Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nikolayım hade senide görelim bakalım sende koy resmini bekliyoz dimi basakım herkez kendini göstersin hadeeeeeeeeeeeeee
eveeeeeeeeeeeettttttttttt takkelerrrrrr düşsünn kızlar hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pandoranın kutusu açılsın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yiğidin malı meydandadır kızlar

Son düzenleme:
aminnnnnnnnnnnnn hamile hamile bol bol dualar et annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
inşallah tez zmanda oğluşuna kvuşursun. ayy isim bulamadık daha çocuk doğdu doğacak:18:
evet,isim bekliyorum sizden,hiç oğluşumu ciddiye almıyosunuz heeee
amin canım inşallah sanada hayırlı cumalar
gözlerin çok hoş görünüyo,hep mavi gözüm olsun isterdim,kocacım mavi gözlü oldu,inşallah oğluşuma da nasib olur,babasına çeker inşallah
hürremim sultanım sen çok güzelsin Allah eşine bağışlasın canım seni bide yavrularına

sanada hayırlı cumalar kardelenim nasılsın

iyidir saracım,hamdolsun bu günümüze.
ne yediniz dün akşam

AMİN CANIM SAĞOL ALLAH HERKEZİ SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

iyidir saracım,hamdolsun bu günümüze.
ne yediniz dün akşam

iyi olmana sevindim canım

dün akşam mercimek çorbası biber dolması dible turşu kavurması kabak tatlısı bide kayınvalidem ayva tatlısı yapmıştı çok nefisti yaaaaaaa

hatunlar ben çıkıom birasdan çarşıya gidicem yarın için herkese kırmızı don alıcam hedaye edicem onlara grşrz eğer giremezsem topiğe şimdiden HEPİNİZİN YENİ YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN BÜTÜN DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞİR İNŞALLAH AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNkendinize iyi bakın sultannınız sizi seviyor pzrtsi görüşürüz kocaman öpüyorum yumoş yerlerinizden sevgiler saygılar canlarım benim

seninde yeni yılın kutlu olsun canım dileklerinde kabul olur inşallah öptüm seni çok

sanada canım umarım bu yıl hepimiz için hayırlı olur. by mutlu yıllarrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…