Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dayımdan canlı Süpermen bulamıyorlardı
ameliyatla canlı,Süpermen almışlar
transfer yapılacak.ne kadar çok teferruatıiı var
inşallah bu kez olur
çünkü son şansları artık,yaşları geçiyo

Biz gündüz filmimizi izledik
Heeee kök söktürürüm kesin
kesin CAZGIRŞAR hatta HAŞŞERİŞAR
aman trip atarsa atsın,gerçekten herkes evinde rahat ediyor..ne anlayışsızlar karı kocanın heleki ilk yıllarında ne işi var ki orda kalsın..tövbe estağfır..
he walla akrabadan öteyiz
elma yiyom

iyiki akşam yemek yemedim
iyiki yemek yememişsin

aaaa çok sevindim inşaallah bu kez yüzleri güler RABBİM umutlarınıda çırpınışlarınıda boşa çıkarmasın...

canım benimkiler beni çok mecbur kalmazlarsa aramazlar eşimi arayıp ne diyeceklerse ona derler bi keresinde beni aradılar misafir geliyo sende gel diye benimde hoşuma gitmişti düşünüp çağırmaları kalktım gittim hemde bir tepside kek yaptım götürdüm misafirleri varbenimde katkım olsun dedim gelen misafir amcalarının gelini beni çok sever bende onu severim kadın demezmi bana ben dedim seni çağırmalarını ben geliyorum saraya söyleyin oda gelsin diye bunlar resmen morardılar .........................

tüp bebekmi yapıyolar inşallah bu sefer olur Allah yardımcıları olsun canım bu iş çok zor ve meşakkatli maddi manevi yaşamayan bilmez kaç yaşındalarki

ewet düşünülmek önemsendiğini hissetmek nezaket insanın hoşuna gider heleki kaynoş takımından yapılıca ama öyle bir nezaket olmuşsa bile ki bak seninki öyle olmuş altından başka bir çapanoğlu çıkıyor...
hepsi KALAS bunların

hemde ne KALAS

yarına yaprak sarasım var

banada sarsana bugünlerde çok canım istiyo hatta lahana bile aldım ama saracak mecalim yok

yarına etli kuru fasulye ve şehriyeli bulgur pilavı yaptım

öğlen gelincede soğan salatası yaparım yoğurtta çıkarsam yeter

beydoşum iğne oyası oda takımı aldım 17 parça çok güzel ama el işlemesi değil makinada yapma ama iğne oyası yapan arkadaşım bile anlamadı makina işi olduğunu o kadar güzel

hızar bile kar etmez bu KALAS lara

sararım canım,yakın olsak koca bir tabak getirirdim sana ama lahana değil,asma yaprağı
senin mönde güzelmiş demek böönden yaptın ne güzel ellerine sağlık

beydoşum iğne oyası oda takımı aldım 17 parça çok güzel ama el işlemesi değil makinada yapma ama iğne oyası yapan arkadaşım bile anlamadı makina işi olduğunu o kadar güzel
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan,biliyorum onları çok şık duruyor...zaten artık dantel kullanılmıyor genelde hazır işler daha revaçta..
ben bir sürü çeyizi yıllardır kaldırdım kullanmıyorum..hepsi göz nuru..

hızar bile kar etmez bu KALAS lara

sararım canım,yakın olsak koca bir tabak getirirdim sana ama lahana değil,asma yaprağı
senin mönde güzelmiş demek böönden yaptın ne güzel ellerine sağlık

sagol canım asma yaprağını ayrı severim

eşim akşam yemek yemedi bende yemeyince yemeği yapayım yarına kalsın dedim yemek olunca öğlene çok büyük kolaylık oluyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…