mavi o lacivert deel gözlük tak.mavi güzel Bi renk
ayrıca oranjj cingit rengii
kesin CAZGIRŞAR hatta HAŞŞERİŞARBiz gündüz filmimizi izledik
Heeee kök söktürürüm kesin
aman trip atarsa atsın,gerçekten herkes evinde rahat ediyor..ne anlayışsızlar karı kocanın heleki ilk yıllarında ne işi var ki orda kalsın..tövbe estağfır..bizimkiler hala tutturuyo ama artık dinleyen yok
bi keresinde kaynanam heee herkes kendi evinde rahat ediyo dimi diye trip attı valla evime gidecem işlerim var dedim bi dahada kalın demedi
ne güzel şanslıymışsın
ben hepinizi özlüyom akrabam gibi oldunuz valla
iyiki yemek yememişsinelma yiyom
iyiki akşam yemek yemedim
aaaa çok sevindim inşaallah bu kez yüzleri güler RABBİM umutlarınıda çırpınışlarınıda boşa çıkarmasın...dayımdan canlı Süpermen bulamıyorlardı
ameliyatla canlı,Süpermen almışlar
transfer yapılacak.ne kadar çok teferruatıiı var
inşallah bu kez olur
çünkü son şansları artık,yaşları geçiyo
sende az yeseydin ,gerçi yemek yememişsin dengeler belki..
ay saracım iyiki istemiyor benim eşim zaten hiç bir yerde kalmayı yada çookk uzun süreli oturmayı sevmez kendi aileside dahil..senin işin zor walla,ama neyseki düzelmeye başlamış..
canım kaynana ,börülce takımı işi düşmezse aramazlar bir tek seninkiler öyle değil ,bizimkilerde öyle benim başlarda çok acayibime giderdi baktım bunlar herkese böyleler,demekki aile yapıları bu dedim eskisi gibi takmıyorum ..
dayımdan canlı Süpermen bulamıyorlardı
ameliyatla canlı,Süpermen almışlar
transfer yapılacak.ne kadar çok teferruatıiı var
inşallah bu kez olur
çünkü son şansları artık,yaşları geçiyo
ewet düşünülmek önemsendiğini hissetmek nezaket insanın hoşuna gider heleki kaynoş takımından yapılıca ama öyle bir nezaket olmuşsa bile ki bak seninki öyle olmuş altından başka bir çapanoğlu çıkıyor...canım benimkiler beni çok mecbur kalmazlarsa aramazlar eşimi arayıp ne diyeceklerse ona derler bi keresinde beni aradılar misafir geliyo sende gel diye benimde hoşuma gitmişti düşünüp çağırmaları kalktım gittim hemde bir tepside kek yaptım götürdüm misafirleri varbenimde katkım olsun dedim gelen misafir amcalarının gelini beni çok sever bende onu severim kadın demezmi bana ben dedim seni çağırmalarını ben geliyorum saraya söyleyin oda gelsin diye bunlar resmen morardılar .........................
ewet düşünülmek önemsendiğini hissetmek nezaket insanın hoşuna gider heleki kaynoş takımından yapılıca ama öyle bir nezaket olmuşsa bile ki bak seninki öyle olmuş altından başka bir çapanoğlu çıkıyor...
hepsi KALAS bunların
yarına yaprak sarasım var
hızar bile kar etmez bu KALAS larahemde ne KALAS
banada sarsana bugünlerde çok canım istiyo hatta lahana bile aldım ama saracak mecalim yok
yarına etli kuru fasulye ve şehriyeli bulgur pilavı yaptım
öğlen gelincede soğan salatası yaparım yoğurtta çıkarsam yeter
dizin başladı zaar
sevinç ağzını kapat dizi izzlerken,bayıldın yine
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan,biliyorum onları çok şık duruyor...zaten artık dantel kullanılmıyor genelde hazır işler daha revaçta..beydoşum iğne oyası oda takımı aldım 17 parça çok güzel ama el işlemesi değil makinada yapma ama iğne oyası yapan arkadaşım bile anlamadı makina işi olduğunu o kadar güzel
beydoşum iğne oyası oda takımı aldım 17 parça çok güzel ama el işlemesi değil makinada yapma ama iğne oyası yapan arkadaşım bile anlamadı makina işi olduğunu o kadar güzel
hızar bile kar etmez bu KALAS lara
sararım canım,yakın olsak koca bir tabak getirirdim sana ama lahana değil,asma yaprağı
senin mönde güzelmiş demek böönden yaptın ne güzel ellerine sağlık
uyudumu küçük herif,yakışıklı otoban faresiheeee
Yokkiz mirroyu uyuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?