Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydııııııııııın kızlar hepinize nassınız bugün bakalım iyimisiniz
günaydın sultanım hayırlı cumalar bugunun hürmetine cok iyiyim valla içim huzurlu
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gel beraber yumurtluyalım:124:

günaydınn hatunum insan bir günaydın der hayırlı cumalar der hemen laf yetiştir hiç alta kalma aman bir yerin eksik olur sonra günaydınlar olsun kuzum benimm özledim seniii nasılsın bakıyımm iyisindir insallahh

hayırlı sabahlarr pınar seray myhos hürrem canlarım hayırlı bol kazançlı cumalar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pınar a yarın tatil biliyorum içi kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnnnnnnnnnnnnn sanada canım hayırlı cumalar olsun herkeze hayırlı kazançlar olur inşallah

günaydın hürremim sultanım ben iyiyim sen nasılsın

güüü nayyy dııııııııııınnnnnnnn

herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahh

günaydın myhos cum
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

günaydınnnnnnnnn...hayırlı cumalarr....bütün dualarınız dilekleriniz kabul olur inşallahh...nasılsın myhosumm?

günaydın seraycım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hayırlı sabahlarr pınar seray myhos hürrem canlarım hayırlı bol kazançlı cumalar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pınar a yarın tatil biliyorum içi kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aynen öyle kuzum valla içimimi okudun neee beni cok iyi tanıyon valla ohhh güzel bir gün bugun cuma günlerini cok seviyorum içime huzur doguyo
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

Allahım bu mübarek günün hürmetine hepimizin dileklerini kabul eder inşallah

AMİN

hayırlı cumalar ablaların en sekeri günaydınlar olsun sanada aminnnnnnn

hayırlı sabahlar canım menim cuman mübarek olsun

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

Allahım bu mübarek günün hürmetine hepimizin dileklerini kabul eder inşallah

AMİN

günaydın günaydınnn güzel topiğimizin güzelmi güzel anne adayları hepinize günaydın tekrardan...ben işe dönecem fıstıklar...açık olacak yazmaya çalışırm...öpüldünüzzzzzzzzzzzzz...

sanada günaydın tatlım grşrz hayırlı işler

haklısın tatlım önce geçmişi okumaya başladığım için direk dalıyom

alışıyoruz pınarım yaşadıklarımızainşallah sen de iyisindir

inşallah sen de tez zamnda ev hatunu olursun da kurtulursun bu stresten.
valla bizim stresten çocuğumuz olmuyo haaaaaaaaaaa

aynen öyle kuzum valla içimimi okudun neee beni cok iyi tanıyon valla ohhh güzel bir gün bugun cuma günlerini cok seviyorum içime huzur doguyo
cumaları benim de içime huzur dolardı ama okul zamanımda. yarın okul olmayacağı için

zamanı durdurmak mümkün olsaydı geçmişemi gitmek isterdiniz geleceğemi kızlar söyleyin bakam yoksa aynı konumda kalmak isterdiniz

inşallah sen de tez zamnda ev hatunu olursun da kurtulursun bu stresten.
valla bizim stresten çocuğumuz olmuyo haaaaaaaaaaa

inşallahhhhhhhh Allah ım duy başağımın sesini....aminnnnnnnnnn...ben evdede yapamam ama başka iş olsun başka...sıkıldım burda çok...gerçekten stresten olmuyo sanırım...iş düşünüoz hep anasını satayımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…