Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zamanı durdurmak mümkün olsaydı geçmişemi gitmek isterdiniz geleceğemi kızlar söyleyin bakam yoksa aynı konumda kalmak isterdiniz
geçmişee
memleketimdeki çocukluğumaa
saf masum çocukluğuma
herkesi iyi sandığım çocukluğuma
elime ekmek arası bişiler alıp sokağa fırladığım çocukluğumaa
babam işten gelince annemin beni yemeğe çağırdığı çocukluğumaaa
bana yeni bir ayakkabı almaya gittiğimzde ve o ayakkabıyı denediğimde babamın parmak ucuma bastırarak geniş mi geldi acaba diye baktığı ve "bak sıkıyosa söyle" diye baskı uyguladığı çocukluğuma,
ve yine bir kıyafet alınacağı zaman annemin " seneye de giyer" diye düşünerek kıyafetlerimi 1 beden büyük aldığı çocukluğumaaaaaa

zamanı durdurmak mümkün olsaydı geçmişemi gitmek isterdiniz geleceğemi kızlar söyleyin bakam yoksa aynı konumda kalmak isterdiniz

valla bilemedimki aslında bir yanım geçmişe gtmek isterdi yapmıs oldugum bazı hataları degiştirme sansım olurdu bir yanım gelege gitmek ister bebegim olucakmı diye merak ediyorum anlıyacagın en iyisi oldugun konumda durup beklemek mi bilemedimki:26::26::26:

aynen öyle canım bende anladım bunu "beni sadece ben istediğim kadar üzebbilir insanlar" ben istemezsem hiç bi şey yapamazlar.

ne yaparsak kendimize yapıyoruz

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnn...hayırlı cumalarr....bütün dualarınız dilekleriniz kabul olur inşallahh...nasılsın myhosumm?

iyiyim seraycım sen nasılsın yine gergin başladık bu gün ama bakalım düzelir inşallah:26:

günaydııııııııııın kızlar hepinize nassınız bugün bakalım iyimisiniz

günaydın hürremcim

hayırlı sabahlarr pınar seray myhos hürrem canlarım hayırlı bol kazançlı cumalar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pınar a yarın tatil biliyorum içi kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın başağım

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

Allahım bu mübarek günün hürmetine hepimizin dileklerini kabul eder inşallah

AMİN

günaydın ablacım sana da hayırlı cumalarrrr

sanada günaydın myhosum yawrum nassın canım

basakım senmisin yawrum sen 24 yaşındaydın dimi ama daha küçük görünüyon ben seni daha farklı tahmin etmiştim deli dolu bi hatun :26:
haklısın hürrem sultan, şööyle daha sexy bir duruş bekliyordun dimi. Evet herkes ööle bekliyormş. Normalde deli doluyum zati burda karakterimi belli ediyorum ama o foto vesikalık nikah için çektirmiştim. Edepli olmam lazımdı
Neden se benim duruşumda masumluk var o yüzden görünüşüm öyle.
24 yaşındayım ama normalde daha küçük gösteriyorum 18 desem inanıyorlar

günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrr

cewo cum kırmızılar geldimi bi haber vereydin eyydiii annem be:18:

yok tatlım henüz gelemediler. muhattab olmuyorum ben orayla. kendi çapında takılıyo 3. gün bugün gecikmenin. ama karnım ağrıyo gelecek gibi

Kıslar ben dün regl oldum listeye değişikliği koydum ama farkedilmemiştir.
Kendimi ocak batlarına eklemiştim. Ama regl im aralıkta geldi.
En dengesiz regl benim regllllllll

Kıslar ben dün regl oldum listeye değişikliği koydum ama farkedilmemiştir.
Kendimi ocak batlarına eklemiştim. Ama regl im aralıkta geldi.
En dengesiz regl benim regllllllll

olsun canım yaaaaa umutlar bi dahaki aya demekki

benimde 2 gün kaldı ama hiç belirti yok sadece göğüs uçlarımda hafif acıma var o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…