Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne kıskanacam kime istersen ona cevap yazarsın.

Iyi okumamissin beydos ilk önce yazmıştı test alsammi diye... iyi oku yoksa babaannemin kalın mercekli gözlüklerini getircem sana

karşı komşunlada Allah muhabbetini arttisin görmemişin komşusu olmuş

Allah yardimcin olsun bir defasında kaynosgil baktim plan yapiyor herife dedim cagirirlarsa biz arkadaşa davetliyiz diyeceksin evde başbaşa geciririz öylede yaptiydik
Kirmizida don aldimdi
aminnn

Aman ne değişik programmis
Hergün yaptığınız şey
Adam pişman olmuştur kırmızı dondan sonra

Deroş geçmişi kurcalattin senin gibi bunamadim daha bak bakalim
çatlak kari

bak gör..
beydos sormuş bendemi test alsam diye bende ona ithafen sordumdu

Bunamadinmi bi daha düşün istersen

Yatak odasını değiştirmemiz lazım eşyaların yerini değiştirip yer acmamiz lazım. Herifin yardımı olmadan yapamam o ben yaparım dedi...

Selam canlar..misafirim var yaa giremiyorum dünden beri neyseki 2 saate kadar gtcekler sonra kocişimi işe göndercem vee aranıza gelcemm ayy çokk soğuk aynı zamanda.

yılbaşından sonramı gidecek maşallah işi gücü yok demekki kalıyo akrabanmıydı

emekli internetten iş yapıyor
ben dedim yılbaşından onra git diye bazı orunları var burdada rahat ediyor

biz yatak odaında miafirde oturma odaında yatıyor farklı durumlar var burda anlatamayacağım
bende kal biraz dedim yoka oda rahatız oluyor biz oğuk odada kalıyoruz diye
akraba gibiyiz 11 ene yanlarında yaşadım birbirimizin huyunu uyunu biliyoruz

heeee ise

Okudum nalin istemissin alimde yolliyum
tişekkürlerrr
öncelikle çok geçmiş olsun canım,bende bir pıhtılıyım ve 7 kaybım var henüz çocuğum yok yıllar sonra tekrar denemeye karar verdik şimdi beklemedeyim hakkımızda hayırlısı artık...
heee geçmişte yazmıştım ama sevoşun gözünden kaçmış demek,bakalım dayandığım yere kadar dayanacam ama başım çatlıyor bugün adet öncesi hep böyle ağrırdı inşaallah ondan değildir
bende yazmıştım ama neyse

şelamlar

miafirim yılbaşından onra gidecek onun için girşemde geçmişi pek okuyamam
çok öpüyorum hepinizi inşallah iyiinizdir ben grip oldum
geçmiş lsun,misafir yerini pek beğenmiş demek...bizde toplaşıp gelekmi zaten senin ev merkezde
Komşuya çaya gidiyiiimmmm
daha kadın zabahnan kahveye geldi,bari bir gün bekleseydin iadeyi ziyaret için evcilikmi oynuyonuz yoksa
profilo benm bul. Ve çam. Makinem ikisi de süper çıktı.
bencede senin ellerin daha iyidir
benm ellerim pek marifetli değil
eskiden profilo için pek iyi söylemler duymuyorduk ama artık oda bosh un yan ürünü olmuş ve bayağı düzelmiş seninde memnuyitendinden belli
abowww kesin birilerini çağır yada git daha iyi...kız senin şu pencere kapayan komşun ne oldu
Dün fairy den bahsettikya
dünden beri fairy reklamları çıkıyo sayfalarda
he zaten neden bahsetsek onlar çıkıveriyor hemen çok ilginçegzantrik

fırında karnı yarık
nokutlu pilav
yarma çirbası
yaprak sarma
peynirli borek
bide salata vardı mönümde kızlar
bilmem uygunmuydu
yaz bakim merak ettim

Eki Görüntüle 1345303 Kardeşimm istiyordu yilbasi hediyesi aldim nasil
yılbaşı hediyesimi
ne iş görüyo bunlar

bizimki klasik kaynoslarla geçer. Bizim herif zati başka program yapmamiza izin vermez onların sıkıcı ortamında vakit gecireceZ
niye şaşırdın kadın

Bu arada adanaya gitmesem bile ya misafir cagiririm yada ben giderdim
biz yeni yıl kutlamıyoruz ,hiç sevmem yılbaşı gecelerini insanlar niye sevinir hiç anlamam..hayatımızdan 1 yıl daha gidiyor...benim kayınpederde tam yılbaşı günü öldü o yüzden artık hiç kutlamıyoruz ama aksi gibide benim annemin de doğumgünü
Allah yardimcin olsun bir defasında kaynosgil baktim plan yapiyor herife dedim cagirirlarsa biz arkadaşa davetliyiz diyeceksin evde başbaşa geciririz öylede yaptiydik
Kirmizida don aldimdi
noel anne kıyafetide alsaydın
Deroş geçmişi kurcalattin senin gibi bunamadim daha bak bakalim
deroş doğru söylüyorrr yazdımmmmmmm,sen iyi bakmamışsın
Donup donup geçmişi okudum Beydoş test alsammi diye nerde sormuş bulamadim alzaymirli kariiii
kız deroş alıntılamış zati görmedinmi

Dün sormuştu eyi baksaydin gorurdun
heeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…