niye insanı gayet rahatlatıyor,içindeki düşmanı atıyosun
Bi gün kapı çaldı Bi açtım ki ustalar çiviler çekiçler kameralar en arkada da mimar selim beybaşak sen bir ara evim şahaneye başvurmuştun ne oldu
geçen tek başıma dışarı çıkıp alışveriş yaptığım gün bizimde tüp bitti.tam yemek yapmaya başladım tüp bittitüpçüyü bekliyim
caiz değil tabi iki başka Bi erkeğin supermenleri giriyorgüzel tevafuk...ama gerçekten çok şık duruyor kurabiyeler ben bunu hiç yemedim bilmiyorum ama gül tatlısı da çok güzel
oluyor...
sağul
çok yorma kendini artıkın
ewet eşimde öyle diyor aylarca arabaya binmeye korkmuş..zaten kardeşimde şıkun etkisiyle tavana boş,boş bakıyordu..
annem evin içinde sağlıksız bir biçimdede olsa çok şükürki hafif,hafif yürüyebiliyor ama dışarda asla desteksiz ve tek başına yürüyemez..
banyosunu yapamıyor,üzerini giyinemiyor,vs,vs canım işte bunlar bir kaçı RABBİM kimseyi düşürmesin ve kimseye muhtaç bırakmasın...şükürler olsun RABBİM e..
bunu nasıl yapabiliyorlar aklım almıyor helede kocalarının isteğiyle..hem dinen caizmidir ki bu..
Bi gün kapı çaldı Bi açtım ki ustalar çiviler çekiçler kameralar en arkada da mimar selim bey
öylece kovaladım onları
yok kuşum formda beğenmedikleri bişi oldu zaar, zaten başvuruyu yapalı 2seneyi geçti
geçen tek başıma dışarı çıkıp alışveriş yaptığım gün bizimde tüp bitti.
paramızda yoktu tüpe yetecek kadar
herif vır vır edip durdu.
ne kadar gidiyor sana tüp.
bizimki 5ayı geçmişti
caiz değil tabi iki başka Bi erkeğin supermenleri giriyor
iyykk Allah vermesin
kıyamet alametleri
Tavuklu şehriye corbasi koydum pişiyor
Belki miracta yer
Anamdan getirdigim içli köfte var buzlukta
Onuda cikardim bugün menü boyle Esim birşey yapma gelirken alirim dedi ama içime sinmiyor disardan yemek Allah gucumuzu arttirsin
amin...mönüde güzelmiş ananın ellerine sağlık
patlıcan tava,tam etini kavurayım dedim tüp bitti..
yanınada pilav yaparım yeter
he bide mayısta alırık5 aymiiiiiiiSenede iki tüp
yazık oldu gelselerdi eyiydiBi gün kapı çaldı Bi açtım ki ustalar çiviler çekiçler kameralar en arkada da mimar selim bey
öylece kovaladım onları
yok kuşum formda beğenmedikleri bişi oldu zaar, zaten başvuruyu yapalı 2seneyi geçti
geçen tek başıma dışarı çıkıp alışveriş yaptığım gün bizimde tüp bitti.
paramızda yoktu tüpe yetecek kadar
herif vır vır edip durdu.
ne kadar gidiyor sana tüp.
bizimki 5ayı geçmişti
doğrucaiz değil tabi iki başka Bi erkeğin supermenleri giriyor
iyykk Allah vermesin
kıyamet alametleri
he wallaaa5 aymiiiiiiiSenede iki tüp
yapanlarda var haberlerde çıktı..kıbrıstada serbest..Süpermen girmiyor döllenmiş embriyo yyerleşiyor Türkiye de yapilmiyo yasak
bende akşama fırında kefal
salata
çorba yapacam ama çorbaya daha karar veremedim şehriye çorbası olabilir
Cnm baligin yanina mercimek çorba gidiyor
tüpüm geldi yemeğimi koydum pişiyor
tüp 68,5 a düşmüş adam dün doldursaydınız 74 tü dedi böön inmiş,bende iyi olmuş böyle bile pahalı dedim
şekerim düştü yine heralde çok halsiz ve güçsüz hissediyom iş yerindede olunca daha kötü oluyo oooof yaaaa erikli tarçınlı çay içtim düzene gelir inşallah iki üç tanede bisküvi yedim
sağol saracımafiyet olsun canım annenin ellerine sağlık
seninde ellerine sağlık afiyet olsun canım
seninde ellerine sağlıkbende akşama fırında kefal
salata
çorba yapacam ama çorbaya daha karar veremedim şehriye çorbası olabilir
vay anasını iyiymiş daha herifin neye vırvır ediyor,ayda bir tüp dolduranlar var meseala anamgil öyle..he bide mayısta alırık
çayı çaycıda yapıyoruk tadi bişeye benzemiyo
sara ihmal etme bunu hani doktora gidecektin ne olduşekerim düştü yine heralde çok halsiz ve güçsüz hissediyom iş yerindede olunca daha kötü oluyo oooof yaaaa erikli tarçınlı çay içtim düzene gelir inşallah iki üç tanede bisküvi yedim
tüpüm geldi yemeğimi koydum pişiyor
tüp 68,5 a düşmüş adam dün doldursaydınız 74 tü dedi böön inmiş,bende iyi olmuş böyle bile pahalı dedim
hemde ne pahalı,gerçekten tek kişi herşeye yetişemiyor yetemiyor..birde çocuk olsa demekmercimeği dün yapmıştım bugün öğlende bitti değişiklik olsun istiyorum
gözün aydın canım hayat çok pahalı
ay ne güzel ,hiç bir şey walla..Abboowwwww iyi para yazin iki aya 15 TL geldi sicak su ocak dahil
hemde ne pahalı,gerçekten tek kişi herşeye yetişemiyor yetemiyor..birde çocuk olsa demek
tabi canı sağolsun..siz sigortalımısınız sevinç..Sorma Beydoş bugün bir Dr gittik bir suru masraf cikti cani sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?