip et Allahımmmmmm...
aminnnnnnnnnnnnnnnnn....günaydın canım...çok güsel yazmışsın yine.Allah razı olsun...
Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın tatlım hayırlı cumalar
insallah amin canım hayırlı cumalar günaydınlar olsunn
canım böyle girişlerine hayranım cok güzel yazmıssın sabah sabah içimi acıyosun allah razı olsun aminnnnnnn hayırlı cumalar
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngercekten sesli güldüm arkadaşımhepimiz neşeyle yurmurtalrız inşallah
günaydın pınarcımmmm....
günaydın pınarcımmmm....
günaydın tatlım günün hep aydın olsun bugun ettgin dualar kabul olsun bitanem rabbim bütün anne olmak isteyen herkesin bugun dualarını kabul etsin insallah
günaydın tontişimmmmmmmmgünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
Allahım bu mübarek günün hürmetine hepimizin dileklerini kabul eder inşallah
AMİN
günaydın tatlım günün hep aydın olsun bugun ettgin dualar kabul olsun bitanem rabbim bütün anne olmak isteyen herkesin bugun dualarını kabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?