Bütün eczanelerde olurYemekler pisti corbayi yapmadim maruldan cacik yaptim patlican tava pirinç pilo da pisti herif oğlana diş jeli arii
[QUOTE ="basakss, post: 38199546, member: 309493"]ayyy seni öyle iyi anlıyorumkiiiii
peşimden ağlamasına deli oluyorum zaten.
ama fazlasıyla sabırlıyım.
sen kızar mısın
Ecz kapanmis nobetci ariyoderinnöbetçi st: 38200403 .!.:Bütün eczanelerde olur
Kızlar mutfakta yemek yapariz ya elimizdeki sarimsak kokusu felan cikmaz palmolive bunun için sivil sabun cikarmis super koku kalmiyiii
Ayyy TV ünitesinin cekmecesini acip acip parmaklarini sıkıştıran miraç için kilit aldim cekmeceyi acamiyor şoka girdi
Fatih harbiyede final yapıyormuş.
ilk zamanlar çok severek izliyordum, sonradan pokunu çıkardılar
Asel..........
Ada.......
Şûra......
bunları sakın koyma ben koycam
o dizi daha suruyo mu
Ayyy TV ünitesinin cekmecesini acip acip parmaklarini sıkıştıran miraç için kilit aldim cekmeceyi acamiyor şoka girdi
Kız benim oğlan 6 aydır dağıtıyo da kilit vurmadim.
Acimasizbırak cicuk dagitsin oynasin
ben sarımsak kokusunu severim.Kızlar mutfakta yemek yapariz ya elimizdeki sarimsak kokusu felan cikmaz palmolive bunun için sivil sabun cikarmis super koku kalmiyiii
Ege nin gunduz uykusu 6.aydan sonra 2ye düştü
Yok cnm 3 bazen 4 defa uyuyorgece uykuyu almiyorki
Aynen
Uygun
İyi oluyiiii
dağ çayı mıHakan bulasiklari yikiyi o bitsin bogazimi vikisleyecekdağ cayi koyduk demleniyy
ooooo nazocum ödevlerin birikmiş yine.cumartesi eşim izinliydi havada güzeldi sahilde gezdik ordan pazara gittik
pazardan gelirken bi cafeye oturduk eve gelene kadar akşam oldu yemek hazırla ye derken hiç bakamadım
dünde bütün gün temizlik yaptım giremedim
bugünde yatak odasını temizledim sonra yürüyüş yaptık
eve geldim yemeğimi hazırladım orucumu açtım derken anca bakabildim
2 gün gelmedim 40 sayfa geçmiş birikmiş nasıl bitecek
Bi dizinin günü değiştiği zaman izleyici kaybediyor kesinlikle.bizde izliyorduk ama pazara alınınca hiç izlemedik çünkü o hayat benim var severek izlediğim
iyiki isim istemiş
daha yeni başladı o dizi hem çok izleyenide var niye bitsinki
hangi jel dentinox ise doğru,tercihJEL geldi surdum burnu akiy iburamin verdim huysuzzzzz gece yatmadan fitil verecem belli agrisi çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?