Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sara cnm senin menüde superrrrr tarif ver cnmdemek gece uzundu
![]()
he çok doğru deroş gelmesintamam ben gelirken beydoşuda alır gelirim deroşu götürmeyek mazallah hamamda doğurmaya kalkar Allah korusun
kız olsun,hamam bahane buluşup çimmek şahanetamam o zaman önce istanbula sonra antalyaya sonra adanaya ordanda maraşa gelecem demektir bu bi hamam için değermi yaaaa vazcaydım gelmiyom![]()
tamam bizde hazırlanak sevinççç bende o nalınlardan istiyom deroşa alma sakın üstünde duramaz o...hiçte jete binmemiştim sara iyi oldutamam tamam jetime haber ettim hazırlasınlar atlayıp geliyoz![]()
kız güzel haberi veririm inşaallah ama şişmanlamayım ben yaaao zaman en kısa zamanda güzel haberimi alıp şişmanladığın günleri görmek istiyoruzzz , 53 kg yüm yazmıştın çook kıskandım :)
Fasulyesiz Nasil olur acaba saracim
Boğazım ağrıyor ve hafif burnum akıyor...
Grip aşısını vurdurdugum için hafif atlatiyorum sanırım. Vurdurmasaydim şimdi mahvolmustum![]()
günaydınnnnGunaydin Turkiyeeeeee![]()
her canının çektiğini yersen ohooooo,ama irmik helvasıda güzel beyaaMenü veriyorum
Tarhana cirbasi
Sebzeli zeytintagli pirasa
Oğlana et köfte pilav
Birazda irmik helvasi yapacam canim isti
![]()
Uykucuuuuu tosbaaaalarrrrt![]()
abowwwwwwwwwwwwwgünaydın canım
hiç sorma ya dün gece geç uyuduksabah az kalsın işe geç kalıyoduk
![]()
amin canım,günaydınnnngünaydın kızlar herkese huzurlu sağlıklı mutlu ve enerjik bir hafta diliyorum![]()
neyyyyBeydoş başoş Deroş bafsoş
Nazoş![]()
kurtluuuuuuuKomsumu kahveye cagiriyom beni merak etmeyin![]()
günaydın şişkoGünaydın kızlar![]()
he çok doğru deroş gelmesin
kız olsun,hamam bahane buluşup çimmek şahaneabowwwww ben hepinizi çıpıldak mı görecemm
ben heryerimi peştemale sararım utanırım gerçi taşşşş gibiyimama olsun,hem en güzel DEROŞ
tamam bizde hazırlanak sevinççç bende o nalınlardan istiyom deroşa alma sakın üstünde duramaz o...hiçte jete binmemiştim sara iyi oldu
kız güzel haberi veririm inşaallah ama şişmanlamayım ben yaaayusyuvarlak olurum walla
sen kaç kilo aldın,ilkindemi daha çok aldın bundamı bidenem,çabuk gitmişmiydi kilolar![]()
Sağol canim benimolabilir canım şart değil ama çok yakışıyor bu yemeğin yeşilliği ne kadar bol olsa o kadar güzel oluyo yazın ıspanak bulamazsam ısırgan otu katıyorum mesela oda çok yakışıyor
geçmiş olsun canım dikkat et kendine kaynanana az git gel yollarda üşütüyosun hep
iyiki vurumuşsun o zaman ,geçmiş olsun canımBoğazım ağrıyor ve hafif burnum akıyor...
Grip aşısını vurdurdugum için hafif atlatiyorum sanırım. Vurdurmasaydim şimdi mahvolmustum![]()
Sağol canim benim...iyiki vurumuşsun o zaman ,geçmiş olsun canım![]()
hee o kadar çok gezerse olacağı buolabilir canım şart değil ama çok yakışıyor bu yemeğin yeşilliği ne kadar bol olsa o kadar güzel oluyo yazın ıspanak bulamazsam ısırgan otu katıyorum mesela oda çok yakışıyor
geçmiş olsun canım dikkat et kendine kaynanana az git gel yollarda üşütüyosun hep
tamam,ben hazırımmmmmjetim hazır canım akşama gidek hazırlanın bu gece sevinçte kalır yarında hamama gideriz![]()
yok,daha dışarı çıkmadımki daha 1 hafta var aslında erken dimi böön almam belkiSağol canim benim...
Test aldinmi?
hee o kadar çok gezerse olacağı bu
tamam,ben hazırımmmmm
hepinizi kameraya çekip size şantaj yapicimmmmm![]()
Alma coo erken dahayok,daha dışarı çıkmadımki daha 1 hafta var aslında erken dimi böön almam belki![]()
hee o kadar çok gezerse olacağı bu
tamam,ben hazırımmmmm
hepinizi kameraya çekip size şantaj yapicimmmmm![]()