ne kıskanacam kime istersen ona cevap yazarsın.kiskandinmisen dedin beydosa test yapacnmj diye gecmisi okuyim
ne rahat misafir 1+1 evde nasil rahat ediyor anlamadim akrabami acep yok oda deel akraba bile olsa hayret
28 tane komsum var
Ama sadece karsi komsumla girusuyom
Evet sabah kahve ictik bizde sarma sarmis caya cagirdi evde tekmis bizde gittik
Ayyy korkuncccc
Yeri gelmiskene soyliyim kismetse adanaya gidiyok oglanlarla yilbasina
aminnnAllah yardimcin olsun bir defasında kaynosgil baktim plan yapiyor herife dedim cagirirlarsa biz arkadaşa davetliyiz diyeceksin evde başbaşa geciririz öylede yaptiydik
Kirmizida don aldimdi
aminnn
Aman ne değişik programmis
Hergün yaptığınız şey
Adam pişman olmuştur kırmızı dondan sonra
Sağol canim benim...
Test aldinmi?
yok,daha dışarı çıkmadımki daha 1 hafta var aslında erken dimi böön almam belki
Ben sicakta duramam bayilirim hamamda suzle guzel olurdu amaen son arkadasimla gelin hamami yapmistik seneler oldu gitmeyeli
inşaallah canım,salı günü yine idrar testimi yoksa kanmı yaptıracaksın,bizede haber ver mutlaka..ay bendemi test alsam ki yarın
ewet elde yıkamsını bende hep kullanıyorum çok güzel,bugün aldık bakalım birde makinada denerim
iyi yapmışsınız böylesi daha gıymatlı olur
ohhh ellerine sağlık enişte beyin
pilav yapma zati,yaparsan dayanamaz yersin kilo yapar
çatlak kariDeroş geçmişi kurcalattin senin gibi bunamadim daha bak bakalim
Sen aklina dusuruyonçatlak kari
bak gör..
beydos sormuş bendemi test alsam diye bende ona ithafen sordumdu
Bunamadinmi bi daha düşün istersen
Dün sormuştu eyi baksaydin gorurdunDonup donup geçmişi okudum Beydoş test alsammi diye nerde sormuş bulamadim alzaymirli kariiii
yılbaşından sonramı gidecek maşallah işi gücü yok demekki kalıyo akrabanmıydı
kiskandinmisen dedin beydosa test yapacnmj diye gecmisi okuyim
ne rahat misafir 1+1 evde nasil rahat ediyor anlamadim akrabami acep yok oda deel akraba bile olsa hayret
28 tane komsum var
Ama sadece karsi komsumla girusuyom
Evet sabah kahve ictik bizde sarma sarmis caya cagirdi evde tekmis bizde gittik
Ayyy korkuncccc
Yeri gelmiskene soyliyim kismetse adanaya gidiyok oglanlarla yilbasina
tişekkürlerrrheeee ise
Okudum nalin istemissin alimde yolliyum
öncelikle çok geçmiş olsun canım,bende bir pıhtılıyım ve 7 kaybım var henüz çocuğum yok yıllar sonra tekrar denemeye karar verdik şimdi beklemedeyim hakkımızda hayırlısı artık...Slmm kizlart bende araniza yeni katildimmm bende hamiss olmak istiyorumm ♥♥♥ 3 kez olumsuzluk yasadim hamileliklerimde sebebi arasyirildi kan pihtilasmam varmus ondan oyle seyler yasamisim rabbim birkez daha yasatmasin simdide tekrar hamile kalmayi istiyorum rabbim nasip ederse beklemedeyim daha 10 gunum varyrta cogaltici ilac ve igne kullandim bu ay ve catlatma ignesii.. hepimizin hakkimizda hayirlisi rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasinnn
heee geçmişte yazmıştım ama sevoşun gözünden kaçmış demek,bakalım dayandığım yere kadar dayanacam ama başım çatlıyor bugün adet öncesi hep böyle ağrırdı inşaallah ondan değildiralış çoktan uyandı. Zaten onun korkusundan kahvaltı yapamiyomki doğru düzgün. Bırakmıyor yememe karşı cicuk
Tost deme bana canom midem bulaniyiiii hep sizin yuzunuzden soguttunuz beni tosttan
sen yaparsan güzel olmazmı eminim çok güzel bir menuanlatımın detaylı ve cok güzel. Başkaları gibi baştan savma anlatmuyon
Sağol canim. Çabuk geçer inşallah.
Ben aklına sokmadimki geçmişi okusaydın anlardin
heee bi ona isememistin
sen nasıl dayanacan bir haftan var daha bata... kanda baktır en iyisi
biz sorunca bişey hemen havaya giriyon cevap vermiyon ama
bende yazmıştım ama neysesağol canım
geçmiş lsun,misafir yerini pek beğenmiş demek...bizde toplaşıp gelekmi zaten senin ev merkezdeşelamlar
miafirim yılbaşından onra gidecek onun için girşemde geçmişi pek okuyamam
çok öpüyorum hepinizi inşallah iyiinizdir ben grip oldum
daha kadın zabahnan kahveye geldi,bari bir gün bekleseydin iadeyi ziyaret için evcilikmi oynuyonuz yoksaKomşuya çaya gidiyiiimmmm
eskiden profilo için pek iyi söylemler duymuyorduk ama artık oda bosh un yan ürünü olmuş ve bayağı düzelmiş seninde memnuyitendinden belliprofilo benm bul. Ve çam. Makinem ikisi de süper çıktı.
bencede senin ellerin daha iyidir
benm ellerim pek marifetli değil
abowww kesin birilerini çağır yada git daha iyi...kız senin şu pencere kapayan komşun ne olduBu yılbaşı akşamı ya biyere gitmeliyiz yada misafir çağırmalıyım.
yoksa her sene olduğu gibi yine kaynana börülce ve tayfasıyla mecburi sıkıcı işkenceli oturma partisine katılacağım pofff
he zaten neden bahsetsek onlar çıkıveriyor hemen çok ilginçDün fairy den bahsettikya
dünden beri fairy reklamları çıkıyo sayfalarda
fırında karnı yarıkneymiş kız mönün merak ettim
hee bende çok inandım
sevinç bunlar nalın mı kızzz ay ne kadar şıklar osmanlı tarzı gibi sanki ordan fırlamış,pek güzeller güle,güle kullansın..sosyetedenmi aldın
yaz bakim merak ettim
yılbaşı hediyesimiEki Görüntüle 1345303 Kardeşimm istiyordu yilbasi hediyesi aldim nasil
niye şaşırdın kadın
bizimki klasik kaynoslarla geçer.Bizim herif zati başka program yapmamiza izin vermez onların sıkıcı ortamında vakit gecireceZ
biz yeni yıl kutlamıyoruz ,hiç sevmem yılbaşı gecelerini insanlar niye sevinir hiç anlamam..hayatımızdan 1 yıl daha gidiyor...benim kayınpederde tam yılbaşı günü öldü o yüzden artık hiç kutlamıyoruz ama aksi gibide benim annemin de doğumgünüBu arada adanaya gitmesem bile ya misafir cagiririm yada ben giderdim
noel anne kıyafetide alsaydınAllah yardimcin olsun bir defasında kaynosgil baktim plan yapiyor herife dedim cagirirlarsa biz arkadaşa davetliyiz diyeceksin evde başbaşa geciririz öylede yaptiydik
Kirmizida don aldimdi
deroş doğru söylüyorrr yazdımmmmmmm,sen iyi bakmamışsınDeroş geçmişi kurcalattin senin gibi bunamadim daha bak bakalim
kız deroş alıntılamış zati görmedinmiDonup donup geçmişi okudum Beydoş test alsammi diye nerde sormuş bulamadim alzaymirli kariiii
heeeeeeeDün sormuştu eyi baksaydin gorurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?