Sara dünkü yapmadigim yemekleri yapacam canim yaparsam tabii herifi protesto edesim var
işte canım sıkıldı diye foruma girdim bendeişte değilmisn cnm sen , canın neden sıkılıyor.
kaynanan yokmu.
olaydı canın sıkılmazdı
cidden miabla olmadı ama
bu Bi hakarettir ziiira senden 3yaş kuçuğum
Sara cocuk değiliz herhalde reçetesiz ilaç kullanacak kadar cahil de değiliz ben geçirdim ve doktor farketmedi...senin bahsettiğin durum da ciddi ve ağır durumu uzun süren tüp bebek tedavileri sonucu oluyor benim geçirdiğim hafifti..yani şiddetli karın ağrısı ishal kusma...1 gece uyuyamadim agridan ve doktor yediğin birsey dokunmustur dedi Klomen in prospektusunu okudum o zaman anladımaynen
he he tabiiiiii
teşekkür ederim canım benim du seni öpem
özellikle polikistik over sendromu (pko) olan kadınlarda yumurtlama için kullanılan ilaçların yan etkisi olarak yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu olaşan bir durum OHSS ve bazen hayati tehdit edecek düzeye gelebilir bunun olmaması için ilaç kullanımında doktor iki günde bir kan testinde e2 değerine bakar ve bu değer 3000 lere gelirse tedaviyi durdurur ancak yumurta toplama işleminden ve hatta transferden sonra gelişirse bu durum ki çoğu zaman böyle olur o zaman hiç zaman kaybetmeden hastaneye gidip doktora haber vermek gerekir ve doktorların anlayıp çok önem verdiği bir durumdur bu doktorlar anlamıyor diye bir şey yok bu yargıya nasıl vardınız bilmiyorum ama yanlış biliyorsunuz haaa siz evinizde kendi kendinize yumurta geliştirici ilaç kullanır doktora gitmezseniz haliyle doktorunuzun bundan haberi olmayacaktır. OHSS nin belirtileri arasında karında ciddi şişlik,nefes almada zorluk ,bulantı ve kusma görülebilir ciğerler su toplayabilir bu gibi durumlarda vakit kaybetmeden hastaneye gitmek gerekir kimi zaman hastenede basit bir tedaviyle hasta iyilişirken kimi zamanda bi kaç gün hastanede yatmak gerekir.
aaaa niyeki ben çok seviyordum o diziyi
he hepimiz istanbuldayık bi görüşemedik gitti
hakkaten nerde bu kız bi günaydın deyip gidiyo eskisi gibi gelmiyo
nazo artık üç gün hazırlık yapar bize
bencede hiç değil
burada da hava güneşli ama çok soğuk
aynen katılıyorum canım sana
heee haberin yokmu hepimiz istanbuldayız aslında burada başka şehirlerde olduğumuzu söyleyip birbirimizi kandırıyoz
yuh ki ne yuh insanlık ölmüş heralde insan bi bakar belki kadının aci,l bi işi var bişey diyecek görüşmek istemiyosan müsait değilim dersin olur biter
çok güzel bi taktik bence uygula başakcım haketmiş komşun
koşturmadan mısalatamı yaptım soframı hazırladım bulaşık makinasını boşalttım çmaşaır makinası bitmiş gidem çamaşırlarımı serem
ayyyy bazen ev kadınlarına özeniyorum ne güzel evdesiniz işlerinizi koşturmadan yapıyosunuz
hımm patronun eşinse işin kebap o zaman.işte canım sıkıldı diye foruma girdim bendeeşimle birlikte çalışıyoruz,patronum eşim yani o kapıdan çıktı mı işi gücü bırakıyorum
estağfurullah ben Bi 3 sene sonra senin yaşına geldiğimde yaşlanacakmıyım ayolcidden miyaşlandık be sebastiyan
kaç binnira herife taksam değişirmiSara cnm geceki paylastigim yaziyi okumusmuydun kehribar diş kolyesi biz aldik resmen miraç yeniden doğdu kuzum bugün rahat bir uyku uyudubir incele yigeninize alin isterseniz
Kargo dahil 65 tlbasaksspost: 38280280 .!.:kaç binnira herife taksam değişirmi
Sara cocuk değiliz herhalde reçetesiz ilaç kullanacak kadar cahil de değiliz ben geçirdim ve doktor farketmedi...senin bahsettiğin durum da ciddi ve ağır durumu uzun süren tüp bebek tedavileri sonucu oluyor benim geçirdiğim hafifti..yani şiddetli karın ağrısı ishal kusma...1 gece uyuyamadim agridan ve doktor yediğin birsey dokunmustur dedi Klomen in prospektusunu okudum o zaman anladım
Sara cnm geceki paylastigim yaziyi okumusmuydun kehribar diş kolyesi biz aldik resmen miraç yeniden doğdu kuzum bugün rahat bir uyku uyudubir incele yigeninize alin isterseniz
Evi derledim topladim her yer mis oglanlarla banada yemek varanladiniz siz onu
Totsandmore cnm ..valla birsuru faydasi varmis cnmokumuştum canım işe yaradımı cidden nereden aldınız yazarsan özelden bende yeğenime alırım yavrum kaç gündür çok huzursuz bademcikleride iltihaplanmış canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?