geçmişeezamanı durdurmak mümkün olsaydı geçmişemi gitmek isterdiniz geleceğemi kızlar söyleyin bakam yoksa aynı konumda kalmak isterdiniz
zamanı durdurmak mümkün olsaydı geçmişemi gitmek isterdiniz geleceğemi kızlar söyleyin bakam yoksa aynı konumda kalmak isterdiniz
aynen öyle canım bende anladım bunu "beni sadece ben istediğim kadar üzebbilir insanlar" ben istemezsem hiç bi şey yapamazlar.aynen kuzum hayat herseye alıstırıyo insanları ben iyiyim kendimi üzüyorumda ne oluyo sanki kendime zarar veriyorum dün cok kötüydüm yaaa karnım agrıyo gögüslerim agrıyo ve ateş icinde yanıyodum anladımki bana benden baskası zarar veremez bugun daha iyiyim huzurluyum allahıma cok sükür
buyur ablacım
günaydınnnnnnnnn...hayırlı cumalarr....bütün dualarınız dilekleriniz kabul olur inşallahh...nasılsın myhosumm?
günaydııııııııııın kızlar hepinize nassınız bugün bakalım iyimisiniz
hayırlı sabahlarr pınar seray myhos hürrem canlarım hayırlı bol kazançlı cumalar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pınar a yarın tatil biliyorum içi kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
Allahım bu mübarek günün hürmetine hepimizin dileklerini kabul eder inşallah
AMİN
buyur ablacım
sağol tatlım kaldırıyorm tamam[ı] canım menim yaaaa çok tatlısın sağol resmini kaldırabilirsin canım [/ı]
iyiyim seraycım sen nasılsın yine gergin başladık bu gün ama bakalım düzelir inşallah:26:
günaydın hürremcim
günaydın başağım
günaydın ablacım sana da hayırlı cumalarrrr
haklısın hürrem sultan, şööyle daha sexy bir duruş bekliyordun dimi. Evet herkes ööle bekliyormş. Normalde deli doluyum zati burda karakterimi belli ediyorum ama o foto vesikalık nikah için çektirmiştim. Edepli olmam lazımdıbasakım senmisin yawrum sen 24 yaşındaydın dimi ama daha küçük görünüyon ben seni daha farklı tahmin etmiştim deli dolu bi hatun :26:
cewo cum kırmızılar geldimi bi haber vereydin eyydiii annem be:18:
sağol tatlım kaldırıyorm tamam[/QUOT
ben hariç herkes gördü seni.. sen beni erkek mi sanıyon yawwwww
ne zaman koysam sen olmuyon bence sen beni görmek istemiyonben hariç herkes gördü seni.. Sen beni erkek mi sanıyon yawwwww
ne zaman koysam sen olmuyon bence sen beni görmek istemiyon
Kıslar ben dün regl oldum listeye değişikliği koydum ama farkedilmemiştir.
Kendimi ocak batlarına eklemiştim. Ama regl im aralıkta geldi.
En dengesiz regl benim regllllllll
Kıslar ben dün regl oldum listeye değişikliği koydum ama farkedilmemiştir.
Kendimi ocak batlarına eklemiştim. Ama regl im aralıkta geldi.
En dengesiz regl benim regllllllll
eveeeeeeeeeeeeeeeetttttttt kıskandın mııııııııııaman kırmızılandınmı kıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?