eveeeeeeeeeeeettttttttttt takkelerrrrrr düşsünn kızlar hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinikolayım hade senide görelim bakalım sende koy resmini bekliyoz dimi basakım herkez kendini göstersin hadeeeeeeeeeeeeee
hürremim sultanım sen çok güzelsin Allah eşine bağışlasın canım seni bide yavrularına
s/I]
nikolayım hade senide görelim bakalım sende koy resmini bekliyoz dimi basakım herkez kendini göstersin hadeeeeeeeeeeeeee
günaydın kızlarrr
ben daha ayılamadım ya
evet tatlım seni de görürüz inşallahhhhhhh
sağol tatlım bu kadars evinceğini bilsem önceden koyardım annem. bu da senin için.....
evet,isim bekliyorum sizden,hiç oğluşumu ciddiye almıyosunuz heeeeaminnnnnnnnnnnnn hamile hamile bol bol dualar et annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
inşallah tez zmanda oğluşuna kvuşursun. ayy isim bulamadık daha çocuk doğdu doğacak:18:
gözlerin çok hoş görünüyo,hep mavi gözüm olsun isterdim,kocacım mavi gözlü oldu,inşallah oğluşuma da nasib olur,babasına çeker inşallahamin canım inşallah sanada hayırlı cumalar
hürremim sultanım sen çok güzelsin Allah eşine bağışlasın canım seni bide yavrularına
sanada hayırlı cumalar kardelenim nasılsın
AMİN CANIM SAĞOL ALLAH HERKEZİ SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN
iyidir saracım,hamdolsun bu günümüze.
ne yediniz dün akşam
hatunlar ben çıkıom birasdan çarşıya gidicem yarın için herkese kırmızı don alıcam hedaye edicem onlara grşrz eğer giremezsem topiğe şimdiden HEPİNİZİN YENİ YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN BÜTÜN DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞİR İNŞALLAH AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNkendinize iyi bakın sultannınız sizi seviyor pzrtsi görüşürüz kocaman öpüyorum yumoş yerlerinizden sevgiler saygılar canlarım benim
hasayım tatlım o yuzden acılamıyorum ya:2::2::2::2:
hatunlar ben çıkıom birasdan çarşıya gidicem yarın için herkese kırmızı don alıcam hedaye edicem onlara grşrz eğer giremezsem topiğe şimdiden HEPİNİZİN YENİ YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN BÜTÜN DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞİR İNŞALLAH AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNkendinize iyi bakın sultannınız sizi seviyor pzrtsi görüşürüz kocaman öpüyorum yumoş yerlerinizden sevgiler saygılar canlarım benim
eşşek ateşneyse kırmızı uğurdur yılbaşında
Kızlar işte beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim gerçek sultan hürrem
sağol tatlım bu kadars evinceğini bilsem önceden koyardım annem. bu da senin için.....
ne varmış kız seviyem de moral düzeltmeye çalışıyom şurdaseviyene bilem inmicem
ben seni ayıltıyım annemgünaydın kızlarrr
ben daha ayılamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?