Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok canım ben latife yaptım bir türlü resim eklemeyi beceremediğim için
evet bende 14 yıllık evliyim ilk sayfada liste var herkesin bilgileri yazıyor bak oradan herkesi tanıyabilirsin

ha evet orayı unutmuşum bende eklenmişim ama batım yazıyodu sanırım sadece bilgilerimi tam yazmamışlar sanırım editörümüz lütfen 7 aylık evli olduğumu kocişimle birbirimize çok aşık olduğumuzu tam gaz çalışmamıza rağmen pikodanmıdır nedendir olmadığınıda ekleyiniz

yok canım ben latife yaptım bir türlü resim eklemeyi beceremediğim için
evet bende 14 yıllık evliyim ilk sayfada liste var herkesin bilgileri yazıyor bak oradan herkesi tanıyabilirsin

bu arada sorun olmazsa bişey sorabilirmiyim? Sizin neden bebiş olmadı peki? 14 yıl oldukça uzun bi zamanda? inşallah ablacım en kısa zamanda sabrının neticesini en güzel şekilde görürsünüz Allahım tüm isteyenlere verir umarım en kısa zamanda bebişlerimizi..

benim bilgilerimde yazıyor ama kısaca benim 2005 te bir düşük 2006 da dış gebelik oldu daha sonrada tedavi falanda oldum ama olamayınca olmuyor işte
amiiiin inşallah

benim bilgilerimde yazıyor ama kısaca benim 2005 te bir düşük 2006 da dış gebelik oldu daha sonrada tedavi falanda oldum ama olamayınca olmuyor işte
amiiiin inşallah

hmm biliyorum onları okumuştum az önce neyse inşallah en kısa zamanda olur aşılamaya başlıyacakmışsınız sanırım müjdeli haberlerinizi bekliyoruz neyse iyi geceler sizede hoşçakalıın..

güüü nayyy dııııııııııınnnnnnnn

herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahh

Son düzenleme:
Ya Rabbi.. Ya Rabbiiiiiii !
Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri boş çevirme, tüm hastalarımıza şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, daralan gönüllere ferahlık nasip et Allahımmmmmm...

Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

güüü nayyy dııııııııııınnnnnnnn

herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahh
günaydın tatlım hayırlı cumalar
günaydınnnnnnnnn...hayırlı cumalarr....bütün dualarınız dilekleriniz kabul olur inşallahh...nasılsın myhosumm?
insallah amin canım hayırlı cumalar günaydınlar olsunn

canım böyle girişlerine hayranım cok güzel yazmıssın sabah sabah içimi acıyosun allah razı olsun aminnnnnnn hayırlı cumalar

günaydın pınarcımmmm....

günaydııııııııııın kızlar hepinize nassınız bugün bakalım iyimisiniz

hayırlı sabahlarr pınar seray myhos hürrem canlarım hayırlı bol kazançlı cumalar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pınar a yarın tatil biliyorum içi kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

Allahım bu mübarek günün hürmetine hepimizin dileklerini kabul eder inşallah

AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…