Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiymiş walla eşin ailesiyle birlikte kutlamak istemiyor demekki. Önceki yillardada mi böyle yaptınız başbaşa yani..sağol canım ama yemek anası senin yazmanı istediyoksa başak sorar sormaz yazacaktım
yemek anasının isteğini kırmayım didim
üzülme canım ama bence ihmal etme bir doktora git muayene ol bakalım belki yumurtlama gününü kaçırıyosunuz
Allah korusun kız kaynoşları istemiyom kocişimle başbaşa plan yapacaz dışarda güzel bi yemek yiyip evimize gelecez kutlamaya evde devam edecez
kıyamam yemek anası ve beydoşa arasında top dönüyo canım olmadı ben sana yazarım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay doğum versin
en güzel sensin![]()
YooookkkHerif gelmiyomu?
Ben cumayi tatil edip pazar donecemperş. Cuma tatil mi etmişler okulları
eğer öyleyse saçmalık
yoksa sen mi tatil ettin
Oglanı uyuttum
Kizlar ne yemeği yapıyosunuz bugün?![]()
Sewoscum bikaç gün kendine gelemessin artik![]()
Hayirli yolculuklar canim bende suan otobusteyim oglsnin okulda goz taramasi yapilcakmis ders yok 2 gun ben zaten.yarin dra gidicektim ya firsat bildim oglanida aldim memlekete gidiyoz..Otobos biletimi aldim çarşamba öğlen gidiyom![]()
Hayirli yolculuklar canim bende suan otobusteyim oglsnin okulda goz taramasi yapilcakmis ders yok 2 gun ben zaten.yarin dra gidicektim ya firsat bildim oglanida aldim memlekete gidiyoz..
iyiymiş walla eşin ailesiyle birlikte kutlamak istemiyor demekki. Önceki yillardada mi böyle yaptınız başbaşa yani..
Bizim herif klasik ailesiyle gecirecez
Yemek
anamız dün yaşadığı afetten ötürü bugün izne çıkmış
sen ver bari güzel Bi lahana sarma tarifi
en lezzetlisi olsun cnm
Yooookkk
Ben cumayi tatil edip pazar donecem
bisey yok henuz
![]()
eşin olmadanmı yeni yıla girecen kız aaaaa çot ayıp ama[/QQUOTE]
Heeeee9 senedir herifle giriyom
Çok şaşırdımCay iciyoooreeeee![]()
Yok artık.. beydos.. kız sen bu işin nasıl yapıldığını unuttun zaartopikde senden hızlı gebe kalan yoktu önceleri şimdi niye böyle olduki... tabi herseyin hayirlisi ama bence doktora git her Ayy böyle iskence gibi olmaya başladı.. şimdi daha çok stres yapıcan ister istemez. Ve daha çok geçilecek.. Zaman kaybetmeyin bence gidin...
bende öyle diyordum,ama olmadı kısmet değilmiş
Benimde canim sıkıldı bende bu ay kesin gebe kalırsın diyodum![]()
ben canım çok sıkkın diye topu attımdı başakçımbu ne yaaaa sevoş beydoşa atmış
beydoş saroşa atmış topu
bakalım kim gol atacak
tüh yaa![]()
hee oda bende yokkafasına taktıkça olmaz
rahat umursamaz olması lazım