Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eminmisin kız bende anlamadım gitti her ay değişik günlerde oluyor sanki,dediğin gibi o akıntıda oldu...

O akıntı olmuşsa yumurtlamissin sen o zaman. Akıntıyi görünce o gün ve bir sonraki gün yapman yeterli. Hadi riske girme 3 4 gün ilişki durumu olsun. Ondan sonra bırak. Vücudun dinlensin. Yumurtlama testi almana bile gerek yok kendi vücudunu takip edersen anlarsın.
Ben test alıyordum onlarla birlikte takip ediyordum testin gösterdiği günle tutuyordu hep. Ama söyle bişey var. Sen yyumurtlama gününü tutturdun illa olacak diye bişey yok değişik nedenler olmamasnı sağlıyor. Mesela vücudun hazır değil veya supermenler yeterince güçlü değil vs vs..

Oglanın kahvaltisini verim
Ignemi yapiiim
Kocise kahvaltı hazirliiim...
sizinle böyle çene yaparsam zaman çok çabuk geçiyor

ewet doğru söylüyorsun illaki yumurtlama günün tutturduğunda kesin oldu diye birşey yok bir sürü etken var..o günleride değerlendirdik zaten..
bakalım artık hayırlısı en önemlisi RABBİM yeterki istesin nasipse olur..

bu arada nihayet çevrimiçi görünüyorsun

o günü tutturmakla sen elinden geleni yapmış oluyorsun için rahat ediyor biliyorsunki senden kaynaklı bişey değil. Rabbim bilir hakkımızda en hayirlisini...

ben hep çevrimiçi görüyorum kendimi..

bazen çok uzaklarda yaşasaydım keşke diyorum
bende uzaklarda yaşıyorum da ne oluyor canim.. uzaklarda olunca sorun olmuyormu sanki

Kızlar sonuçları çıktı TSH 4.73 ten 2.93 e düşmüş şükür ama doktor ilacın dozunu artırdı birbuçuk çıkardı 2.50 nin altına düşürecek dedi şeker içinde az az ama sık sık yeni şekerin aniden düşmesin insülin direncini ani şeker düğmeleri yaşanır ama bu ilaca alınınca düzelecek dedi şeker ilacını yarım tane içecem

Geçmiş olsun cnm insallah herşey istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…