hiç şaşırmadım biliyoduk zati
heeeee
hayırlı olsun iyi günlerde kullan
yok saracım ben anamda değildim,kaç haftadır kaynoşa gitmemiştik oraya gittik diğer vakitlerdede kocamın dizinin dibindeydim
seni öyle iyi ve öyle çoookkkkk ama çoookkkk iyi anlıyorum ki sarcım anlatamam..insanın kendini başkalarına ifade edememesi,karşındakileri mecburiyetten dinlemen,kendini orda yabancı gibi hissetmen beim burda ne işim var bir an önce burdan gitsem düşünceleri,göğsüne öküz oturmuş gibi olması ,ağlamak istemen vs .vs bu böyle uzar gider....başım çatlıyo
insan dengi olmayan insanlarla muhatap olunca kendi değerinden kaybediyor kendiyle çelişip sinir harbi yaşıyor
artık öyle oluyorki ağlamak isteseniz bile özünüzden yaş gelmiyor
bu aralar canım ne iş yapmak istiyor ne temizlik ne de yemek ben böyle değildim akşam işten gelir evi temizler yemek yapar üstüne pasta börekde yapardım hatta yemekli misafir ağırlardım ama bana ne oldu bilmiyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor bi köşede öylece oturmak istiyorum konuşmak bile gelmiyor içimden
bende pek oranj sevmem ama seninki sırıtmıyor güzelmiş ,fiyatıda uygunmuş walla nerdeyse bende yoldan çıkacam,ama çıkmamam lazımSaol cnm 450 TL ama eşime hediye çeki gelmiş indirimli aldik 300 TL
Heee kiskandimkiskansam seninkinden alirdim rengisi cok guzel birkerem
Lacivert neyim deeel
benimde yarın bir sürü işim var sevinç yaa,yarın yapmam ilazım inşaallah bir engel çıkmazBen bugün evdeydim herif bir ara çocuklarla uyudu arka tarafi supurdum sildim toz aldim WC banyo yikadim bunlar uyaninca oglanin odasina postaladim PC basina on tarafida hallettim balkon felan derken misss olduk
o yazıdaki herşeyi birebirmi uyguladın kudurukEwetttt
seni öyle iyi ve öyle çoookkkkk ama çoookkkk iyi anlıyorum ki sarcım anlatamam..insanın kendini başkalarına ifade edememesi,karşındakileri mecburiyetten dinlemen,kendini orda yabancı gibi hissetmen beim burda ne işim var bir an önce burdan gitsem düşünceleri,göğsüne öküz oturmuş gibi olması ,ağlamak istemen vs .vs bu böyle uzar gider....
aslında insanın böyle hissetmesi kendi hayatında yaşadıklarıyla o kadar ilintiliki..onu en çok sen biliyorsun ,karşındaki bunu bilmezki...
sıkılma canım ama unutma böyle hisseden bunları birtek yaşayan sen değilsin..geçecek inşaallah hepsi geçecek,kısaca ifade edemedim ama olsun..yalnız değilsin arkadaşımha birde ANLATTIĞIN KARŞIDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR, ne doğru bir söz biz ne kadar yırtınsakta boş yani...o neyi anlamışsa o...insan böyle insanlarla bir kelime bile konuşmak istemiyor insanın enerjisini iyice düşürüyolar..
SARA cım b12 yi günde kaç tane alıyordun canım sen...
haklısın saracım,ama ne yapalım yaşanılan şeyler insanın tekelinde değil maalesef..sende güçlü bir insansın,aslında buda iyimi bilmiyorum ben güçlü görünmekten yoruldum mesela acınıda ,sevincinide ,kızgınlığınıda aslında AN ında yaşamalısın..ötelediğinde hepsi başka bir şekilde birikip birden patlıyor sanki...bizimde imtihanlarımız var demekki RABBİM bizden iyi bilirsağol canım yıllar nce gittiğim psikolog senin bu yaşadıklarından sonra enerjinin düşmesi lazım ama düşmemiş bunu başaramamışlar dedmişti ama şimdi bakıyorumda düşürdüler enerjimi beydoşum artık canım hiç bişey yapmak istemiyor SUSSAM OLMUYOR SUSMASAM GÖNÜL RAZI DEĞİL diye bir söz varya öyleyim işte
günde bir defa alıyorum canım sen kaç defa alıyosun
haklısın saracım,ama ne yapalım yaşanılan şeyler insanın tekelinde değil maalesef..sende güçlü bir insansın,aslında buda iyimi bilmiyorum ben güçlü görünmekten yoruldum mesela acınıda ,sevincinide ,kızgınlığınıda aslında AN ında yaşamalısın..ötelediğinde hepsi başka bir şekilde birikip birden patlıyor sanki...bizimde imtihanlarımız var demekki RABBİM bizden iyi bilir
ben ilk ktuda sabah,akşam aldım canım çünkü çok düşüktü bu kutuda günde 1 tane alıyorum bitince tahlili yeniletecem bakalım işe yaramışmı..sen kontrole gidecekmisin bir daha..
olur canım arada normal hepimiz insanız madem böyle hissediyorsun böyle davran geçer neler geçmedikikendimi yorgun ve güçsüz hissediyorum geçer heralde bilmiyorum ama dediğin gibi olayları anında yaşamayıp ertelediğinde sonu böyle oluyor işte neyse..........
bir ay sonra kontrole gidecem
o yazıdaki herşeyi birebirmi uyguladın kuduruk
heee iyiiYokkizzzz kafama gore
olur canım arada normal hepimiz insanız madem böyle hissediyorsun böyle davran geçer neler geçmediki
peki 1 ay boyunca kullanacakmısın b 12 yi..
inşaallah saracım..bir ay boyunca hergün tok karnına bir tane içecem inşallah faydalı olur
kesinnnnnnderoş yinemi kaynoşta
Ohhhhtarçınlı ve vanilyalı dondurma yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?