Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Slmm kizlart bende araniza yeni katildimmm bende hamiss olmak istiyorumm ♥♥♥ 3 kez olumsuzluk yasadim hamileliklerimde sebebi arasyirildi kan pihtilasmam varmus ondan oyle seyler yasamisim rabbim birkez daha yasatmasin simdide tekrar hamile kalmayi istiyorum rabbim nasip ederse beklemedeyim daha 10 gunum var yrta cogaltici ilac ve igne kullandim bu ay ve catlatma ignesii.. hepimizin hakkimizda hayirlisi rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasinnn

Geçmiş olsun cnm bir pihtili olarak iki çocuğum var 3 dusugum var Rabbim çok bekletmesin sormak istediğin birşey olursa hazirim cnm

git kahvaltını yap,çocukta acıktı zaar
aliş uyandımı
alış çoktan uyandı. Zaten onun korkusundan kahvaltı yapamiyomki doğru düzgün. Bırakmıyor yememe karşı cicuk

bilemiyicim biraz düşünmem ilazım

kalk bi tost yap
Tost deme bana canom midem bulaniyiiii hep sizin yuzunuzden soguttunuz beni tosttan
deroş beydoş yemeğim hakkında bişey demediniz yoksam beğenmedinizmi aşk olsun
sen yaparsan güzel olmazmı eminim çok güzel bir menuanlatımın detaylı ve cok güzel. Başkaları gibi baştan savma anlatmuyon

GGeçmiş olsun cnm

ne testi yine aklina sokuyon
Sağol canim. Çabuk geçer inşallah.

Ben aklına sokmadimki geçmişi okusaydın anlardin

acaba hipoyamı işesem
hipo yani çamaşır suyu
heee bi ona isememistin
sen nasıl dayanacan bir haftan var daha bata... kanda baktır en iyisi

Geçmiş olsun cnm bir pihtili olarak iki çocuğum var 3 dusugum var Rabbim çok bekletmesin sormak istediğin birşey olursa hazirim cnm
biz sorunca bişey hemen havaya giriyon cevap vermiyon ama

sağol canım

Cokk tesekurler cnm cok sagolasin cokk seviniyorum boyle seyleri duyunca umudum cogaliyor uzmeyi istemem seni ama merakda ediyorum dusuklerin ne zaman olduu tedaviylemi hamile kaldin bebislerine benim ilki dis gebelikti enfeksiyondan olmustu ikincisi kaldurdu ucuncu kimyasal rahim filmi cekildim birsuru hormon kan genetik testler yapildi dusuk derecede kan pihtilasmasi ciktii bu ay tedaviye basladim yani ilaclar igne fln hem coraspirin iciyorum hamile kalir kalmazda igneye baslamam gerekiyormus gobekten

profilo benm bul. Ve çam. Makinem ikisi de süper çıktı.
bencede senin ellerin daha iyidir
benm ellerim pek marifetli değil

Bu yılbaşı akşamı ya biyere gitmeliyiz yada misafir çağırmalıyım.
yoksa her sene olduğu gibi yine kaynana börülce ve tayfasıyla mecburi sıkıcı işkenceli oturma partisine katılacağım pofff

Dün fairy den bahsettikya
dünden beri fairy reklamları çıkıyo sayfalarda

kiskandinmi sen dedin beydosa test yapacnmj diye gecmisi okuyim
şelamlar

miafirim yılbaşından onra gidecek onun için girşemde geçmişi pek okuyamam
çok öpüyorum hepinizi inşallah iyiinizdir ben grip oldum
ne rahat misafir 1+1 evde nasil rahat ediyor anlamadim akrabami acep yok oda deel akraba bile olsa hayret
Aynı komşumu sizde kahve içmedinizmi bugün?

sabah beraber kahve içmedinizmi Allah muhabbetinizi artırsın
28 tane komsum var
Ama sadece karsi komsumla girusuyom
Evet sabah kahve ictik bizde sarma sarmis caya cagirdi evde tekmis bizde gittik

Ayyy korkuncccc
Yeri gelmiskene soyliyim kismetse adanaya gidiyok oglanlarla yilbasina

profilo benm bul. Ve çam. Makinem ikisi de süper çıktı.
bencede senin ellerin daha iyidir
benm ellerim pek marifetli değil

bizimki klasik kaynoslarla geçer. Bizim herif zati başka program yapmamiza izin vermez onların sıkıcı ortamında vakit gecireceZ

Allah yardimcin olsun bir defasında kaynosgil baktim plan yapiyor herife dedim cagirirlarsa biz arkadaşa davetliyiz diyeceksin evde başbaşa geciririz öylede yaptiydik
Kirmizida don aldimdi

bizimki klasik kaynoslarla geçer. Bizim herif zati başka program yapmamiza izin vermez onların sıkıcı ortamında vakit gecireceZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…