Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

salatamı yaptım soframı hazırladım bulaşık makinasını boşalttım çmaşaır makinası bitmiş gidem çamaşırlarımı serem

ayyyy bazen ev kadınlarına özeniyorum ne güzel evdesiniz işlerinizi koşturmadan yapıyosunuz

Sara cnm geceki paylastigim yaziyi okumusmuydun kehribar diş kolyesi biz aldik resmen miraç yeniden doğdu kuzum bugün rahat bir uyku uyudu bir incele yigeninize alin isterseniz

Sara cocuk değiliz herhalde reçetesiz ilaç kullanacak kadar cahil de değiliz ben geçirdim ve doktor farketmedi...senin bahsettiğin durum da ciddi ve ağır durumu uzun süren tüp bebek tedavileri sonucu oluyor benim geçirdiğim hafifti..yani şiddetli karın ağrısı ishal kusma...1 gece uyuyamadim agridan ve doktor yediğin birsey dokunmustur dedi Klomen in prospektusunu okudum o zaman anladım

koşturmadan mı

işte canım sıkıldı diye foruma girdim bende eşimle birlikte çalışıyoruz,patronum eşim yani o kapıdan çıktı mı işi gücü bırakıyorum
hımm patronun eşinse işin kebap o zaman.
iş yerindeyken canın sıkılabiliyosa işi gücü baya bırakıyorsun.
ayy keşke benmde patronum eşim olsaydı
onu baştan çıkarırdım

ben size çocuksunuz yada cahilsiniz demedim yazdıklarımı doğru okuyun lütfen siz doktorlar anlamıyor bunu demiştiniz bende doktorların OHSS durumunu anladıklarını ve çok önemsediklerini söyledim OHSS durumunu hafif atlatanlarda var evde dinlenerek beslenmesine dikkat edip protein ağırlıklı beslenerek ve bol su içerek belki sizin durumunuzda böyleydi doktorunuz o yüzden farketmedi bilemiyorum

Sara cnm geceki paylastigim yaziyi okumusmuydun kehribar diş kolyesi biz aldik resmen miraç yeniden doğdu kuzum bugün rahat bir uyku uyudu bir incele yigeninize alin isterseniz

okumuştum canım işe yaradımı cidden nereden aldınız yazarsan özelden bende yeğenime alırım yavrum kaç gündür çok huzursuz bademcikleride iltihaplanmış canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…