Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hamami çok sewerim bu sene daha gitmedim ama gidecem :D gümüş kaplama cnm 25 TL aldim ikilisini diğer küçük olan 10TL
ben bir kez çocukken gitmiştim hem sıcaktan fenalaştım hemide bir takım şeylerden midem bulanmıştı bir dahada hiç gitmedim aslında çok faydalı senede 2 ,3 kez gitmek lazım en azından:KK14:
iyiymiş ben daha pahalı sandımdı:cool:

Marasin hamamlari meşhur çok temiz ve şık
Büyük bir sektör odalar kademeli sicaktan iliga herkese hitap ediyoooo
ben bir kez çocukken gitmiştim hem sıcaktan fenalaştım hemide bir takım şeylerden midem bulanmıştı bir dahada hiç gitmedim aslında çok faydalı senede 2 ,3 kez gitmek lazım en azından:KK14:
iyiymiş ben daha pahalı sandımdı:cool:

:110::110:çok iyi yaptınnn:110::110:

kalkın gidin diyolar zaar:110:keşke inada kalkmasaydınız:KK45:

BİDENEEEMMMMMMMMMMMMM CANIMMMMMMMMM:KK19:bende seni çok ama çok özledim,....çok geçmiş olsun canım neden öyle olduki enfeksiyon falanmı kaptıki kıyamam.:KK68:

walla bende bir an önce sizlere ve eşime müjdeyi vermek istiyorum ama ne oldu bilmiyorum dumoşum kısmet bakalım..zaten doktor 6 ay süre vermişti olmazsa gelin dedi...
performansımızda gayet iyi ama bilemedim:D
o zaman en kısa zamanda güzel haberimi alıp şişmanladığın günleri görmek istiyoruzzz , 53 kg yüm yazmıştın çook kıskandım :)

Gunaydin Turkiyeeeeee:KK54::KK54::KK54:

günaydın canım :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Dun aasam evi temizledim Bon yemek isim var azda camasir :D

benimde evim temiz yemeğimde var ooooh bugün rahatım çamaşırı ve ütüyüde dün yaptım ütü olmadımı çok hafif hissediyorum kendimi :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Menü veriyorum
Tarhana cirbasi
Sebzeli zeytintagli pirasa
Oğlana et köfte pilav
Birazda irmik helvasi yapacam canim isti
:KK73::KK73::KK73::confused::confused::confused:

menü süper benim menümde

nohutlu buğdaylı ıspanak yemeği biz buna turşu aşı deriz çünkü ekşili bir yemek olur kendileri isterseniz tarif verebilirim hem besleyici hemde çok lezzetli bir yemek :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77: yanınada yoğurt ve hindi sote

Uykucuuuuu tosbaaaalarrrrt:p:p:p:KK59::cool::KK23:

hiç sorma ya dün gece geç uyuduk :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8: sabah az kalsın işe geç kalıyoduk :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Back
X