Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seni öyle iyi ve öyle çoookkkkk ama çoookkkk iyi anlıyorum ki sarcım anlatamam..insanın kendini başkalarına ifade edememesi,karşındakileri mecburiyetten dinlemen,kendini orda yabancı gibi hissetmen beim burda ne işim var bir an önce burdan gitsem düşünceleri,göğsüne öküz oturmuş gibi olması ,ağlamak istemen vs .vs bu böyle uzar gider....
aslında insanın böyle hissetmesi kendi hayatında yaşadıklarıyla o kadar ilintiliki..onu en çok sen biliyorsun ,karşındaki bunu bilmezki...
sıkılma canım ama unutma böyle hisseden bunları birtek yaşayan sen değilsin..geçecek inşaallah hepsi geçecek,kısaca ifade edemedim ama olsun..yalnız değilsin arkadaşım ha birde ANLATTIĞIN KARŞIDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR, ne doğru bir söz biz ne kadar yırtınsakta boş yani...o neyi anlamışsa o...insan böyle insanlarla bir kelime bile konuşmak istemiyor insanın enerjisini iyice düşürüyolar..

Saol cnm 450 TL ama eşime hediye çeki gelmiş indirimli aldik 300 TL

Heee kiskandim kiskansam seninkinden alirdim rengisi cok guzel birkerem
Lacivert neyim deeel
bende pek oranj sevmem ama seninki sırıtmıyor güzelmiş ,fiyatıda uygunmuş walla nerdeyse bende yoldan çıkacam,ama çıkmamam lazım
Ben bugün evdeydim herif bir ara çocuklarla uyudu arka tarafi supurdum sildim toz aldim WC banyo yikadim bunlar uyaninca oglanin odasina postaladim PC basina on tarafida hallettim balkon felan derken misss olduk
benimde yarın bir sürü işim var sevinç yaa,yarın yapmam ilazım inşaallah bir engel çıkmaz

sağol canım yıllar nce gittiğim psikolog senin bu yaşadıklarından sonra enerjinin düşmesi lazım ama düşmemiş bunu başaramamışlar dedmişti ama şimdi bakıyorumda düşürdüler enerjimi beydoşum artık canım hiç bişey yapmak istemiyor SUSSAM OLMUYOR SUSMASAM GÖNÜL RAZI DEĞİL diye bir söz varya öyleyim işte

SARA cım b12 yi günde kaç tane alıyordun canım sen...

günde bir defa alıyorum canım sen kaç defa alıyosun

haklısın saracım,ama ne yapalım yaşanılan şeyler insanın tekelinde değil maalesef..sende güçlü bir insansın,aslında buda iyimi bilmiyorum ben güçlü görünmekten yoruldum mesela acınıda ,sevincinide ,kızgınlığınıda aslında AN ında yaşamalısın..ötelediğinde hepsi başka bir şekilde birikip birden patlıyor sanki...bizimde imtihanlarımız var demekki RABBİM bizden iyi bilir

ben ilk ktuda sabah,akşam aldım canım çünkü çok düşüktü bu kutuda günde 1 tane alıyorum bitince tahlili yeniletecem bakalım işe yaramışmı..sen kontrole gidecekmisin bir daha..

kendimi yorgun ve güçsüz hissediyorum geçer heralde bilmiyorum ama dediğin gibi olayları anında yaşamayıp ertelediğinde sonu böyle oluyor işte neyse..........

bir ay sonra kontrole gidecem

kendimi yorgun ve güçsüz hissediyorum geçer heralde bilmiyorum ama dediğin gibi olayları anında yaşamayıp ertelediğinde sonu böyle oluyor işte neyse..........

bir ay sonra kontrole gidecem
olur canım arada normal hepimiz insanız madem böyle hissediyorsun böyle davran geçer neler geçmediki
peki 1 ay boyunca kullanacakmısın b 12 yi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…