Inşallah canimm tek dileğimiz buinşallah o sorunlara rağmen hamile kalacaz
bizde çicuğa yatırm yaptık inşallah 9 ay sonra görecez
güzel laf ettin ama
amiiinnn
asli memnu
Dağ cayi haziranin basinda dağlardan toplanan doğal bir cay kendinden aromali soğuk alginligina ve birçok şeye iyi geliyi
Saracim miraç pertimi cikardi durmuyorrrr babasi yikadi bulasigi
amin inşallah nazocum
hıııım şifa olsun canım
canım hakan deyince ben büyük oğlun sandım onun ismide hakan değilmi o yüzden şaşırdım eşin yıkadıysa sorun yok yıkasın tabisi
Deroş kaynostadir
Beydoş herifin dizinin dibinde
Sara arada bakiyo
Nazo komsuda zaar
Bafssss eve el atti zaar lakin b.k goturiy
Basakin ne b.k yediği bilinmiyo
Vikislendim yatağa girdim
Herifi salona attim bugun
Çünkü gece miraci yatağından alip emzirmek işkence oldu bugün onunla uyuyacagim
çok yorgunum başım çatlıyor ağrıdan,bugün kızkardeşim rahatsızdı kocasıyla saat 4 e kadar hastanedeydi ..çıktık abla iyiyim bir sorun yok dedi defalarcada konuşmuştuk,ardan yarım saat geçmeden kocam aradı kardeşim ve eşi trafik kazası yapmışlar diye,aklım yerinden çıktı sanki hastane yolu saatler sürdü benim için..annemde rahatsız diye ona belli etmeden ordan nasıl çıktığımı bilemedim...Deroş kaynostadir
Sara arada bakiyo
Nazo komsuda zaar
çok yorgunum başım çatlıyor ağrıdan,bugün kızkardeşim rahatsızdı kocasıyla saat 4 e kadar hastanedeydi ..çıktık abla iyiyim bir sorun yok dedi defalarcada konuşmuştuk,ardan yarım saat geçmeden kocam aradı kardeşim ve eşi trafik kazası yapmışlar diye,aklım yerinden çıktı sanki hastane yolu saatler sürdü benim için..annemde rahatsız diye ona belli etmeden ordan nasıl çıktığımı bilemedim...
kafasını ön cama vurmuş çok şükürki önemli bir şeyi yok,RABBİM çocuklarına bağışladı insan ömrü pamuk ipliğine saniyelere bağlı...
RABBİM bana ailemden kimssenin acısını göstermesin...
amin canım çok sağol...çok geçmiş olsun canım Allah korumuş kardeşini ve enişteni Allah hiçbirimizi böyle korkutmasın
terbiye yoksunu karıDeroş kaynostadir
Sara arada bakiyo
Nazo komsuda zaar
aynenbelirttiğiniz iyi oldu yoksa diger topiklerde dedikodunuzu yapmak zorunda kalacaktim. Tecrübeli kadın başak soğuk nevale çıktı diye
Mersinden katılıyorum,yarışmacı arkadaslara sağlıklı yumurtalı günler diliyorumbu duanin büyüklüğünü ancak bu topikdekiler bilir
ne yazığı kuzım onların ev doğalgazlı kombili mombiliyazık enişteme kız
çok geçmş olsun cnmçok yorgunum başım çatlıyor ağrıdan,bugün kızkardeşim rahatsızdı kocasıyla saat 4 e kadar hastanedeydi ..çıktık abla iyiyim bir sorun yok dedi defalarcada konuşmuştuk,ardan yarım saat geçmeden kocam aradı kardeşim ve eşi trafik kazası yapmışlar diye,aklım yerinden çıktı sanki hastane yolu saatler sürdü benim için..annemde rahatsız diye ona belli etmeden ordan nasıl çıktığımı bilemedim...
kafasını ön cama vurmuş çok şükürki önemli bir şeyi yok,RABBİM çocuklarına bağışladı insan ömrü pamuk ipliğine saniyelere bağlı...
RABBİM bana ailemden kimssenin acısını göstermesin...
yok,iş hatunuyumaynen
ev hatunu musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?