Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sözkonusu kendi aileleri olunca iş miş hikaye oluyo canım ama belki eşin abisini terminale bırakacağını sonradan hatırladı çok üstüne gitme canım sakinleş yarın ikinizde sakinleşince sorarsın niye böyle davrandığını

17:30 aksam mesai saati cikisi o zaman birakamayan adam mesainin ortasında abisini terminale birakabiliyor dellendim hani isin vardi dedim özrü kabahatinden büyük mesai saati içinde dedin sandim demesinmi abini mesai icinde goturuyosun ama

Yok cnm ben miraci uyuturken aramis beni terminale birak diye oda tmm demis

Birde bana kiziyor sacmaladi durdu ne aciklamasi

ne diyeceğini bilemediğinden kızarak üste çıkmaya çalışmış şimdi sen saknliğini koru sonra sakince konuşarak halledersiniz canım ikinizde sinirliyken kavga etmek insanın sonradan pişman olacağı şeyleri söylemesine sebep olur canım benim

Kaç saattir omuzlarım boynum tutulmuş . Öldürdü beni resmen. O kadar ağrılı bir omuz ağrısı ilk defa yaşıyorum. Şimdi çok şükür biraz azaldı. Kaç saattir uyutmadi beni. Saat 4 şuanda. Salonda oturuyorum. Eşim biraz masaj yaptı ama geri bırakınca basliyor.

Resmen sabahladim yanii Allahım beterinden esirgesin ama anlamadım kızlar bu nasıl bir ağrıydi böyle. Evde ağrı kesici de kalmamıştı. Perisan oldum...

Sewincim
yazdıklarını okudum canim. Üzüldüm. Ama.Bozma moralini oluyor malesef böyle şeyler. Her evlilikde zaman zaman yaşanıyor. Yapacak bişey yok canim. Tartışmak çözüm olmuyorki daha da inat olurlar inadına yaparlar. Daha da düşkün olurlar ailelerine... boşver boyle bişey için huzurunu bozma sen en iyisi. Zitlasmak hicbiseyi bende cozmedi...

Cnm çok geçmiş olsun miraç bir aylikti o agriyi yasadim oldum resmen çocuğu alip emziremiyordum 3 gün felan sonra azalarak geçti şükür

Zitlasmak yok cnm ama bunu onun yanina koymam caktirmadan acisini cikartacam biz nisanliyken askere gitti ailesini zor aratirdim evlenince aile asiklisi oluyorlar ama herkesin ailesi kıymetli herkesin ailesi özel.

geçmiş olsun canım yüksek yastıkta uyuyorsan ondan olmuş olabilir kireçlenmeden olabilir masaj ve sıcak tutmak iyi gelir olmadı doktara gidersin

Cnm çok geçmiş olsun miraç bir aylikti o agriyi yasadim oldum resmen çocuğu alip emziremiyordum 3 gün felan sonra azalarak geçti şükür
ayyy çok kötü bi ağrı. Saatlerce aglatti beni.. mahvetti. Şimdi daha iyiyim. Sağol bitanemm.

Zitlasmak yok cnm ama bunu onun yanina koymam caktirmadan acisini cikartacam biz nisanliyken askere gitti ailesini zor aratirdim evlenince aile asiklisi oluyorlar ama herkesin ailesi kıymetli herkesin ailesi özel.
aynen evlenince ailelerine düşkün oluyorlar bizimkide aynı.
Aynen herkesin ailesi özel. Bizim ailemizde bize özel ama dilediğimız zaman göremiyoruz. Eşlerimizi ikna edicezde öyle goruceZ.

geçmiş olsun canım yüksek yastıkta uyuyorsan ondan olmuş olabilir kireçlenmeden olabilir masaj ve sıcak tutmak iyi gelir olmadı doktara gidersin
yüksek yastıkta uyuyorum evet ama kaç aydir yüksek yastıkta uyuyorum bi şikayetim olmamıştı. Dün gece fırtına vardı arabayla ev arası fena carptti bana sanırım onun etkisi diye düşünüyorum. Inşallah bi daha böyle bişey yaşamam kimsede yasamasin...

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
sana da Günaydın canim hayırlı cumalar olsun inşallah. Kalplerimizde ne varsa Rabbim kabul etsin inşallah. HepiMize sağlık hayırlı bir ömür versin . Sağlıklı bebişler versin inşallah. Yavrularimizi korusun hastalıktan kötülüklerden..

Kız sevo!
ballı mallı dedik göze geldin gördün mü .
kendi aileleri söz konusu olunca olmazlar olabiliyor.
ama bunu bu kadar belli etmeseydi bari.
gözüne sokmuş resmen
insanın cinleri tepesine çıkıyo bilmez miyim
sessiz ve derinden halletcen bu işi heralde

Heeee senin gözün değdi
Ben yapacagimi bilirim pişman edecem and içtim kargoyu aradim gelecek az sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…