küçük herifMirro kalkti
Geçmiş olsun cnm insallah herşey istediğin gibi olur
ewet hayırlısı ne ise o olsun..
olsun belki uzak olunca biraz daha rahat olursun sürekli sıkıntı görmezsin hiç değilse...
içç napak
geçmiş olsun canım,inşaallah bunların sonucu güzel olacak
nereye gidiyon
bizde aşama yemeğe gidecükkk
Beydoş
Bizde AVM gidecik
Herifi bekliyim
inşaallah canım inşaallah...amin sağol canım
sağol canım inşallah güzel olacak bende öyle inanıyorum
ooo ne güzel eşinle barışmışsınız anlaşılan çok sevindim canım Allah ağzınızın tadını bozmasın
evet saracım benimde 240 lardaydı birde aile hekimi bana normal dedi halbuki refereans arlığı 220li bir rakmala 900 dü..bende oilaç yazmadı diye b 12 aldım başladım..çünkü çok unutuyorum ve b 12 düşüklüğü bir sürü şeye neden oluyor aklıma ilk gelenler halsizlik ,eklem ağrıları çabuk yorulma vs,vs...bende hepsini yaşıyordum zaten..ve düşün doktor bu değere normal dedi..kızlar doktor insülün direnci olanların ani şeker düşmesi olur dedi bunun olmaması için az az ama sık sık yemen lazım dedi ilacıda şimdilik yarım tane içecem kendini iyi hissettinmi tam içmeye başla dedi bide beydoş sana ne diyecem sendede b12 vitamini eksikti değilmi benimde normal referans aralığındaydı ama doktor dediki bu yeterli değil mesela 900 lü rakamlarda olması gerekirmiş benimki 300 küsür bu yüzden ilaç başladık unutkanlığım bundanmış meğer gerçektende tahlil sonuçlarını doktorlar bizaden farklı yorumluyor biz referans aralığındaysa normal diyoruz ama öyle olmuyo işte
kol ağrım içinde fizik tedavi doktoruna gittim oda iki film çekti hem boyun fıtığından kaynaklı hemde ev taşınırken zorlamıştım o zaman omuzumda ödem oluşmuş ilaç verdi geçmezse MR çekilecek bende bugün geçer yarın geçer diye doktora gitmiyordum iyiki bugün gitmişim
evet saracım benimde 240 lardaydı birde aile hekimi bana normal dedi halbuki refereans arlığı 220li bir rakmala 900 dü..bende oilaç yazmadı diye b 12 aldım başladım..çünkü çok unutuyorum ve b 12 düşüklüğü bir sürü şeye neden oluyor aklıma ilk gelenler halsizlik ,eklem ağrıları çabuk yorulma vs,vs...bende hepsini yaşıyordum zaten..ve düşün doktor bu değere normal dedi..
sana ne yazdı b12 olrak,ayrıca kolun içinde geçmiş olsun..bende hep erteliyorum gitmek istemiyorum direk mr a sokuyolar diye..
peki sen şeker ilacını ömür boyumu kullanacaksın inşaallah öyle olmaz..
simdi yemekten geldik
Herifime çok guzel bir kazak aldim yilbasi hediyesi
Az sonra netten elektrikli supurgemi sipariş edecik philips aktif power toz torbasiz hepa filtreli
esin Güle güle giyinsin canım benim esimde bana hem spor hem rugan iki tane ayakkabı aldı ama ben ona daha bişey almadım
simdi yemekten geldik
Az sonra netten elektrikli supurgemi sipariş edecik philips aktif power toz torbasiz hepa filtreli
hayırlı olsun ikinizedesimdi yemekten geldik
şekerin gayet iyi canım,acaba sadece diyet yaparak üstesinden gelemezmisin..anneme yaptığım zeytin yaprağı ve yeşil çaydan olan çayda çok işe yarıyor..Ömür boyu kullanmakla ilgili bişey demedi canım ama açlık kan şekerim 95 ten 88 e düşmüş çok güzel dedi yarım içmeye devam et dedi o kadar kas ağrısı eklem ağrısı bendede var b12 nin sadece unutkanlık yaptığını saniyorum ne kadar yanilmisim ilaç ismi yazmak yasak diye biliyorum sana özelden yazarım
sende güle güle giy ayakkabılarını canım hayırlı olsunesin Güle güle giyinsin canım benim esimde bana hem spor hem rugan iki tane ayakkabı aldı ama ben ona daha bişey almadım
süpürgeyi istediniz mi canım hayırlı olsun
Paramparcayi izliyom nettenurfalıyam ezeldeni izliyom
çekim gücünü nerden biliyosun kız,denedinmi..hem avm ye gittiniz ordada sorsaydın keşkeBeydoş süpürge ultra sessiz değil ama cçekim gücü süper bayildim hepa filtre tozu disari vermiyor699 TL idi ama netten daha uygunsa alacaz sanirim yarin bilgi veririm
netten bişey izlemesi hiç keyifli deelParamparcayi izliyom netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?