çok silikte olsa hamile anlamına geliyor ama tam bilmiyorum cnm yanlış bişi söylemek istemem.Kizlar beta hcg yaptirdim ikinci cizgi cooook silik cikti. Bu ne anlama gelir acabaa
tamam sen zayıfla ben sana yine yaparım hayatımellerine sağlık canım ama ben şimdi yemiyim zayıfladıktan sonra yerim bir tane
çünkü içinizde en kilolu benimde o yüzden
geçmiş olsun canım sen onu bağda üşüttün galiba
gelince hemen yaz canım meraktayım çünkü küçük çocukların hasta olmasına hiç dayanamıyorum yaaaaa
benim yeğenimde hastaymış dün gece hep inlemiş şimdi annemle konuştumda moralim bozuldu Allah tüm bebeklere çocuklara hasta olan herkese şifa versin
bende sanagünaydın kızlar herkese sağlıklı ve zinde bir gün diliyorum
inşallahGünaydınlar kızlar...
Hayırlı bir gün olsun inşallah hepimiz için...
geçmiş olsun Allah kolaylık versin çok zor bebe hastalanıncaKizlar miraçi Dr goturecegiz merak etmeyin beni
anne gerçekten bütün temeli oluşturuyor onun bu rahasızlığından beri bunu daha iyi anladım ,annem bu kadar işle sorumlulukla nasıl tek başına mücadele ediyormuş toparlıyormuş şaşırıyorum..biz annemin rahatsızlığından beri ne kadar yapsak didinsek yinede onun yaptığı gibi hiç bir şey olmuyor herşey eksik...yani temel bir oynayınca herşey yerinden oynuyor eskisi gibi olmuyor maalesef...RABBİM benim annemi ve tüm anneleri evlatlarının ve kocasının başından eksik etmesin..
geçmiş olsun Allah kolaylık versin çok zor bebe hastalanınca
geçmiş olsun canım demek çırpınmasının sebebi nefes alamamasıymış neyseki düzelmiş inşallah çabucakda iyileşir
ailede büyük olmak çok zor bende büyüğüm biliyorum zorluğunu
hazır gibi duruyor dimiolsun canım, o iki gün bile insanın ruhuna ve bedenine neler katar..
niye delirdin
ben hiç ekmemk atmam yeterki küflenmesin
ellerine sağlık çok güzel görünüyor,gül tatlısı gibi şekil aynı...ayrıca gül kurabiyesini gül desenli tabağa koymuşsun ,başarılı..ilk gördüğümde senin yaptığına inanamadım
toz sahlepmi öyleyse ben hiç sewmem,ben şu eski katkısız kaynatılan sahlep varya ondan istiyom
beta hcg yaptırdım demişsin ama kanda ikinci çizgi olmazki...silik çizgide hamilelik var demektir canım gözünaydın,ama kesin sonuç için kanda baktırmanı tavsiye ederim...
günaydınnn,sen aerobik yaptın ya zindesin dimii
amin..
sanada günaydın..
hazır gibi duruyor dimi
ama çok basit 20dk içinde yoğurma işlemiyle birlikte, çokta hoş gozukuyo
güllü tabak tevafuk olmş
Orda burnu asiri tikali dedi enjektorle serum fizyolojik çekti burnunu açmaya calisti 3 defada zor acildi neler cikti burnundan yavrum Bagira bagira sesi kisildi
çok geçmiş olsunMiraci Dr goturduk Dr ana baba günüydü öğleden sonrada izinliymis o yüzden araya giremedik.. Başka hastaneye giturdum yeni bir Dr gelmiş bayan çok memnun kaldik iyice bir muayene etti huzursuzluğu dişten onun dişinda hafif grip olmuş dedi ant vermedi iburamine devam bide burun spreyi yazdi emzirirken maske kullan grip anne sütünden geçmezlakin yakin temastan bulasir dedi
Amin canim. Aminanne gerçekten bütün temeli oluşturuyor onun bu rahasızlığından beri bunu daha iyi anladım ,annem bu kadar işle sorumlulukla nasıl tek başına mücadele ediyormuş toparlıyormuş şaşırıyorum..biz annemin rahatsızlığından beri ne kadar yapsak didinsek yinede onun yaptığı gibi hiç bir şey olmuyor herşey eksik...yani temel bir oynayınca herşey yerinden oynuyor eskisi gibi olmuyor maalesef...RABBİM benim annemi ve tüm anneleri evlatlarının ve kocasının başından eksik etmesin..
arabayla trafik kazası geçirenlerde çok etkileniyoriyi canım iyi çok şükür,sadece ağrıları var biraz oda normal
anneminde haberi olmasın diye iki yere bölündüm çok yoruluyorum sevinç bedenen değilde beyin yorgunluğu beni daha çok yıpratıyor,keşke annem iyi olsaydı...ailede büyük olmak çok zor..
anne gerçekten bütün temeli oluşturuyor onun bu rahasızlığından beri bunu daha iyi anladım ,annem bu kadar işle sorumlulukla nasıl tek başına mücadele ediyormuş toparlıyormuş şaşırıyorum..biz annemin rahatsızlığından beri ne kadar yapsak didinsek yinede onun yaptığı gibi hiç bir şey olmuyor herşey eksik...yani temel bir oynayınca herşey yerinden oynuyor eskisi gibi olmuyor maalesef...RABBİM benim annemi ve tüm anneleri evlatlarının ve kocasının başından eksik etmesin..
çok silikte olsa hamile anlamına geliyor ama tam bilmiyorum cnm yanlış bişi söylemek istemem.
kan testi ne alemde
tamam sen zayıfla ben sana yine yaparım hayatım
bende sana
inşallah
Kızlar internete ilan veriyolarmış
taşıyıcı annelik yapmak için.
başkasının,çocuğunu doğurup milyarlar alıyolarmış.
ve Bi kadın var ikinci kez taşıyıcılık yapıyormuş, kocası anlatıyordu,
kendine çocuk yapmış koymuş
başkasına yapıyormuş şimdi de
ve bunu kadının kocası da,destekliyor. Şaştım vallahiamin canım
sağol tatlım menim
tövbe tövbe ne günlere kaldık annelik gibi kutsal bir şeyi ne hale getiriyolar para için çok saçma bir uygulama bence hem o çocuğun annesi kim hiç belli değil
güzel tevafuk...ama gerçekten çok şık duruyor kurabiyeler ben bunu hiç yemedim bilmiyorum ama gül tatlısı da çok güzelhazır gibi duruyor dimi
ama çok basit 20dk içinde yoğurma işlemiyle birlikte, çokta hoş gozukuyo
güllü tabak tevafuk olmş
sağulEline Saglik
çok yorma kendini artıkınEvi supurdum
buzdolabını temizledim sildim tekrar dizdim
bulasiklari yikadim
Şimdi onları kaldıracam
banyoyu silcem
ütü yapıcam
ama belim ağrıyor
ewet eşimde öyle diyor aylarca arabaya binmeye korkmuş..zaten kardeşimde şıkun etkisiyle tavana boş,boş bakıyordu..arabayla trafik kazası geçirenlerde çok etkileniyor
her arabaya binmelerinde aynı şey olacak diye korkuyorlar.
çevremden bildiğim kadarıyla..
annen yuruyemiyormu
bunu nasıl yapabiliyorlar aklım almıyor helede kocalarının isteğiyle..hem dinen caizmidir ki bu..Kızlar internete ilan veriyolarmış
taşıyıcı annelik yapmak için.
başkasının,çocuğunu doğurup milyarlar alıyolarmış.
ve Bi kadın var ikinci kez taşıyıcılık yapıyormuş, kocası anlatıyordu,
kendine çocuk yapmış koymuş
başkasına yapıyormuş şimdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?