günaydın sultanım hayırlı cumalar bugunun hürmetine cok iyiyim valla içim huzurlugünaydııııııııııın kızlar hepinize nassınız bugün bakalım iyimisiniz
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gel beraber yumurtluyalım:124:
hayırlı sabahlarr pınar seray myhos hürrem canlarım hayırlı bol kazançlı cumalar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pınar a yarın tatil biliyorum içi kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE
sanada hayırlı sabahlar hayırlı cumalar..hayırlı günler bitanemmm...amin inşallahhh...ayyyy bize tatil mi acep kimsenin bişe dediği yok...işletmede hiç kimse çalışmıcak ama idari personel yine herzamanki gibi çalışacak gibi görünüyo...offf offfffffffff
hayırlı sabahlarr pınar seray myhos hürrem canlarım hayırlı bol kazançlı cumalar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pınar a yarın tatil biliyorum içi kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydııııııııııın kızlar hepinize nassınız bugün bakalım iyimisiniz
güüü nayyy dııııııııııınnnnnnnn
herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahh
günaydınnnnnnnnn...hayırlı cumalarr....bütün dualarınız dilekleriniz kabul olur inşallahh...nasılsın myhosumm?
Ya Rabbi.. Ya Rabbiiiiiii !
Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri boş çevirme, tüm hastalarımıza şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, daralan gönüllere ferahlık nasip et Allahımmmmmm...
Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen öyle kuzum valla içimimi okudun neee beni cok iyi tanıyon valla ohhh güzel bir gün bugun cuma günlerini cok seviyorum içime huzur doguyohayırlı sabahlarr pınar seray myhos hürrem canlarım hayırlı bol kazançlı cumalar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pınar a yarın tatil biliyorum içi kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
Allahım bu mübarek günün hürmetine hepimizin dileklerini kabul eder inşallah
AMİN
günaydın tontişimmmmmmmm
keyifler iyi inşallahhhhhhh
aynen öyle kuzum valla içimimi okudun neee beni cok iyi tanıyon valla ohhh güzel bir gün bugun cuma günlerini cok seviyorum içime huzur doguyo
hayırlı cumalar ablaların en sekeri günaydınlar olsun sanada aminnnnnnn
günaydııııııııııın kızlar hepinize nassınız bugün bakalım iyimisiniz
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
Allahım bu mübarek günün hürmetine hepimizin dileklerini kabul eder inşallah
AMİN
günaydın günaydınnn güzel topiğimizin güzelmi güzel anne adayları hepinize günaydın tekrardan...ben işe dönecem fıstıklar...açık olacak yazmaya çalışırm...öpüldünüzzzzzzzzzzzzz...
günaydın sultanım hayırlı cumalar bugunun hürmetine cok iyiyim valla içim huzurlu
aman aman hep öyle ol yawrum huzurlu olalım hep
günaydın sultanım hayırlı cumalar bugunun hürmetine cok iyiyim valla içim huzurlu
günaydın günaydınnn güzel topiğimizin güzelmi güzel anne adayları hepinize günaydın tekrardan...ben işe dönecem fıstıklar...açık olacak yazmaya çalışırm...öpüldünüzzzzzzzzzzzzz...
haklısın tatlım önce geçmişi okumaya başladığım için direk dalıyomgünaydın sultanım hayırlı cumalar bugunun hürmetine cok iyiyim valla içim huzurlu
günaydınn hatunum insan bir günaydın der hayırlı cumalar der hemen laf yetiştir hiç alta kalma aman bir yerin eksik olur sonragünaydınlar olsun kuzum benimm özledim seniii nasılsın bakıyımm iyisindir insallahh
inşallah sen de tez zamnda ev hatunu olursun da kurtulursun bu stresten.sanada hayırlı sabahlar hayırlı cumalar..hayırlı günler bitanemmm...amin inşallahhh...ayyyy bize tatil mi acep kimsenin bişe dediği yok...işletmede hiç kimse çalışmıcak ama idari personel yine herzamanki gibi çalışacak gibi görünüyo...offf offfffffffff
cumaları benim de içime huzur dolardı ama okul zamanımda. yarın okul olmayacağı içinaynen öyle kuzum valla içimimi okudun neee beni cok iyi tanıyon valla ohhh güzel bir gün bugun cuma günlerini cok seviyorum içime huzur doguyo
koyuyom abla bekle.günaydın canım iyiyim sen nasılsın
hadi resmini göstersene 2 dakka
inşallah sen de tez zamnda ev hatunu olursun da kurtulursun bu stresten.
valla bizim stresten çocuğumuz olmuyo haaaaaaaaaaa
koyuyom abla bekle.
ama akrabam falansa söyle kaldiriyim
yani huzursuz olmucaz ne olucak hiç birseyi degiştiremiyoruz ki huzursuz olucagımıza dua edelim bence içimiz huzur dolsungünaydın sultanım hayırlı cumalar bugunun hürmetine cok iyiyim valla içim huzurlu
haklısın tatlım önce geçmişi okumaya başladığım için direk dalıyom
alışıyoruz pınarım yaşadıklarımızainşallah sen de iyisindir
aynen kuzum hayat herseye alıstırıyo insanları ben iyiyim kendimi üzüyorumda ne oluyo sanki kendime zarar veriyorum dün cok kötüydüm yaaa karnım agrıyo gögüslerim agrıyo ve ateş icinde yanıyodum anladımki bana benden baskası zarar veremez bugun daha iyiyim huzurluyum allahıma cok sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?